Delta 9 Labs wietzaadjes

Delta 9 Labs

Delta 9 Labs is gevestigd in Amsterdam en is in Europa erg bekend. Wiet zaden van Delta 9 labs zijn van hoogstaande kwaliteit en leveren stabiele wietplanten. Bekijk hier de Delta 9 Labs verpakking.

Delta 9 labs wietsoorten

Dit merk produceert op het moment alleen feminised wietzaadjes, misschien komen er in de toekomst ook autoflowering zaden bij. Wil je wietzaden kopen van Delta 9 Labs? Dan ben je bij Wietzaadjes.nl aan het juiste adres.

Delta 9 Labs bij Wietzaadjes.nl (5 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Fondue - Delta 9 Labs Fondue - Delta 9 Labs
  € 9,95
  Fondue - Delta 9 Labs

  Fondue van Delta 9 Labs is een feminised wietsoort die geschikt is voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplanten hebben een kaasachtige geur en het effect is een lichamelijke en geestelijke high.

  € 9,95
 • Kopasetic Kush - Delta 9 Labs Kopasetic Kush - Delta 9 Labs
  € 9,95
  Kopasetic Kush - Delta 9 Labs

  Kopasetic Kush van Delta 9 Labs zijn wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet heeft een frisse dennensmaak en het effect is heerlijk ontspannen met een heldere high.

  € 9,95
 • Magnum Platinum Haze - Delta 9 Labs Magnum Platinum Haze - Delta 9 Labs
  € 9,95
  Magnum Platinum Haze - Delta 9 Labs

  Magnum Platinum Haze van Delta 9 Labs zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het roken van deze wiet geeft je een heldere high met een uplifting gevoel.

  € 9,95
 • Southern Lights #7 - Delta 9 Labs Southern Lights #7 - Delta 9 Labs
  € 9,95
  Southern Lights #7 - Delta 9 Labs

  Southern Lights #7 van Delta 9 Labs zijn feminised wietzaadjes die uitgroeien tot struikachtige wietplanten en wordt ook als medicinale cannabis gebruikt. Het effect is een sterk licamelijk gevoel met een prettige high.

  € 9,95
 • Strawberry Skunk - Delta 9 Labs Strawberry Skunk - Delta 9 Labs
  € 9,95
  Strawberry Skunk - Delta 9 Labs

  Strawberry Skunk van Delta 9 Labs zijn feminised wietzaadjes die heerlijk fruitig geurende wietplanten worden. Het effect van het roken van deze wiet is een lichamelijk krachtig stoned gevoel met een prettige high.

  € 9,95

Delta 9 Labs bij Wietzaadjes.nl (5 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen