Dready Seeds wietzaadjes

Dready Seeds

Dready Seeds levert een exclusieve wietzaden lijn. De breeder Dreadybob is al jarenlang bezig om van de beste kwaliteit te kunnen leveren. Dready Seeds blijft bezig met het ontwikkelen van wiet zaden met zeer sterke genetica.

De wietsoorten van Dready Seeds

Dready Seeds heeft een klein assortiment met feminised wietzaadjes, een aantal soorten zijn geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek.

Dready Seeds bij Wietzaadjes.nl (4 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Dready Berry - Dready Seeds Dready Berry - Dready Seeds
  € 9,95
  Dready Berry - Dready Seeds

  Dready Berry van Dready Seeds is een heerlijke smaakvolle wietsoort. Deze wietplant is afkomstig uit het kruisen van zeer mooie wietsoorten. Ze heeft een hoog THC gehalte en geeft je een heerlijke ontspannen effect met een heerlijk high gevoel.

  € 9,95
 • Dready Cheese - Dready Seeds Dready Cheese - Dready Seeds
  € 9,95
  Dready Cheese - Dready Seeds

  Dready Cheese van Dready Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising van bekende soorten. Deze wiet heeft heeft een lichte kaassmaak en is zeer populair en bekend. Er wordt aangeraden om in de takken de ondersteunen in de bloeiperiode.

  € 9,95
 • Dready Skunk - Dready Seeds Dready Skunk - Dready Seeds
  € 9,95
  Dready Skunk - Dready Seeds

  Dready Skunk van Dready Seeds is een zeer bekende en populaire skunk wietsoort die door skunkliefhebbers erg veel gekweekt wordt. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Deze wietplanten groeien in de bloeiperiode nog wat door.

  € 9,95
 • White Jack - Dready Seeds White Jack - Dready Seeds
  € 12,95
  White Jack - Dready Seeds

  White Jack van Dready Seeds is een lekkere maar krachtige wietplant ondanks haar gemiddelde THC gehalte. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Wiet kweken met deze wietzaadjes levert je een wietsoort op met een lekkere geur.

  € 12,95

Dready Seeds bij Wietzaadjes.nl (4 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen