Devil's Harvest wietzaadjes

Devil's Harvest Seeds

Devil's Harvest Seeds wiet zaden staan garant voor uitzonderlijk goede kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Devil's Harvest heeft in korte tijd in de wietzaadjes wereld een erg goede en bekende naam opgebouwd omdat de kwaliteit van de wietzaden gewoon prima is. Ze hebben ook een aantal makkelijke soorten waardoor zelf wiet kweken nog eenvoudiger zelf kan. Bekijk hier de Devil's Harvest verpakking.

Wietsoort zaden van Devil's Harvest

Devil's Harvest zaden kun je kopen in als feminised soort. Dit bedrijf garandeert een zeer goede ontkieming, groei en bloei.

Devil's Harvest Seeds bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto Reek'n - Devils Harvest Auto Reek'n - Devils Harvest
  € 12,50
  Auto Reek'n - Devils Harvest

  Auto Reek'n van Devils Harvest zijn autoflower wietzaden die indica dominant zijn. Deze wietsoort is gemakkelijk te kweken en het effect van deze wiet is krachtig, voelbaar in het lichaam.

  € 12,50
 • Casey Jones - Devils Harvest Casey Jones - Devils Harvest
  € 8,50
  Casey Jones - Devils Harvest

  Casey Jones van Devils Harvest is een heerlijk makkelijk te kweken wietsoort die heel erg geschikt is voor een buitenkweek. Ze geeft een blij en opgewekt gevoel.

  € 8,50
 • Fallen Angel - Devils Harvest Fallen Angel - Devils Harvest
  € 8,50
  Fallen Angel - Devils Harvest

  Fallen Angel van Devils Harvest zijn feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. Het effect van het roken van deze wiet is lichamelijk krachtig en deze populaire soort is geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek .

  € 8,50
 • Golden Haze - Devils Harvest Golden Haze - Devils Harvest
  € 9,95
  Golden Haze - Devils Harvest

  Golden Haze van Devils Harvest zijn feminised wietzaden die voornamelijk sativa genetica bevatten. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Buiten kan ze een hoogte bereiken over 2 meter.

  € 9,95
 • Kuchi - Devils Harvest foto top wietplant Kuchi - Devils Harvest
  € 8,50
  Kuchi - Devils Harvest

  Kuchi van Devils Harvest zijn wietzaadjes met voornamelijk indica genetica en zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. De smaak van deze wietsoort is zoet en fruitig.

  € 8,50
 • OG Reek'n - Devil's Harvest OG Reek'n - Devil's Harvest
  € 10,95
  OG Reek'n - Devil's Harvest

  OG Reek'n van Devil's Harvest zijn feminised wietzaden die voornamelijk uit indica genetica bestaan. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en het effect is een zeer ontspannend stoned gevoel.

  € 10,95
 • Rollex OG Kush - Devils Harvest Rollex OG Kush - Devils Harvest
  € 9,95
  Rollex OG Kush - Devils Harvest

  Rollex OG Kush van Devil’s Harvest is een wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Helaas is er op dit moment niet zoveel bekend over deze indica wietzaden soort.

  € 9,95
 • Shoreline - Devils Harvest Shoreline - Devils Harvest
  € 8,50
  Shoreline - Devils Harvest

  Shoreline van Devils Harvest zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. De wiet van deze plant heeft een typische old school skunk smaak en is zeer populair bij de skunk liefhebbers.

  € 8,50
 • Strawberry Sour Diesel - Devils Harvest Strawberry Sour Diesel - Devils Harvest
  € 8,50
  Strawberry Sour Diesel - Devils Harvest

  Strawberry Sour Diesel van Devils Harvest zijn feminised wietzaadjes die uit zullen groeien tot mooie volle wietplanten met compacte toppen . Deze fruitige wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten.

  € 8,50

Devil's Harvest Seeds bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen