Dr Krippling Seeds wietzaadjes

Dr Krippling Seeds

Dr Krippling seeds is een breeder die afkomstig is uit Engeland. Dit bedrijf produceert goede wietzaadjes van prima kwaliteit. Ze hebben een aantal mooie wietsoorten in hun assortiment en deze worden constant doorontwikkeld.

Soorten Dr Krippling Seeds wietzaadjes

Dr Krippling Seeds levert feminised en autoflower wietzaadjes. De gentica van deze wietplanten zijn sterk en stabiel, ze hebben de hele wereld afgezocht voor de ontwikkeling van hun wietsoorten.

Dr Krippling Seeds bij Wietzaadjes.nl (29 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghan Cow - Dr Krippling Afghan Cow - Dr Krippling
  € 11,95
  Afghan Cow - Dr Krippling

  Afghan Cow van Dr Krippling is een wietplant die mooie afghaanse genetica bevat en voornamelijk uit sativa genetica bestaat. Deze wietplant levert een wiet met een hoog THC gehalte, ook de werking na het roken van deze soort is krachtig. Het effect is niet te omschrijven maar is wel heel apart.

  € 11,95
 • Blue Kripple - Dr Krippling Blue Kripple - Dr Krippling
  € 17,95
  Blue Kripple - Dr Krippling

  Blue Kripple van Dr Krippling is een zeer mooie blauwe wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van populaire en bekende wietsoorten. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en het effect bij het roken van deze wiet voelt warm en zeer ontspannen.

  € 17,95
 • Bubba Yum Auto - Dr Krippling autoflower Bubba Yum Auto - Dr Krippling
  € 7,50
  Bubba Yum Auto - Dr Krippling

  Bubba Yum Auto van Dr Krippling is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende soorten. Ze zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en worden hoger dan de gemiddelde autoflower wietsoorten.

  € 7,50
 • Bud Bud Bling Thingz - Dr Krippling Seeds Bud Bud Bling Thingz - Dr Krippling Seeds
  € 8,25
  Bud Bud Bling Thingz - Dr Krippling Seeds

  Bud Bud Bling Thingz van Dr Krippling Seeds is een feminised wietsoort die bijna pure indica genetica bevat. Ze heeft een zeer korte bloeitijd. Het effect van deze wiet is krachtig voelbaar in het lichaam.

  € 8,25
 • Buzz Light Gear - Dr Krippling Buzz Light Gear - Dr Krippling
  € 12,50
  Buzz Light Gear - Dr Krippling

  Buzz Light Gear van Dr Krippling is een zeer mooie wietplant die een zeer hoog THC gehalte heeft en is daarom niet geschikt voor de beginnende roker. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en bestaan volledig uit sativa genetica.

  € 12,50
 • Cheesy Mist Tree - Dr Krippling Cheesy Mist Tree - Dr Krippling
  € 10,50
  Cheesy Mist Tree - Dr Krippling

  Cheesy Mist Tree van Dr Krippling is een wietsoort die door een mooie kruising van bekende soorten ontstaan is. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte en deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 10,50
 • Choc Matic Auto - Dr Krippling Choc Matic Auto - Dr Krippling
  € 8,95
  Choc Matic Auto - Dr Krippling

  Choc Matic van Dr Krippling is een autoflower wietzaden soort die gevoelig zijn voor stress zoals vaak verpotten of fouten maken met voeding. Hierdoor zijn deze wietzaden geschikt voor de kwekers die al een beetje ervaring hebben.

  € 8,95
 • Delhi Friend - Dr Krippling Delhi Friend - Dr Krippling
  € 8,25
  Delhi Friend - Dr Krippling

  Delhi Friend van Dr Krippling is een wietzaadjes soort die geschikt is voor zowel een binnenkweek als buitenkweek. Deze wietsoort heeft een hoog THC gehalte en een krachtige werking die lichamelijk en geestelijk sterk voelbaar is.

  € 8,25
 • Dizzy Lights Auto - Dr Krippling Dizzy Lights Auto - Dr Krippling
  € 8,95
  Dizzy Lights Auto - Dr Krippling

  Dizzy Lights van Dr Krippling is een autoflower wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. De afkomst van deze wietplanten is zeer bekend en wereldberoemd. Deze wiet heeft een redelijk hoog THC gehalte en geeft je een blij gevoel.

  € 8,95
 • Ganj of New York - Dr Krippling Ganj of New York - Dr Krippling
  € 12,50
  Ganj of New York - Dr Krippling

  Ganj of New York van Dr Krippling is een wietsoort met voornamelijk Sativa genen. Deze soort is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Dit is een makkelijk te kweken wietsoort; dit maakt haar zeer geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 12,50
 • Ganj-nam Style - Dr Krippling Ganj-nam Style - Dr Krippling
  € 12,50
  Ganj-nam Style - Dr Krippling

  Ganj-nam Style van Dr Krippling is een indica dominante wietsoort. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Ook is ze goed te gebruiken voor een SOG set up. Deze soort zorgt voor mooie opbrengsten van zeer goede kwaliteit wiet.

  € 12,50
 • Grand Heft Auto van Dr Krippling autoflower Grand Heft Auto - Dr Krippling
  € 10,50
  Grand Heft Auto - Dr Krippling

  Grand Heft Auto van Dr Krippling is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplant wordt wat groter dan de gemiddelde autoflower soort, ze is geschikt voor de kweker met een beetje ervaring.

  € 10,50
 • Incredible Bulk - Dr Krippling Incredible Bulk - Dr Krippling
  € 10,50
  Incredible Bulk - Dr Krippling

  Incredible Bulk van Dr Krippling is een mooie en krachtige wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant is ontstaan uit het kruisen van wereldberoemde wietsoorten. Het kweken van deze wiet is geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 10,50
 • Jack Mist Tree van Dr Krippling Jack Mist Tree - Dr Krippling
  € 10,50
  Jack Mist Tree - Dr Krippling

  Jack Mist Tree van Dr Krippling is een wietsoort die volledig sativa genetica bevat. Deze mooie wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, bij een buitenkweek kunnen ze erg groot worden. Ze is ontstaan uit een zeer mooie kruising.

  € 10,50
 • Jumping Black Dash Auto - Dr Krippling Jumping Black Dash Auto - Dr Krippling
  € 7,50
  Jumping Black Dash Auto - Dr Krippling

  Jumping Black Dash van Dr Krippling is een autoflower soort die een gemiddeld tot hoog THC gehalte bevat. Ze zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten. Dit is een wietplant die wat verzorging nodig heeft dus niet geschikt is voor de kweker zonder ervaring.

  € 7,50
 • Kali and The Chocolate Factory - Dr Krippling Kali and The Chocolate Factory - Dr Krippling
  € 10,50
  Kali and The Chocolate Factory - Dr Krippling

  Kali and The Chocolate Factory van Dr Krippling is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten en heeft een behoorlijk hoge opbrengst. Dit is een wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Haar werking bij het roken is erg krachtig.

  € 10,50
 • Kali’s Lullaby - Dr Krippling Kali’s Lullaby - Dr Krippling
  € 10,50
  Kali’s Lullaby - Dr Krippling

  Kali’s Lullaby van Dr Krippling is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet heeft na het roken een zeer krachtige werking die niet geschikt is voor de roker zonder ervaring.

  € 10,50
 • Kali’s White Shadow - Dr Krippling Kali’s White Shadow - Dr Krippling
  € 10,50
  Kali’s White Shadow - Dr Krippling

  Kali’s White Shadow van Dr Krippling is een wietsoort die genetica bevat van de meest bekende en meest gekweekte wietsoort ter wereld. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het THC gehalte is hoor en het effect na het roken is krachtig.

  € 10,50
 • Kripple Roulette - Dr Krippling Kripple Roulette - Dr Krippling
  € 10,50
  Kripple Roulette - Dr Krippling

  Kripple Roulette van Dr Krippling is een wietplant die ontstaan is uit een mooie kruising van bijzondere soorten. Dit zijn wietplanten die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en hebben een erg hoog THC gehalte.

  € 10,50
 • Kripple Shock - Dr Krippling Kripple Shock - Dr Krippling
  € 8,25
  Kripple Shock - Dr Krippling

  Kripple Shock van Dr Krippling is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit het kruisen van zeer bekende en vooral populaire wietsoorten. Deze wietplanten bestaan bijna volledig uit indica genetica en hebben een hoog THC gehalte.

  € 8,25
 • Krippleberry Auto - Dr Krippling Krippleberry Auto - Dr Krippling
  € 4,95
  Krippleberry Auto - Dr Krippling

  Krippleberry van Dr Krippling is een autoflower wietplant die een gemiddeld tot hoog THC gehalte heeft. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, echter is deze wietplant niet geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 4,95
 • Mango Chutney - Dr Krippling Mango Chutney - Dr Krippling
  € 10,50
  Mango Chutney - Dr Krippling

  Mango Chutney van Dr Krippling is een wietsoort die een zeer krachtige werking heeft en is absoluut niet geschikt voor de roker zonder ervaring. Deze wietzaden zijn geschikt voor een buitenkweek en binnenkweek en hebben een hoog THC gehalte.

  € 10,50
 • Mango Mist Shake - Dr Krippling Mango Mist Shake - Dr Krippling
  € 10,50
  Mango Mist Shake - Dr Krippling

  Mango Mist Shake van Dr Krippling is een wietplant die bijna volledig uit sativa genetica bestaat. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en geschikt voor de kweker met al wat ervaring van het kweken van wiet.

  € 10,50
 • Melon Kali - Dr Krippling Melon Kali - Dr Krippling
  € 8,50
  Melon Kali - Dr Krippling

  Melon Kali van Dr Krippling is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit een kruising van bekende soorten. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Dit is een wietsoort met een hoog THC gehalte.

  € 8,50
 • Pak-Man - Dr Krippling Pak-Man - Dr Krippling
  € 10,50
  Pak-Man - Dr Krippling

  Pak-Man van Dr Krippling is een feminised wietsoort die voornamelijk indica genetica bevat. Ze is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze soort bevat een hoog THC gehalte en zal zeer goede resultaten opleveren.

  € 10,50
 • Pickled Diesel - Dr Krippling Pickled Diesel - Dr Krippling
  € 8,95
  Pickled Diesel - Dr Krippling

  Pickled Diesel van Dr Krippling is een zeer mooie Diesel soort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietzaden zijn geschikt voor de kweker met een beetje ervaring.

  € 8,95
 • Puff Puff Pass Out - Dr Krippling Puff Puff Pass Out - Dr Krippling
  € 10,50
  Puff Puff Pass Out - Dr Krippling

  Puff Puff Pass Out van Dr Krippling is een wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten en hebben toppen hoog THC gehalte met een zeer krachtige werking.

  € 10,50
 • Sonic Bloom Auto - Dr Krippling Sonic Bloom Auto - Dr Krippling
  € 8,95
  Sonic Bloom Auto - Dr Krippling

  Sonic Bloom van Dr Krippling is een autoflower wietplant die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietzaden zijn geschikt voor zowel een binnenkweek als buitenkweek, ze produceert een wiet met een hoog THC gehalte.

  € 8,95
 • Spinning Buzz Kick - Dr Krippling Spinning Buzz Kick - Dr Krippling
  € 8,95
  Spinning Buzz Kick - Dr Krippling

  Spinning Buzz Kick van Dr Krippling is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende wietsoorten. Ze zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en zijn geschikt voor de kweker met al een beetje kweekervaring.

  € 8,95

Dr Krippling Seeds bij Wietzaadjes.nl (29 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen