Ceres Seeds wietzaadjes

Ceres Seeds

Ceres Seeds is afkomstig uit Nederland en is gestart in 1988. Ze hebben een aantal zeer mooie en bekende wietsoorten in hun assortiment. Ceres Seeds staat bekend om de stabiele genetica in hun zaden, al jaren lang.

Ceres Seeds wietsoorten

Dit merk levert feminised wiet zaden van hoge kwaliteit door jarenlange ervaring. De soorten van Ceres Seeds zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

Meer informatie over Ceres Seeds

Ceres Seeds verpakking

Het merk Ceres Seeds is een niet te grote breeder die een aantal zeer mooie oldschool soorten in zijn assortiment heeft. Ze leveren hun feminised en autoflowering wietzaden in verpakkingen van 5 en 10. Deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Ceres Seeds - de verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking van Ceres Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Ceres Seeds verpakking

Ceres Seeds aanbod wietzaadjes

Ceres Seeds Feminised soorten:
Ceres Seeds biedt de volgende feminised soorten: Ceres skunk, Hollands hope, Orange bud, Purple, Skunk haze, White widow.

Ceres autoflowering seeds soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk allen de Easy Rider.

Ceres Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Ceres Skunk - Ceres Seeds Ceres Skunk - Ceres Seeds
  € 7,95
  Ceres Skunk - Ceres Seeds

  Ceres Skunk van Ceres Seeds is een wietsoort van hoge kwaliteit en zal bij veel Skunk liefhebbers in de smaak vallen. De wietplanten zijn zowel geschikt voor een binnenkweek als voor een buitenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is erg krachtig en langdurig. Dit maakt deze old school skunk meer geschikt voor de ervaren gebruiker.

  € 7,95
 • Easy Rider - Ceres Seeds Easy Rider - Ceres Seeds
  € 11,50
  Easy Rider - Ceres Seeds

  Easy Rider van Ceres Seeds is ontstaan uit het kruisen van twee mooie wietsoorten. Deze feminised autoflower zaden zijn perfect voor de beginnende kweker en zowel geschikt voor de binnenkweek als voor de buitenkweek. Door een verhelderend gevoel in je hoofd en een ontspannen gevoel in je lichaam is deze wiet goed te gebruiken op een feestje.

  € 11,50
 • Hollands Hope - Ceres Seeds Hollands Hope - Ceres Seeds
  € 9,50
  Hollands Hope - Ceres Seeds

  Hollands Hope van Ceres Seeds zijn perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat. Deze wietsoort is schimmelbestendig en zeer eenvoudig te kweken. Deze zoete en licht fruitige wiet maakt haar daarom uitermate geschikt voor de buitenkweek.

  € 9,50
 • Orange Bud - Ceres Seeds Orange Bud - Ceres Seeds
  € 10,95
  Orange Bud - Ceres Seeds

  Orange Bud van Ceres Seeds is in de jaren '80 in Nederland opgedoken en sindsdien niet meer weg te denken. Deze feminised wietzaadjes zijn zowel geschikt voor de binnenkweek als voor de buitenkweek en zijn zeer geschikt voor de beginnende kweker. Haar geur en smaak is zoet en het roken geeft een blij en opwekkend gevoel.

  € 10,95
 • Purple - Ceres Seeds Purple - Ceres Seeds
  € 9,50
  Purple - Ceres Seeds

  Purple van Ceres Seeds is een van de bekendste wietsoorten in de USA en Canada. Deze wietplant is speciaal ontwikkeld om buiten gekweekt te worden en het effect van het roken is sociaal. Prima geschikt voor een feestje dus!

  € 9,50
 • Skunk Haze - Ceres Seeds Skunk Haze - Ceres Seeds
  € 10,95
  Skunk Haze - Ceres Seeds

  Skunk Haze van Ceres Seeds is geschikt voor zowel de binnenkweek als de buitenkweek. Deze feminised wietplant is niet de makkelijkste plant om te kweken vanwege haar langere bloeitijd. De wiet heeft een herkenbare Haze smaak en het effect is opwekkend en actief.

  € 10,95
 • White Widow - Ceres Seeds White Widow - Ceres Seeds
  € 10,95
  White Widow - Ceres Seeds

  White Widow van Ceres Seeds is absoluut de meest bekende wietsoort die er is. De wietplanten zijn makkelijk te kweken wat haar bijzonder populair maakt bij zowel de ervaren als de minder ervaren kweker. Het roken geeft een langdurig stoned effect, ideaal voor bijvoorbeeld een filmavond!

  € 10,95

Ceres Seeds bij Wietzaadjes.nl (7 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen