Elite Seeds wietzaadjes

Elite Seeds

Elite Seeds is een bedrijf dat afkomstig is uit Spanje en ontstaan is uit een groep professionele kwekers. Elite Seeds levert goede kwaliteit zaden die onder constante controle staan.

De wietsoorten van Elite Seeds

Elite Seeds levert feminised en autoflower wietzaden. Ze bevatten een aantal soorten die geschikt zijn voor beginners en voor een binnen- en buitenkweek.

Elite Seeds bij Wietzaadjes.nl (17 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Banana Joint - Elite Seeds Banana Joint - Elite Seeds
  € 7,95
  Banana Joint - Elite Seeds

  Banana Joint van Elite Seeds zijn feminised wietzaadjes waarvan de wietplant een hoog THC gehalte heeft. Van deze wietsoort kan heel goed hash gemaakt worden en ze heeft een zeer ontspannend effect.

  € 7,95
 • Bestial Skunk - Elite Seeds Bestial Skunk - Elite Seeds
  € 10,50
  Bestial Skunk - Elite Seeds

  Bestial Skunk van Elite Seeds is een wietsoort die al meerdere prijzen gewonnen heeft. Ze is makkelijk te kweken en geschikt voor een teelt binnen en buiten. Het effect van deze wietsoort is zeer krachtig.

  € 10,50
 • Black Hole - Elite Seeds Black Hole - Elite Seeds
  € 7,95
  Black Hole - Elite Seeds

  Black Hole van Elite Seeds zijn wietplanten met een snelle bloeitijd en geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het roken van deze wiet geeft een lang aanhoudende lichamelijke ontspanning.

  € 7,95
 • Blue Elite Indica - Elite Seeds Blue Elite Indica - Elite Seeds
  € 12,50
  Blue Elite Indica - Elite Seeds

  Blue Elite Indica van Elite Seeds is een wietsoort die een hoog THC percentage heeft en die heel geschikt is om hash van te maken. Het effect van deze wiet is erg krachtig en ze heeft een heerlijk zoetzure smaak.

  € 12,50
 • Blue Elite Sativa - Elite Seeds Blue Elite Sativa - Elite Seeds
  € 10,50
  Blue Elite Sativa - Elite Seeds

  Blue Elite Sativa van Elite Seeds worden wietplanten die zeer bestendig zijn tegen ziekten en schimmels en ze groeien vrij hoog. Door het roken van deze wiet krijg je een vrolijk en actief gevoel.

  € 10,50
 • Caprichosa Thai - Elite Seeds Caprichosa Thai - Elite Seeds
  € 12,50
  Caprichosa Thai - Elite Seeds

  Caprichosa Thai van Elite Seeds zijn feminised wietzaadjes die in een korte tijd een hoge opbrengst met een hoog THC gehalte leveren. Het effect van het roken is een vrolijk en fijn gevoel.

  € 12,50
 • Early Widow - Elite Seeds Early Widow - Elite Seeds
  € 7,95
  Early Widow - Elite Seeds

  Early Widow van Elite Seeds zijn wietzaden die een korte bloeitijd hebben en makkelijk te kweken zijn. Ze zijn schimmelbestendig en het roken van deze wiet heeft een krachtig effect.

  € 7,95
 • Elite 47 - Elite Seeds Elite 47 - Elite Seeds
  € 10,50
  Elite 47 - Elite Seeds

  Elite 47 van Elite Seeds is een wietsoort die schimmelbestendig is en kan worden gebruikt voor een SCROG kweek. Deze wietplant heeft sativa genetica en het effect van het roken is een mentaal krachtige high.

  € 10,50
 • Elite 47 Auto - Elite Seeds Elite 47 Auto - Elite Seeds
  € 8,50
  Elite 47 Auto - Elite Seeds

  Elite 47 Auto van Elite Seeds zijn autoflower wietplanten die zeer bestendig zijn tegen schimmels. Ze heeft voornamelijk sativa genetica en het effect bij het roken van deze wiet is een high waar je blij van wordt.

  € 8,50
 • Goliat Auto - Elite Seeds Goliat Auto - Elite Seeds
  € 8,50
  Goliat Auto - Elite Seeds

  Goliat Auto van Elite Seeds zijn autoflower wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een binnenteelt en buitenteelt. Het effect van deze wiet is zeer krachtig en daardoor niet aan te raden voor de beginnende roker.

  € 8,50
 • Juanita La Lagrimosa - Elite Seeds Juanita La Lagrimosa - Elite Seeds
  € 13,95
  Juanita La Lagrimosa - Elite Seeds

  Juanita La Lagrimosa van Elite Seeds is een wietsoort die een hoge opbrengst levert en deze wietplant is zeer bestendig tegen meeldauw. Ze wordt ook gekweekt als medicinale cannabis om haar pijnstillende werking.

  € 13,95
 • La Cheperudeta - Elite Seeds La Cheperudeta - Elite Seeds
  € 13,95
  La Cheperudeta - Elite Seeds

  La Cheperudeta van Elite Seeds is een wietsoort die zeer bestendig is tegen schimmels en ziekten. Geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect is lichamelijk ontspannend met een heerlijke high.

  € 13,95
 • La Katana - Elite Seeds La Katana - Elite Seeds
  € 7,95
  La Katana - Elite Seeds

  La Katana van Elite Seeds is een feminised wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten en is bestand tegen schimmels. Het effect van het roken is een actieve, vrolijke en sociale high.

  € 7,95
 • La Rica - Elite Seeds La Rica - Elite Seeds
  € 12,50
  La Rica - Elite Seeds

  La Rica van Elite Seeds is een wietsoort met voornamelijk indica genetica en groeit vooral in de breedte. Het effect van deze fruitige wiet is een ontspannend en rustgevend gevoel in lichaam en geest.

  € 12,50
 • Llimonet Haze - Elite Seeds Llimonet Haze - Elite Seeds
  € 12,50
  Llimonet Haze - Elite Seeds

  Llimonet Haze van Elite Seeds is een wietsoort die bestendig is tegen ziekten en schimmels en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect is krachtig met een euforisch gevoel. Ook heel geschikt voor een SCROG kweekmethode.

  € 12,50
 • Mota Khan Afghana - Elite Seeds Mota Khan Afghana - Elite Seeds
  € 10,50
  Mota Khan Afghana - Elite Seeds

  Mota Khan Afghana van Elite Seeds is een wietsoort die struikachtig groeit en die voornamelijk indica genetica heeft. Het effect van deze wiet is een lichamelijke ontspanning met een relaxte high.

  € 10,50
 • Old Diesel - Elite Seeds Old Diesel - Elite Seeds
  € 14,50
  Old Diesel - Elite Seeds

  Old Diesel van Elite Seeds zijn feminised wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet is een euforisch en aangenaam gevoel.

  € 14,50

Elite Seeds bij Wietzaadjes.nl (17 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen