Bulldog Seeds wietzaadjes

Bulldog Seeds

Bulldog Seeds is met hun wietzaden inmiddels een bekende speler in de zadenwereld en bestaat al sinds 1975. Bulldog seeds heeft jaren ervaring met wietzaden en is begonnen als coffeeshop. Bekijk hier de Bulldog Seeds verpakking.

Soorten Bulldog Seeds

Bulldog Seeds maakt feminized en autoflower zaden, onderverdeeld is een aantal zeer bekende en mooie wietsoorten. De feminized en autoflowering zaden staan constant onder controle en dit waarborgt een goede kwaliteit zaden. Ze hebben wiet zaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek.

Bulldog Seeds bij Wietzaadjes.nl (15 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Autoflower Haze - Bulldog Seeds Autoflower Haze - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Autoflower Haze - Bulldog Seeds

  Autoflower Haze van Bulldog Seeds is een lekker kruidig smakende haze soort. Deze autoflower haze is voornamelijk sativa en is geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten. Deze wiet is ook medicinaal te gebruiken.

  € 8,95
 • Bubblegum Kush feminised - Bulldog Seeds Bubblegum Kush - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Bubblegum Kush - Bulldog Seeds

  Bubblegum Kush van Bulldog Seeds is een wietzaden soort die ontstaan is uit een bekende kruising met een nog mooier resultaat. Ze geeft je een mild ontspannen gevoel en smaak licht zuur. Deze soort wordt ook gebruikt als medicinale cannanbis, de werking is ons echter niet bekend.

  € 7,95
 • Bulldog Haze feminised - Bulldog Seeds Bulldog Haze - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Bulldog Haze - Bulldog Seeds

  Bulldog Haze van Bulldog Seeds is een lekkere haze soort die afkomstig is uit een zeer mooie en smaakvolle kruising. Deze wietplant is geschikt voor zowel binnen als buiten en is geschikt voor beginners.

  € 8,95
 • Bullshark feminised - Bulldog Seeds Bullshark - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Bullshark - Bulldog Seeds

  Bullshark van Bulldog Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een kruising van twee bekende maar ook krachtige soorten. Deze wietsoort is eenvoudig te kweken en levert je een wiet op die je een krachtig en ontspannen gevoel geeft.

  € 7,95
 • Citral Skunk feminised - Bulldog Seeds Citral Skunk - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Citral Skunk - Bulldog Seeds

  Citral Skunk van Bulldog Seeds is een wietplant die zeer geschikt is voor de beginnende kweker. Ze is geschikt voor zowel een binnenkweek als een buiten kweek en heeft een heerlijke fris zure smaak.

  € 7,95
 • Energy Haze Feminised - Bulldog Seeds Energy Haze - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Energy Haze - Bulldog Seeds

  Energy Haze van Bulldog Seeds is een wietsoort die eenvoudig te kweken is wat haar prima geschikt maakt voor de beginnende kwekers. De smaak van deze wiet is kruidig, echt een typische krachtige en duidelijk herkenbare haze smaak.

  € 8,95
 • Fast Ryder #1 - Bulldog Seeds Fast Ryder #1 - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Fast Ryder #1 - Bulldog Seeds

  Fast Ryder #1 van Bulldog Seeds is een autoflower soort en gaat automatisch bloeien. Deze wietplant is prima geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek en ze is redelijk eenvoudig te kweken.

  € 8,95
 • Fast Ryder #2 - Bulldog Seeds Fast Ryder #2 - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Fast Ryder #2 - Bulldog Seeds

  Fast Ryder #2 van Bulldog Seeds is een feminised autoflower soort die afghaanse genetica bezit. Deze bijna pure indica soort smaakt zoet, is makkelijk te kweken en geeft je een langdurig stoned gevoel.

  € 8,95
 • Jack Herer - Bulldog Seeds Jack Herer - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Jack Herer - Bulldog Seeds

  Jack Herer van Bulldog Seeds is een wietsoort die wereldwijd grote bekendheid heeft. Deze makkelijk te kweken wietplant heeft een zeer krachtig effect door haar hoge THC gehalte. Ze is geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

  € 7,95
 • Northern Light - Bulldog Seeds Northern Light - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Northern Light - Bulldog Seeds

  Northern Light van Bulldog Seeds is een zeer bekende wietsoort. Deze soort kun je ook in bijna iedere coffeeshop kopen. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ook is ze zeer geschikt voor de beginnende kweker omdat ze niet veel onderhoud nodig heeft.

  € 7,95
 • OZ Kush - Bulldog Seeds OZ Kush - Bulldog Seeds
  € 7,95
  OZ Kush - Bulldog Seeds

  OZ Kush van Bulldog Seeds is een zeer krachtige Kush soort met een hoog THC gehalte. Deze wietsoort is niet geschikt voor de beginnende roker. Ze is wel geschikt voor de beginnende kweker want ze is redelijk eenvoudig te kweken.

  € 7,95
 • Silverstar Haze - Bulldog Seeds Silverstar Haze - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Silverstar Haze - Bulldog Seeds

  Silverstar Haze van Bulldog Seeds is een wietplant die een zeer hoog THC gehalte heeft en dus niet geschikt is voor de beginnende roker. Deze voornamelijk sativa wietzaden zijn geschikt voor binnen en buiten, ook zijn ze geschikt voor de kweker met wat minder ervaring.

  € 8,95
 • Sour Diesel - Bulldog Seeds Sour Diesel - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Sour Diesel - Bulldog Seeds

  Sour Diesel van Bulldog Seeds is een soort die ontstaan is uit het kruisen van twee sterke soorten. Deze Diesel soort is vooral populair in de Verenigde Staten. Ze is zeer geschikt voor de beginnende kweker omdat ze redelijk makkelijk te kweken is.

  € 7,95
 • The Chronic - Bulldog Seeds The Chronic - Bulldog Seeds
  € 7,95
  The Chronic - Bulldog Seeds

  The Chronic van Bulldog Seeds is een wietsoort die geschikt is voor binnen en buiten. Deze makkelijk te kweken wietplant heeft een lekkere subtiele kruidige en lichtzure smaak. Deze soort wordt ook medicinaal gebruikt.

  € 7,95
 • White Widow - Bulldog Seeds White Widow - Bulldog Seeds
  € 8,95
  White Widow - Bulldog Seeds

  White Widow van Bulldog Seeds is en zeer krachtige witte wietsoort. Deze wietplant produceert een hoog THC gehalte wat deze soort ongeschikt maakt voor de beginnende roker. Deze feminised wietzaadjes laten zich makkelijk kweken en zijn eenvoudig in onderhoud en verzorging.

  € 8,95

Bulldog Seeds bij Wietzaadjes.nl (15 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen