Cannabiogen wietzaadjes

Cannabiogen

Cannabiogen is 20 jaar over de hele wereld op zoek geweest naar wiet zaden met de beste genetica. De wietzaden staan onder constante controle en dit garandeert een topkwaliteit zaadlijn. Geselecteerd uit honderden verschillende wietsoorten hebben ze de mooiste soorten wiet zaden gekozen. Bekijk hier de Cannabiogen verpakking.

Soorten van Cannabiogen

De wiet zaden van Cannabiogen is van goede kwaliteit en heeft een goede en hoge opbrengst. Cannabiogen levert feminised wietzaadjes.

Cannabiogen bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto CBG - Cannabiogen Auto CBG - Cannabiogen
  € 8,95
  Auto CBG - Cannabiogen

  Auto CBG van Cannabiogen is een autoflower wietsoort die zowel binnen als buiten te kweken is. Deze fruitige wiet geeft na het roken een vrolijk gevoel.

  € 8,95
 • Caribe - Cannabiogen Caribe - Cannabiogen
  € 10,50
  Caribe - Cannabiogen

  Caribe van Cannabiogen is een wietsoort die zeer geschikt is voor het Nederlandse buitenklimaat. Deze wietplant is zeer bestendig tegen rot en schimmels. De smaak is kruidig, een beetje haze achtig.

  € 10,50
 • Destroyer - Cannabiogen Destroyer - Cannabiogen
  € 14,95
  Destroyer - Cannabiogen

  Destroyer van Cannabiogen is een wietplant die voornamelijk sativa genetica bevat. Deze wietsoort is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook is ze zeer geschikt voor het gebruikt in een SOG of SCROG kweek.

  € 14,95
 • Leshaze feminised - Cannabiogen Leshaze - Cannabiogen
  € 8,95
  Leshaze - Cannabiogen

  Leshaze van Cannabiogen is een wietsoort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze plant is sterk en de wiet smaakt lekker zoet en kruidig. Ze groeit als een sterke plant en de smaak van de wiet is kruidig en zoet.

  € 8,95
 • Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen
  € 12,95
  Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen

  Mangobiche X Peyote Purple van Cannabiogen zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben. Ze heeft een wat lange bloeitijd en goede verzorging nodig. Geeft een ontspannen mentaal gevoel na gebruik.

  € 12,95
 • Nepal Highland - Cannabiogen Nepal Highland - Cannabiogen
  € 8,95
  Nepal Highland - Cannabiogen

  Nepal Highland van Cannabiogen zijn feminisede wietzaden die binnen en buiten gekweekt kunnen worden maar enige kweekervaring gewenst. Bevat voornamelijk sativa genetica en ze heeft een krachtig effect na het roken.

  € 8,95
 • Pakistan Chitral Kush - Cannabiogen Pakistan Chitral Kush - Cannabiogen
  € 11,95
  Pakistan Chitral Kush - Cannabiogen

  Pakistan Chitral Kush van Cannabiogen zijn wietzaden die pure indica genetica bevatten. Van deze soort kun je prima hasj maken en de plant staat bekend om haar aanpassingsvermogen in klimaatverschillen.

  € 11,95
 • Panama - Cannabiogen Panama - Cannabiogen
  € 11,95
  Panama - Cannabiogen

  Panama van Cannabiogenis een mooie wietplant die volledig sativa is. Ze is ontstaan uit het kruisen van 3 sativa soorten. Zowel de smaak bij het roken als het effect van deze wiet zijn krachtig.

  € 11,95
 • Panama D.C. - Cannabiogen Panama D.C. - Cannabiogen
  € 11,95
  Panama D.C. - Cannabiogen

  Panama D.C. van Cannabiogen is een wietzaden soort die afkomstig is uit een mooie kruising. Ze hebben half indica half sativa genetica en zijn redelijk eenvoudig te kweken. Deze wiet is krachtig en heeft een sterke smaak.

  € 11,95
 • Sandstorm - Cannabiogen Sandstorm - Cannabiogen
  € 9,95
  Sandstorm - Cannabiogen

  Sandstorm van Cannabiogen is een zeer krachtige wietsoort en is daardoor niet geschikt voor de beginnende roker. Deze wietplanten hebben volledige indica genetica en het effect is dan ook voornamelijk lichamelijk voelbaar.

  € 9,95
 • Sugarloaf - Cannabiogen Sugarloaf - Cannabiogen
  € 11,95
  Sugarloaf - Cannabiogen

  Sugarloaf van Cannabiogen is een wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze produceert zware toppen, aan te raden is de takken te ondersteunen om doorknakken te voorkomen.

  € 11,95
 • Taskenti - Cannabiogen Taskenti - Cannabiogen
  € 11,95
  Taskenti - Cannabiogen

  Taskenti van Cannabiogen is een wietsoort die indica dominant is. Deze mooie wiet bevat genetica van een van 's werelds meest populaire soort. Ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Bij het roken verspreid ze een lichte hasjgeur.

  € 11,95

Cannabiogen bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen