Buddha Seeds wietzaadjes

Buddha Seeds

Buddha Seeds is een producent van wietzaadjes en zijn afkomstig uit Spanje. Buddha Seeds ontwikkelt zaden die bijna allemaal een zeer krachtige smaak hebben. Bekijk hier de Buddha Seeds verpakking.

Buddha Seeds Wietsoorten

Dit merk levert zaden in de feminised vorm, ze hebben zich gespecialiseerd op autoflower wietzaden. Buddha Seeds is constant bezig om haar assortiment uit te breiden of te verbeteren.

Buddha Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Calamity Jane - Buddha Seeds Calamity Jane - Buddha Seeds
  € 7,95
  Calamity Jane - Buddha Seeds

  Calamity Jane van Buddha Seeds is een autoflower wietsoort die voornamelijk sativa genitca heeft. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 7,95
 • Deimos - Buddha Seeds Deimos - Buddha Seeds
  € 10,95
  Deimos - Buddha Seeds

  Deimos van Buddha Seeds is een autoflower wietzaden soort die genetica bevat van een van de meest bekende soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook heeft deze wiet goede medicinale eigenschappen en haar toppen worden behoorlijk dik.

  € 10,95
 • Kraken - Buddha Seeds Kraken - Buddha Seeds
  € 10,95
  Kraken - Buddha Seeds

  Kraken van Buddha Seeds is een wietsoort die voornamelijk indica genetica bevat. Deze wietplant geeft een hoge opbrengst wiet bij zowel een binnen als buitenkweek. Bij het roken geeft deze wiet een verse mint smaak en een sterk, overweldigend en langdurig effect!

  € 10,95
 • Magnum - Buddha Seeds Magnum - Buddha Seeds
  € 10,95
  Magnum - Buddha Seeds

  Magnum van Buddha Seeds is een autoflower wietplant die geschikt is voor de beginnende kweker. Deze wiet geeft je na het roken een zeer actief en opwekkend gevoel. Deze plant groeit met een behoorlijk aantal zijtakken die vol komen te zitten met wiet.

  € 10,95
 • Purple Kush Automatic - Buddha Seeds Purple Kush Automatic - Buddha Seeds
  € 9,95
  Purple Kush Automatic - Buddha Seeds

  Purple Kush Automatic van Buddha Seeds is een makkelijk te kweken paarse kush soort. De geur van deze wietplanten in de bloeiperiode is erg sterk, een filter is absoluut noodzakelijk. Ze geeft je een ontspannen gevoel, ideaal om een avond op de bank te hangen.

  € 9,95
 • Quasar - Buddha Seeds Quasar - Buddha Seeds
  € 11,95
  Quasar - Buddha Seeds

  Quasar van Buddha Seeds is een wietplant die geschikt is voor de beginnende kweker omdat ze makkelijk te kweken is. Ze is ontstaan uit een mooie kruising en groeit met een sterke structuur en sterke takken. Het effect is vrolijk en opgewekt/

  € 11,95
 • Red Dwarf - Buddha Seeds Red Dwarf - Buddha Seeds
  € 8,95
  Red Dwarf - Buddha Seeds

  Red Dwarf van Buddha Seeds zijn autoflower wietzaden die zeer klein blijven en hierdoor zeer geschikt zijn voor de lagere kweekruimtes. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ook is ze geschikt voor de beginnende kweker omdat deze wietplanten makkelijk te kweken zijn.

  € 8,95
 • Syrup - Buddha Seeds Syrup - Buddha Seeds
  € 9,95
  Syrup - Buddha Seeds

  Syrup van Buddha Seeds is een autoflower wietplant die makkelijk te kweken is en hierdoor geschikt is voor de beginnende kweker. Deze soort blijft vrij klein en is dus geschikt voor plaatsen met weinig ruimte. Deze wiet heeft bij het roken een intense en krachtige fruitige smaak.

  € 9,95
 • Vesta - Buddha Seeds Vesta - Buddha Seeds
  € 6,95
  Vesta - Buddha Seeds

  Vesta van Buddha Seeds zijn autoflower wietzaden die gemakkelijk te kweken zijn. Ze krijgt compacte toppen wiet, die je na gebruik een heerlijk ontspannen gevoel geeft.

  € 6,95
 • White Dwarf - Buddha Seeds White Dwarf - Buddha Seeds
  € 9,95
  White Dwarf - Buddha Seeds

  White Dwarf van Buddha Seeds is een autoflower wietsoort die zeer eenvouig te kweken is, hierdoor is ze geschikt voor de beginnende kweker. Echter is haar effect erg krachtig waardoor ze niet geschikt is voor de beginnende roker.

  € 9,95

Buddha Seeds bij Wietzaadjes.nl (10 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen