DNA Genetics wietzaadjes

DNA Genetics

DNA Genetics is een bedrijf dat zich sinds 2004 specialiseert op het gebied van wietzaadjes. Dit merk heeft de laatste jaren meer dan 150 prijzen gewonnen met hun kwalitatief goede wiet zaden. Bekijk hier de DNA Genetics verpakking.

DNA Genetics zaden soorten

Dit merk heeft een zaden aanbod met een aantal supersoorten. Ze worden geleverd als feminised en autoflower zaden. Ook zijn er soorten die geschikt zijn voor zowel een buitenkweek als een binnenkweek.

DNA Genetics bij Wietzaadjes.nl (22 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • 60 Day Lemon Autoflower - DNA Genetics 60 Day Lemon Autoflower - DNA Genetics
  € 12,50
  60 Day Lemon Autoflower - DNA Genetics

  60 Day Lemon Autoflower van DNA Genetics is een kruising van twee wietsoorten die voornamelijk Indica genetica heeft. Deze wietplant is geschikt voor de binnenkweek en voor de buitenkweek. De gebruiker van deze wiet ervaart een lichamelijk ontspannen gevoel met een lichte mentale high.

  € 12,50
 • 60 Day Wonder Autoflower - DNA Genetics 60 Day Wonder Autoflower - DNA Genetics
  € 12,50
  60 Day Wonder Autoflower - DNA Genetics

  60 Day Wonder Autoflower van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. Deze wietsoort bevat bijna puur Indica genetica en is geschikt voor zowel een binnenkweek als voor een buitenkweek.

  € 12,50
 • Canalope Kush - DNA Genetics Canalope Kush - DNA Genetics
  € 12,95
  Canalope Kush - DNA Genetics

  Canalope Kush van DNA Genetics is een feminised wietzaadje die is ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. De wietplanten zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als voor een buitenkweek en het roken van deze wiet geeft een sterke high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 12,95
 • Cataract Kush - DNA Genetics Cataract Kush - DNA Genetics
  € 12,95
  Cataract Kush - DNA Genetics

  Cataract Kush van DNA Genetics wietzaadjes zijn makkelijk te kweken en geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Dit maakt deze soort populair bij de beginnende kwekers. Het effect van het roken van deze wiet is een langdurige en krachtige high.

  € 12,95
 • Chocolope - DNA Genetics Chocolope - DNA Genetics
  € 12,95
  Chocolope - DNA Genetics

  Chocolope van DNA Genetics zijn wietzaadjes voor de beginnende teler. De Chocolope is een kruising van twee bekende wietsoorten en heeft vele prijzen op haar naam staan. De wietzaadjes zijn geschikt voor de binnenkweek en leveren grote toppen.

  € 12,95
 • Chocolope Kush - DNA Genetics Chocolope Kush - DNA Genetics
  € 14,95
  Chocolope Kush - DNA Genetics

  Chocolope Kush van DNA Genetics is een mooie wietplant die voornamelijk Sativa genetica bezit. Deze wietzaadjes zijn makkelijk te kweken en geschikt voor de binnenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een krachtige balans tussen een fysiek stoned gevoel en een mentale high.

  € 14,95
 • Exodus Kush - DNA Genetics Exodus Kush - DNA Genetics
  € 14,95
  Exodus Kush - DNA Genetics

  Exodus Kush van DNA Genetics is een mooie wietplant die is ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. De wietzaadjes zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor de binnenkweek en voor de buitenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een krachtige balans tussen een mentale high en een fysiek stoned gevoel.

  € 14,95
 • Holy Grail Kush - DNA Genetics Holy Grail Kush - DNA Genetics
  € 14,95
  Holy Grail Kush - DNA Genetics

  Holy Grail Kush van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee zeer bekende en prijswinnende wietsoorten. De wietplant is geschikt voor een binnenkweek en heeft enkele prijzen op haar naam staan. Deze feminised wietzaadjes leveren een hoge opbrengst.

  € 14,95
 • Kushberry - DNA Genetics Kushberry - DNA Genetics
  € 11,95
  Kushberry - DNA Genetics

  Kushberry van DNA Genetics is één van onze sterkste wietsoorten. De feminised wiet is een kruising van twee bekende West Coast smaken, heeft een lichamelijke werking en geeft je een ontspannen gevoel. Verder zijn de wietzaadjes voor zowel binnen als buitenkweek geschikt en wordt de wiet gekweekt om haar medicinale werking.

  € 11,95
 • LA Cannalope - DNA Genetics LA Cannalope - DNA Genetics
  € 11,95
  LA Cannalope - DNA Genetics

  LA Cannalope van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. Deze wietsoort heeft een mix van Indica en Sativa genen en is het meest geschikt voor de binnenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een balans tussen een mentale high en een fysieke ontspanning.

  € 11,95
 • LA Confidential - DNA Genetics LA Confidential - DNA Genetics
  € 12,95
  LA Confidential - DNA Genetics

  LA Confidential van DNA Genetics zijn wietplanten die zijn ontstaan uit een kruising van twee wietsoorten. Deze wietplanten hebben inmiddels vele prijzen gewonnen en zijn door haar medicinale werking een echte aanrader voor mensen met slapeloosheid en/of chronische pijn.

  € 12,95
 • LA Woman - DNA Genetics LA Woman - DNA Genetics
  € 12,95
  LA Woman - DNA Genetics

  LA Woman van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee multi-award winnende wietsoorten. Deze wietplanten met voornamelijk indica genetica zijn geschikt voor de binnenkweek en leveren een heerlijke zoete en stevige smaak.

  € 12,95
 • Lemon OG Kush - DNA Genetics Lemon OG Kush - DNA Genetics
  € 12,95
  Lemon OG Kush - DNA Genetics

  Lemon OG Kush van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee goede wietsoorten en geschikt voor de binnenkweek. Deze feminised wietsoort wordt ook gebruikt om medicinale cannabis mee te kweken. Wiet kweken uit deze zaden levert je een hoge opbrengst op en laat je een overheerlijke geur van citroen ervaren.

  € 12,95
 • Lemon Skunk - DNA Genetics Lemon Skunk - DNA Genetics
  € 9,95
  Lemon Skunk - DNA Genetics

  Lemon Skunk van DNA Genetics zijn feminised wietzaadjes die zeer populair zijn bij de Skunk liefhebbers. Deze heerlijke en smaakvolle wietsoort heeft al vele prijzen op haar naam staan.

  € 9,95
 • Martian Kush - DNA Genetics Martian Kush - DNA Genetics
  € 14,95
  Martian Kush - DNA Genetics

  Martian Kush van DNA Genetics is een feminised wietsoort die is ontstaan uit een kruising van twee prijswinnaars. Deze wietplant heeft voornamelijk indica genetica en is het meest geschikt voor de binnenkweek. Het roken van de wiet geeft een fysiek ontspannen gevoel.

  € 14,95
 • Martian Mean Green - DNA Genetics Martian Mean Green - DNA Genetics
  € 14,95
  Martian Mean Green - DNA Genetics

  Martian Mean Green van DNA Genetics heeft al enkele prijzen op haar naam staan. Deze wietsoort is ontstaan door het kruisen van twee mooie wietsoorten en is geschikt voor zowel de binnenkweek als de buitenkweek. De prachtige wiet is makkelijk te kweken en geeft je een ontspannen gevoel met een creatieve high.

  € 14,95
 • Recon - DNA Genetics Recon - DNA Genetics
  € 12,50
  Recon - DNA Genetics

  Recon van DNA Genetics zijn wietzaadjes die zijn ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. Deze wietplant heeft al enkele prijzen op haar naam staan en is geschikt voor de binnenkweek en buitenkweek. Het roken van deze wiet geeft een combinatie van een fijne high met een zwaar lichamelijk effect.

  € 12,50
 • Rocklock - DNA Genetics Rocklock - DNA Genetics
  € 9,95
  Rocklock - DNA Genetics

  Rocklock van DNA Genetics is een feminised wietsoort die is ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. Deze wietplanten, met voornamelijk indica genetica, zijn het meest geschikt voor de binnenkweek en zijn zeer populair bij de beginnende kwekers.

  € 9,95
 • Sharksbreath - DNA Genetics Sharksbreath - DNA Genetics
  € 9,95
  Sharksbreath - DNA Genetics

  Sharksbreath van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. Het zijn krachtige wietplanten geschikt voor de binnenkweek. Deze wiet is makkelijk te kweken en daarom perfect voor de minder ervaren teler.

  € 9,95
 • Sleestack - DNA Genetics Sleestack - DNA Genetics
  € 12,95
  Sleestack - DNA Genetics

  Sleestack van DNA Genetics zijn ontstaan uit het kruisen van twee wietsoorten. De wiet bevat voornamelijk sativa genetica en heeft al enkele prijzen op haar naam staan. Deze wietsoort is geschikt voor zowel de binnen- als buitenkweek en is makkelijk te kweken.

  € 12,95
 • Sour Cream - DNA Genetics Sour Cream - DNA Genetics
  € 9,95
  Sour Cream - DNA Genetics

  Sour Cream van DNA Genetics zijn wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben. Deze wietsoort is populair bij de kenners en geschikt voor de binnenkweek. Het kweken van deze wiet levert een hoge opbrengst op.

  € 9,95
 • Stacked Kush - DNA Genetics Stacked Kush - DNA Genetics
  € 12,95
  Stacked Kush - DNA Genetics

  Stacked Kush van DNA Genetics is ontstaan uit het kruisen van twee goede wietsoorten. De wietsoort is geschikt voor de binnenkweek en wordt gebruikt om medicinale cannabis mee te kweken. Het effect van deze wiet is een fijne high met kalmerend en rustgevend gevoel.

  € 12,95

DNA Genetics bij Wietzaadjes.nl (22 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Leiders in medicinale cannabis van uitmuntende kwaliteit

DNA Genetics is een zaadbedrijf dat in Amsterdam in 2004 werd opgericht door Don en Aaron en is bekend als een van de leiders in kwaliteit van medicinale cannabis. Al meer dan 10 jaar heeft DNA Genetics meer dan 150 prijzen in alle categorieën gewonnen op de meest prestigieuze cannabis evenementen over de hele wereld.

Kwaliteit en variatie is een kenmerk bij het merk DNA Genetics. Hun meest bekende genen zijn de L.A Confidential, Chocolope, Holy Grail Kush en Tangie ‘Best Sativa 2013’. In de lente van 2015 brachten ze vier nieuwe gefeminiseerde genen; Golden Berry, Sour Kosher, DJ’s Gold en Golden Lemons die allemaal heel goede kritieken hebben ontvangen. Elke verpakking bevat hand geselecteerde zaden met een lichtgewicht beveiligd verpakking.

x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen