De Sjamaan wietzaadjes

De Sjamaan seeds

De Sjamaan is een bedrijf wat gevestigd is in Nederland. Ze hebben een aantal prijswinnaars in hun assortiment van de Cannabis Cup. De kwaliteit van De Sjamaan wiet zaden is erg goed en veel klanten komen er speciaal voor terug.

De wietsoorten van De Sjamaan

De feminised en autoflower wiet zaden van De Sjamaan zijn te verkrijgen in een verpakking van 5 wiet zaden.Er zijn een groot aantal zaden geschikt voor zowel een buitenkweek als een binnenkweek.

Meer informatie over De Sjamaan zaden

De Sjamaan Seeds verpakking

Het merk De Sjamaan Seeds is een bekend merk die feminised en autoflower wietzaden produceert. Ze leveren hun zaden in verpakkingen van 5 zaadjes maar deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

De Sjamaan Seeds - de verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking van De Sjamaan Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

De Sjamaan Seeds verpakking

De Sjamaan Seeds aanbod wietzaadjes

De Sjamaan Seeds Feminised soorten:
De Sjamaan Seeds biedt de volgende feminised soorten: Fast Skunk, Intense Skunk, Lady Purple, Lemon Bud, Shamanic Haze, Shamans's High, The Magician, White Skunk, White Widow.

De Sjamaan autoflowering seeds soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk de soorten: Crystal Ryder autoflower, Dwarf Ryder autoflower, Widow Ryder autoflower.

De Sjamaan bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Crystal Ryder autoflower - De Sjamaan Crystal Ryder - De Sjamaan
  € 9,95
  Crystal Ryder - De Sjamaan

  Crystal Ryder autoflower van De Sjamaan is een autoflower wiet zaden soort. Deze wietplanten staan bekend vanwege de eenvoud waarmee ze te kweken zijn. De wiet heeft een fruitige en exotische smaak en geeft je een krachtig gevoel.

  € 9,95
 • Dwarf Ryder autoflower - De Sjamaan Dwarf Ryder - De Sjamaan
  € 7,95
  Dwarf Ryder - De Sjamaan

  Dwarf Ryder autoflower van De Sjamaan zijn autoflower wietplanten die zeer eenvoudig te kweken zijn. Ze is geschikt voor binnen en buiten, ze zal het zelfs goed doen in de wat kouderen klimaten. Ze heeft een lekkere smaak en een mild effect.

  € 7,95
 • Fast Skunk - De Sjamaan Fast Skunk - De Sjamaan
  € 7,95
  Fast Skunk - De Sjamaan

  Fast Skunk van De Sjamaan is een zeer smaakvolle skunk wiet van hoge kwaliteit. Deze mooie wietplanten zijn zeer geschikt voor een buitenkweek. Ze zijn prima voor de beginnende kweker omdat deze wietsoort zeer makkelijk te kweken is.

  € 7,95
 • Intense Skunk - De Sjamaan Intense Skunk - De Sjamaan
  € 7,95
  Intense Skunk - De Sjamaan

  Intense Skunk van De Sjamaan staat bekend om haar stabiele groei en bloei. Deze zeer populaire wietsoort zul je in veel coffeeshops tegenkomen. De wiet van deze soort heeft na het roken een krachtig effect.

  € 7,95
 • Lady Purple - De Sjamaan Lady Purple - De Sjamaan
  € 7,95
  Lady Purple - De Sjamaan

  Lady Purple van De Sjamaan zijn wietplanten die prima geschikt zijn voor de beginnende kwekers. Deze soort is het beste geschikt voor binnen maar zal het buiten in de warme klimaten ook prima doen.

  € 7,95
 • Lemon Bud - De Sjamaan Lemon Bud - De Sjamaan
  € 7,95
  Lemon Bud - De Sjamaan

  Lemon Bud van De Sjamaan is een wietsoort die een frisse en zure smaak heeft. Ze is ontstaan uit het kruisen van twee zeer bekende en populaire soorten. Deze wietplanten zijn zeer eenvoudig te kweken en zijn het meest geschikt voor een binnenkweek.

  € 7,95
 • Shaman's High - De Sjamaan Shaman's High - De Sjamaan
  € 9,95
  Shaman's High - De Sjamaan

  Shaman's High van De Sjamaan is een wietsoort waarvan het effect zeer krachtig is. Deze wietplant is ontstaan uit het kruisen van de bekendste soorten ter wereld. Een mooie wiet die niet geschikt is voor de beginnende rokers.

  € 9,95
 • Shamanic Haze - De Sjamaan Shamanic Haze - De Sjamaan
  € 8,95
  Shamanic Haze - De Sjamaan

  Shamanic Haze van De Sjamaan is een overheerlijke haze soort die je een heel apart gevoel geeft na gebruik. Ze is het meest geschikt voor een binnenkweek en heeft wat meer verzorging nodig dan de gemiddelde wietplanten.

  € 8,95
 • The Magician - De Sjamaan The Magician - De Sjamaan
  € 7,95
  The Magician - De Sjamaan

  The Magician van De Sjamaan is een zeer mooie wietsoort die ontstaan is uit een kruising van bekende soorten. Deze wiet heeft bij het roken een heerlijke en sterke smaak. Ook zal ze je een zeer blij en opgewekt gevoel geven. Het is een wietplant die het meest geschikt is voor binnen.

  € 7,95
 • White Skunk - De Sjamaan White Skunk - De Sjamaan
  € 7,50
  White Skunk - De Sjamaan

  White Skunk van De Sjamaan is een wietsoort die een zeer krachtige werking heeft en is hierdoor niet geschikt voor de beginnende roker. Deze wietplanten zijn zeer eenvoudig te kweken en dus geschikt voor beginnende kwekers. De smaak is erg sterk en typisch skunk achtig.

  € 7,50
 • White Widow - De Sjamaan White Widow - De Sjamaan
  € 9,95
  White Widow - De Sjamaan

  White Widow van De Sjamaan is een wietsoort die een enorm krachtig effect heeft. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wiet zul je in iedere coffeeshop kunnen kopen.

  € 9,95
 • Widow Ryder autoflower - De Sjamaan Widow Ryder - De Sjamaan
  € 7,95
  Widow Ryder - De Sjamaan

  Widow Ryder van De Sjamaan is een autoflower wiet zaden soort met een hoog THC gehalte, hierdoor is deze wiet niet geschikt voor de beginnende roker. Ze is ontstaan uit een kruising van de meest populaire soorten ter wereld.

  € 7,95

De Sjamaan bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen