Allstar Genetics wietzaadjes

Allstar Genetics

Allstar Genetics is een producent van wietzaadjes die gevestigd is in Nederland, Amsterdam. Allstar Genetics heeft een zaadlijn van zeer mooie soorten die bijna allemaal populaire coffeeshop wietsoorten waren of zijn. Het merk is in Nederland niet zo bekend, maar in Engeland is het een gewild merk. Bekijk hier de Allstar Genetics verpakking.

Allstar Genetics zaden soorten

Allstar genetics is een zaadbank die alleen feminised en autoflower wietzaadjes produceert. Ze hebben soorten die geschikt zijn voor een binnenkweek of een buitenkweek. De kwaliteit van dit merk is erg goed, dit is te danken aan de goede genetica van dit merk.

Allstar Genetics bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Automazing autoflower - Allstar Genetics Automazing autoflower - Allstar Genetics
  € 8,95
  Automazing autoflower - Allstar Genetics

  Automazing autoflower van Allstar Genetics is een feminised autoflowering soort van uistekende kwaliteit. Ontwikkelen vanuit de beste genetica heeft deze wietplant kleverige toppen vol met de zo begeerde THC kristallen. De automazing autoflower zaden leveren je een hele mooie kwaliteit sativa wiet op.

  € 8,95
 • Don Tangelo - Allstar Genetics Don Tangelo - Allstar Genetics
  € 10,95
  Don Tangelo - Allstar Genetics

  De Don Tangelo van Allstar Genetics wietzaadjes zijn ontstaan door het kruisen van de meest fruitige en smaakvolle wietsoorten die er beschikbaar waren. Don Tangelo is een typisch herkenbare oldschool soort, ze is om deze reden dan ook zeer populair.

  € 10,95
 • El Cid - Allstar Genetics El Cid - Allstar Genetics
  € 10,95
  El Cid - Allstar Genetics

  El Cid van Allstar Genetics zijn feminised wietzaadjes met zeer krachtige genetica. De El Cid wietplant hoort zeker bij de top10 die het meest opbrengen. De plant is gezien de verzorging die ze nodig heeft alleen geschikt voor de meer ervaren wiet kwekers.

  € 10,95
 • Kaligria - Allstar Genetics Kaligria - Allstar Genetics
  € 10,95
  Kaligria - Allstar Genetics

  De Kaligria van Allstar Genetics is een in Amsterdam zeer bekende wietzaadjes soort. De Kaligria wietplant heeft tijdens de bloeiperiode een lichte roze gloed. Wiet kweken uit deze feminised wiet zaden zal gegarandeerd een heerlijke en goede kwaliteit wiet opleveren!

  € 10,95
 • King Kong - Allstar Genetics King Kong - Allstar Genetics
  € 11,95
  King Kong - Allstar Genetics

  King Kong van Allstar Genetics is een prijswinnaar van de Cannabis Champions Cup en de Highlife Cup in 2011. De King Kong wietplant heeft een vrij lange bloeiperiode die echter beloond zal worden met een mooie oogst met volle compacte toppen.

  € 11,95
 • Kushdee - Allstar Genetics Kushdee - Allstar Genetics
  € 10,95
  Kushdee - Allstar Genetics

  Kushdee van Allstar Genetics is een feminised wietsoort waarvoor het Alegria mannetje is gebruikt om de opbrengst te verbeteren en de groei te versterken. Winnaar van de High times Cannabis cup 2009. Deze wiet is voornamelijk indica dominant en geeft je een uplifting stoned gevoel.

  € 10,95
 • Westside - Allstar Genetics Westside - Allstar Genetics
  € 10,95
  Westside - Allstar Genetics

  Westside wietzaadjes van Allstar Genetics worden geleverd als medicinale cannabis. Wiet van de Westside plant wordt gebruikt voor het bestrijden van pijn en het stimuleren van slaap, ideaal bij slaapproblemen. Deze feminised zaden zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek.

  € 10,95
 • Zilvermist - Allstar Genetics Zilvermist - Allstar Genetics
  € 10,95
  Zilvermist - Allstar Genetics

  Zilvermist van Allstar Genetics is een feminised wiet zaden soort van erg hoge kwaliteit met zilver-achtige THC kristallen op de toppen. De Zilvermist wietplant heeft lange takken en toppen en het effect van deze soort is een heerlijke sterke high.

  € 10,95

Allstar Genetics bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen