BCN Seeds wietzaadjes

BCN Seeds

BCN Seeds is een zaadbank afkomstig uit Spanje. Deze breeder maakt kwalitatief hoge wietzaden met de beste genetica uit de jaren '90. Dit merk draait al jaren mee in de zadenmarkt en heeft verschillende Cannabis Cups gewonnen. BCN Seeds maakt feminised en feminised autoflower wietzaden die vol zitten met goede, stabiele en zeer krachtige genetica.

Wietsoorten van BCN Seeds

BCN Seeds heeft een zeer mooie lijn wietzaden met een aantal zeer bekende wietzaadjes in hun assortiment. Ze specialiseren zich voornamelijk op echte bekende en moeilijk te vinden 'Old School' smaken en effecten. Bekijk hieronder het aanbod van deze breeder die een hoge kwaliteit wietzaden neerzet. Of het nu gaat om een wietzaden soort die geschikt is voor een binnenkweek, een hoog THC gehalte heeft of goede genetica bevat, dan zit je bij BCN Seeds goed.

BCN Seeds bij Wietzaadjes.nl (11 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Automatic Kid - BCN Seeds Automatic Kid - BCN Seeds
  € 7,95
  Automatic Kid - BCN Seeds

  Automatic Kid van BCN Seeds is een autoflower wietplant die met succes gekweekt kan worden als je een beetje kweekervaring hebt. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek, ze zijn ontstaan uit een zeer populaire en veer gekweekte wietsoort.

  € 7,95
 • Bling Bling Haze - BCN Seeds Bling Bling Haze - BCN Seeds
  € 9,95
  Bling Bling Haze - BCN Seeds

  Bling Bling Haze van BCN Seeds is een wietplant die ontstaan is uit mooie wietsoorten die wereldberoemd zijn. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en deze wiet heeft een hoog THC gehalte.

  € 9,95
 • Fat Man - BCN Seeds Fat Man - BCN Seeds
  € 6,95
  Fat Man - BCN Seeds

  Fat Man van BCN Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een binnenkweek en een buitenkweek. Deze plant groeit snel en produceert hoge kwaliteit hars. Het effect is zeer verdovend en relaxing.

  € 6,95
 • Frutty M Mas - BCN Seeds Frutty M Mas - BCN Seeds
  € 6,95
  Frutty M Mas - BCN Seeds

  Frutty M Mas van BCN Seeds is een feminised wietzaadjes soort die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en hebben mooie groen blauwe bladeren. Deze wietplant is makkelijk te kweken en zijn dus zeer geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 6,95
 • Gadgettoplant - BCN Seeds Gadgettoplant - BCN Seeds
  € 6,95
  Gadgettoplant - BCN Seeds

  Gadgettoplant van BCN Seeds zijn autoflower wietzaden die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Haar geur is fruitachtig met een vleugje lavendel en het effect is een energiek en blij gevoel.

  € 6,95
 • Little Boy - BCN Seeds Little Boy - BCN Seeds
  € 9,95
  Little Boy - BCN Seeds

  Little Boy van BCN Seeds is een autoflower wietsoort die voor een binnenkweek en buitenkweek geschikt is. Het effect van deze wiet is krachtig waarin duidelijk de sativa eigenschappen naar voren komen.

  € 9,95
 • Masa Critika - BCN Seeds Masa Critika - BCN Seeds
  € 8,95
  Masa Critika - BCN Seeds

  Masa Critika van BCN Seeds is een wietplant die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Ook is deze wietplant met een beetje kweekervaring prima te kweken, ze bestaat voornamelijk uit indica genetica.

  € 8,95
 • Nacho’s Bud - BCN Seeds Nacho’s Bud - BCN Seeds
  € 9,95
  Nacho’s Bud - BCN Seeds

  Nacho’s Bud van BCN Seeds is een feminised wietzaadjes soort die ontstaan is uit zeer bekende en populaire wietplanten. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook heeft deze wiet een hoog THC gehalte.

  € 9,95
 • Sticky Wonder - BCN Seeds Sticky Wonder - BCN Seeds
  € 6,95
  Sticky Wonder - BCN Seeds

  Sticky Wonder van BCN Seeds is een feminised wietzaadjes soort die voornamelijk uit sativa genetica bestaan. Deze mooie wietplanten zijn geschikt voor binnen en buiten en hebben een gemiddeld tot hoog THC gehalte.

  € 6,95
 • Super Silver Haze 98 - BCN Seeds Super Silver Haze 98 - BCN Seeds
  € 9,95
  Super Silver Haze 98 - BCN Seeds

  Super Silver Haze 98 van BCN Seeds is een zeer bekende en veel gerookte haze wietsoort. Deze voornamelijk sativa wietplant is geschikt voor een kweek binnen en buiten en heeft een hoge opbrengst van mooie kwaliteit haze.

  € 9,95
 • Wildly White - BCN Seeds Wildly White - BCN Seeds
  € 9,95
  Wildly White - BCN Seeds

  Wildly White van BCN Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van zeer mooie soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en hebben toppen met een hoog THC gehalte.

  € 9,95

BCN Seeds bij Wietzaadjes.nl (11 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen