Biohazard Seeds wietzaadjes

Biohazard Seeds

Biohazard Seeds is een wietzaden producent afkomstig uit Spanje. Dit merk levert goede kwaliteit zaden en deze zijn ontwikkelt om de wietsoorten te behouden.

De Biohazard Seeds wietsoorten

De wietsoorten van Biohazard Seeds worden handmatig geselecteerd waardoor je altijd mooie zaden zult krijgen. Ze leveren en gemiddeld assortiment feminised en autoflower wiet zaden.

Biohazard Seeds bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto 4:20 - Biohazard Auto 4:20 - Biohazard Seeds
  € 8,95
  Auto 4:20 - Biohazard Seeds

  Auto 4:20 van Biohazard is een wietplant die ontstaan is uit het kruisen van twee mooie en aparte wietsoorten. Deze wietzaden zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor de beginnende kweker omdat deze soort er makkelijk te kweken is.

  € 8,95
 • Auto Power feminised - Biohazard Seeds Auto Power - Biohazard Seeds
  € 7,95
  Auto Power - Biohazard Seeds

  Auto Power van Biohazard is een krachtige autoflower wietzaden soort die ideaal is voor het gebruik bij meditatie of goede ontspanning. Deze wietplant heeft de genetica van een zeer bekende soort die in iedere coffeeshop te koop is. Deze mooie autoflower wietsoort is voornamelijk indica.

  € 7,95
 • Auto Somachigun - Biohazard Seeds Auto Somachigun - Biohazard Seeds
  € 6,50
  Auto Somachigun - Biohazard Seeds

  Auto Somachigun van Biohazard Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een kruising van twee zeer bekende wietsoorten. Uit deze mooie autoflower wietzaden ontstaan planten die wat meer opleveren dan de gemiddelde autoflower soorten. Deze soort smaakt krachtig en geeft je een zeer blij en opgewekt gevoel.

  € 6,50
 • Big Lights feminised - Biohazard Seeds Big Lights - Biohazard Seeds
  € 6,75
  Big Lights - Biohazard Seeds

  Big Lights van Biohazard Seeds is ontstaan uit een kruising van twee zeer bekende soorten. Deze wietplant is zeer makkelijk te kweken, wat haar geschikt maakt voor de beginnende kweker. Deze soort wordt ook gebruikt als medicinale cannabis, de exacte werking is ons helaas niet bekend.

  € 6,75
 • Criminal Jack feminised Biohazard Seeds Criminal Jack - Biohazard Seeds
  € 6,95
  Criminal Jack - Biohazard Seeds

  Criminal Jack van Biohazard is een wietsoort die ontstaan is uit een kruising van prijswinnende soorten. Deze mooie wietplant staat vooral bekend vanwege haar hoge opbrengst en het sterke effect bij het roken van deze wiet.

  € 6,95
 • Goddess Kali Feminised Biohazard Seeds Goddess Kali - Biohazard Seeds
  € 6,95
  Goddess Kali - Biohazard Seeds

  Goddess Kali van Biohazard is een wietzaadjes soort die zeer makkelijk te kweken is en dus prima geschikt is voor de kweker met weinig ervaring. Deze mooie wietplant heeft een zeer goede medicinale werking.

  € 6,95
 • Jawar feminised - Biohazard Seeds Jawar - Biohazard Seeds
  € 7,50
  Jawar - Biohazard Seeds

  Jawar van Biohazard Seeds is een wietplant die zeer geschikt is voor beginnende kwekers omdat ze zeer makkelijk te kweken is. De plantstructuur van deze wietsoort is dicht en vrij breed. Deze mooie wietsoort is ontstaan uit een leuke en aparte kruising.

  € 7,50
 • Napalm feminised - Biohazard Napalm - Biohazard Seeds
  € 6,95
  Napalm - Biohazard Seeds

  Napalm van Biohazard Seeds is een wiet waarvan veel geheim gehouden wordt. Wat we wel weten van deze wietplant is dat ze geschikt is voor binnen en buiten. Ze kan erg zware toppen produceren, ondersteunen van de takken is zeker nodig.

  € 6,95
 • Somanta feminised - Biohazard Seeds Somanta - Biohazard Seeds
  € 7,50
  Somanta - Biohazard Seeds

  Somanta van BIohazard Seeds is een wietsoort met een zeer lekkere smaak. Deze wietplant is geschikt voor een indoor kweek en een outdoor kweek (binnen en buiten). Somanta is perfect voor het gebruik in een SOG kweek (Sea Of Green).

  € 7,50

Biohazard Seeds bij Wietzaadjes.nl (9 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen