Dr Underground wietzaadjes

Dr Underground

Dr Underground heeft een aantal zeer mooie soorten wiet zaden. Dr Underground is bekend geworden door de wiet zaden Melon gum, een heerlijke zoete meloen achtige wiet. Bekijk hier de Dr Underground verpakking.

Soorten van Dr Underground

Dit merk produceert haar soorten als feminised en als autoflower soorten. Ook zijn veel van hun wietsoorten geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

Dr Underground bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • American Beauty - Dr Underground American Beauty - Dr Underground
  € 10,95
  American Beauty - Dr Underground

  American Beauty van Dr Underground zijn feminised wietzaadjes die gemakkelijk te kweken zijn. Deze wietplant is schimmelbestendig en levert je een heerlijk zoete wiet op.

  € 10,95
 • Auto Melon Gum - Dr Underground Auto Melon Gum - Dr Underground
  € 9,95
  Auto Melon Gum - Dr Underground

  Auto Melon Gum van Dr Underground zijn feminised autoflower wietzaadjes van hoge kwaliteit. De Auto Melon Gum is zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek. Het roken van deze populaire wietsoort geeft een overweldigende zoete meloen smaak en een krachtig effect.

  € 9,95
 • Black Jezus OG - Dr Underground Black Jezus OG - Dr Underground
  € 10,95
  Black Jezus OG - Dr Underground

  Black Jezus OG van Dr Underground zijn feminised wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. In een korte tijd levert deze wietplant je een heerlijke wiet op die een opwekkend effect heeft.

  € 10,95
 • Brooklyn Mango - Dr Underground Brooklyn Mango - Dr Underground
  € 8,95
  Brooklyn Mango - Dr Underground

  Brooklyn Mango van Dr Underground is een wietplant die is ontstaan uit een mooie kruising tussen de Ed Rosenthal Super Bud en de New York City Diesel. Deze feminised wietzaden zijn geschikt voor zowel een binnenkweek als buitenkweek. Wiet kweken vanuit de Brooklyn Mango is zeer gemakkelijk en levert hoge kwaliteit wiet!

  € 8,95
 • Chrystal Meth - Dr Underground Chrystal Meth - Dr Underground
  € 9,95
  Chrystal Meth - Dr Underground

  Chrystal Meth van Dr Underground is ontstaan uit een mooie kruising. Deze feminised wietzaadjes zijn geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek, maar ook zeer geschikt voor een SCROG kweek. Het roken van deze wiet geeft je een psychedelische ervaring, waar je opgewekt en vrolijk van wordt.

  € 9,95
 • Hell Stone - Dr Underground Hell Stone - Dr Underground
  € 9,95
  Hell Stone - Dr Underground

  Hell Stone van Dr Underground is een makkelijk te kweken feminised wietzaden soort die een zeer krachtig effect heeft. Deze voornamelijk sativa wietplant heeft een hoge opbrengst en een snelle groei.

  € 9,95
 • King Kong - Dr Underground King Kong - Dr Underground
  € 7,95
  King Kong - Dr Underground

  King Kong van Dr Underground is een erg populaire wietsoort. Deze feminised wietzaadjes zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als een buitenkweek. King Kong is een korte bloeier en levert je een overheerlijke krachtige wiet op!

  € 7,95
 • King Kong Auto - Dr Underground King Kong Auto - Dr Underground
  € 7,95
  King Kong Auto - Dr Underground

  King Kong Auto van Dr Underground is een autoflower wietplant die makkelijk te kweken is en geschikt voor een binnen en buitenkweek. Ze geeft je een langdurig high gevoel. Deze soort is afkomstig uit een zeer mooie kruising van goede genetica.

  € 7,95
 • Kong 47 - Dr Underground Kong 47 - Dr Underground
  € 8,95
  Kong 47 - Dr Underground

  Kong 47 van Dr Underground is een feminised wietzaden soort die genetica bevat van de zeer bekende Ak47. Deze wietplanten hebben in de bloei een erg sterke geur en produceren veel THC. Ze geeft je na het roken een krachtig geestelijk en lichamelijk effect.

  € 8,95
 • Melon Gum - Dr Underground Melon Gum - Dr Underground
  € 9,95
  Melon Gum - Dr Underground

  Melon Gum van Dr Underground is een zeer goede feminised wietsoort met een korte bloeitijd. De Melon Gum is een smaakvolle wietsoort met een behoorlijk grote opbrengst. Het roken van deze wiet maakt je vrolijk en opgewekt; ideaal voor een feestje!

  € 9,95
 • Painkiller - Dr Underground Painkiller - Dr Underground
  € 8,95
  Painkiller - Dr Underground

  Painkiller van Dr Underground is een kwalitatief hoge wietsoort die zeer geschikt is voor medicinale doeleinden. Ze is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Deze wietsoort levert je krachtige wiet op met een zeer goede werking!

  € 8,95
 • U-Pink Kush - Dr Underground U-pink Kush - Dr Underground
  € 9,95
  U-pink Kush - Dr Underground

  U-Pink Kush van Dr Underground is een kwalitatief hoge wietsoort die is ontstaan uit zeer stabiele wietplanten. Wiet kweken uit deze feminised wietzaadjes is zeer eenvoudig! Bij het roken van deze wiet is de smaak kush achtig met een overheerlijk licht zoete diesel smaak.

  € 9,95

Dr Underground bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen