Advanced Seeds wietzaadjes

Advanced Seeds

Advanced Seeds is een breeder die afkomstig is uit Spanje. Ze produceren feminised en autoflower wiet zaden van hoge en stabiele kwaliteit. Advanced Seeds is een goeie en bekende speler in de wietzaadjes markt, vooral in Spanje is dit merk erg populair maar ze beginnen in Nederland ook erg bekend te worden.

Soorten van Advanced Seeds

Deze wietzaadjes hebben zeer sterke genetica wat garant staat voor een stabiele groei en een uitbundige bloei. Ook de autoflower soorten van Advanced Seeds zijn van erg goede kwaliteit en leveren stuk voor stuk mooie stabiele wietplanten met een zeer goede opbrengst. Ze maken soorten die geschikt zijn voor binnenkweek en buitenkweek.

Meer informatie over Advanced Seeds

Advanced Seeds verpakking

Advanced Seeds is een producent van feminised en feminised autoflower zaden. Ze verpakken hun zaden per 3 en 10 zaden. Ook is het bij ons mogelijk om deze wietzaadjes per stuk te bestellen. Deze worden dan handmatig door ons verpakt. De verpakking van Advanced Seeds is eenvoudig maar doeltreffend, de zaden zitten in een stevig en compact plastic buisje die op het kaartje gelijmd is.

Advanced - de verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking van Advanced seeds kun je hieronder bekijken. Deze is van twee kanten bedrukt en bevat alle nodige informatie voor het kweken van deze wiet. De verpakking van Advanced Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Advanced Seeds verpakking

Advanced Seeds aanbod wietzaadjes

Advanced Feminised soorten:
Advanced biedt de volgende feminised soorten: Afghan Skunk, Black Diesel, Critical, Critical soma, Early Widow, Haze Mist, Heavy bud, Ice Kush, Jack Plant, Kali 47, Kaya 47, Shark Widow, Somango Widow en White Kush.

Advanced autoflowering soorten:
Van de autoflowering soorten biedt dit merk de soorten: Auto Afghan Skunk, Auto Black Diesel, Auto Blue Diesel, Auto Critical Soma, Auto Heavy Bud, Auto Jack Herer, Auto Kaya 47, Auto Low Girl, Auto NYC Diesel, Auto Skunk 47, Auto Skunk Mass, Auto Somango, Auto Sweet Dwarf , Auto Top 69 en Biodiesel Mass Automatik.

Advanced Seeds bij Wietzaadjes.nl (29 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Afghan Skunk van Advanced Seeds heeft een krachtige skunk genetica met een hoog THC gehalte (17%) Afghan Skunk - Advanced Seeds
  € 5,50
  Afghan Skunk - Advanced Seeds

  Afghan Skunk van Advanced Seeds zijn feminised wiet zaden met een krachtige skunk genetica. De Afghan Skunk wietplant zal het zelfs bij ongunstige weersomstandigheden goed doen. Uitermate productieve wietplant met forse, dichte toppen!

  € 5,50
 • Auto Afghan Skunk - Advanced Seeds Auto Afghan Skunk - Advanced Seeds
  € 5,50
  Auto Afghan Skunk - Advanced Seeds

  Auto Afghan Skunk van Advanced Seeds is een feminised autoflower wietzaden soort waarvan de genetica erg populair zijn. Deze wietplanten zijn geschikt voor alle kweekmediums en ze geeft je na het roken een heerlijk relaxt gevoel.

  € 5,50
 • Auto Black Diesel - Advanced Seeds Auto Black Diesel - Advanced Seeds
  € 5,95
  Auto Black Diesel - Advanced Seeds

  Auto Black Diesel van Advanced Seeds is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit een zeer bekende soort. De smaak van deze wiet is duidelijker herkenbaar en is door velen zeer geliefd. In de bloei heeft ze een heerlijke geur.

  € 5,95
 • Auto Blue Diesel - Advanced Seeds Auto Blue Diesel - Advanced Seeds
  € 6,50
  Auto Blue Diesel - Advanced Seeds

  Auto Blue Diesel autoflower wietzaadjes van Advanced seeds zijn feminised wietzaden van hoge kwaliteit. De wietplant kan een redelijke hoogte bereiken, dus minder geschikt voor op het balkon of een plaats met weinig ruimte.

  € 6,50
 • Auto Critical Soma - Advanced Seeds Auto Critical Soma - Advanced Seeds
  € 5,95
  Auto Critical Soma - Advanced Seeds

  Auto Critical Soma van Advanced Seeds is een zeer mooie feminised autoflower wietsoort met sterke en goede genetica. Deze wietplant heeft een krachtige werking en het gevoel houdt lang aan. Je kunt deze wietplanten zowel binnen als buiten kweken.

  € 5,95
 • Auto Heavy Bud autoflower - Advanced Seeds Auto Heavy Bud - Advanced Seeds
  € 6,95
  Auto Heavy Bud - Advanced Seeds

  Auto Heavy Bud van Advanced Seeds zijn autoflower wiet zaden die zowel binnen als buiten goed zijn te kweken. Deze Heavy Bud wietzaden zullen je mooie planten opleveren met een prima opbrengst. De wiet van de Heavy Bud plant is vrij krachtig en heeft bij het roken een heerlijke zoete, fruitige smaak.

  € 6,95
 • Auto Jack Herer Autoflower - Advanced Seeds Auto Jack Herer - Advanced Seeds
  € 6,50
  Auto Jack Herer - Advanced Seeds

  Auto Jack Herer wietzaadjes van Advanced Seeds genieten een enorme bekendheid en populariteit. Je vindt haar in heel veel coffeeshops. Een wietplant die al vanaf het begin van de bloei vol zit met witte THC kristallen.

  € 6,50
 • Auto Kaya 47 autoflower wietzaadjes van Advanced Seeds Auto Kaya 47 - Advanced Seeds
  € 9,95
  Auto Kaya 47 - Advanced Seeds

  Auto Kaya 47 van Advanced Seeds is een autoflower wietsoort die goed bestendig is tegen meeldauw. De wietsoort is mild en heeft een laag percentage THC waardoor ze prima geschikt voor de beginnende wiet roker.

  € 9,95
 • Auto Low Girl autoflower - Advanced Seeds Auto Low Girl autoflower - Advanced Seeds
  € 9,95
  Auto Low Girl autoflower - Advanced Seeds

  Auto Low Girl autoflower van Advanced Seeds zijn feminised zaden met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort heeft geel oranje haren op de toppen zitten. Zelfs tussen het blad bij de top zie je een mooie laag THC op de wietplant zitten.

  € 9,95
 • Auto NYC Diesel - Advanced Seeds Auto NYC Diesel - Advanced Seeds
  € 6,45
  Auto NYC Diesel - Advanced Seeds

  Auto NYC Diesel van Advanced seeds staat voor New York City Diesel, een zeer bekende soort van zeer goede en stabiele kwaliteit. Deze wiet van de Auto NYC Diesel plant smaakt sterk, citroen, orange met een lichte kruidige smaak.

  € 6,45
 • Auto Skunk 47 - Advanced Seeds Auto Skunk 47 - Advanced Seeds
  € 6,50
  Auto Skunk 47 - Advanced Seeds

  Auto Skunk 47 van Advanced Seeds is een krachtige autoflower wietsoort (THC 17%) waarvan de planten een mooie vertakking hebben. Het roken van de wiet, die ook vaak als medicinale cannabis wordt gebruikt, geeft je lichamelijk een zeer ontspannen gevoel dat lang duurt.

  € 6,50
 • Auto Skunk Mass - Advanced Seeds Auto Skunk Mass - Advanced Seeds
  € 5,50
  Auto Skunk Mass - Advanced Seeds

  Auto Skunk Mass autoflower wietzaadjes van Advanced Seeds is een feminised auto soort van hoge kwaliteit. De wietplant heeft een mooie grote centrale top en rondom kleinere toppen. Wiet kweken uit deze autoflower zaden levert je een overheerlijke wiet op!

  € 5,50
 • Auto Somango - Advanced Seeds Auto Somango - Advanced Seeds
  € 5,50
  Auto Somango - Advanced Seeds

  Auto Somango van Advanced Seeds is een nieuwe generatie feminised autoflowering zaden. De Auto Somango wordt vaak de sterkst smakende autoflowering soort genoemd. Het effect van het roken van de wiet is vrij mild en licht narcotisch. Een prima wiet voor dagelijks gebruik!

  € 5,50
 • Auto Sweet Dwarf autoflower wietzaadjes - Advanced Seeds Auto Sweet Dwarf autoflower - Advanced Seeds
  € 7,95
  Auto Sweet Dwarf autoflower - Advanced Seeds

  Auto Sweet Dwarf autoflower wietzaadjes van Advanced Seeds is een indica dominante wietsoort die zeer goed ontkiemt. Deze wietsoort is van hoge kwaliteit, is eenvoudig te kweken en smaakt sterk. Wiet kweken uit de sweet dwarf zaden levert je een overheerlijke zoete wiet op.

  € 7,95
 • Auto Top 69 - Advanced Seeds Auto Top 69 - Advanced Seeds
  € 9,95
  Auto Top 69 - Advanced Seeds

  Auto Top 69 van Advanced Seeds is een feminised autoflowering wietsoort van de beste klasse. Via secure selectie heeft Advanced Seeds een stabiele en grotere autoflower ontwikkeld, de Top 69. Deze wietzaadjes zijn van uitstekende kwaliteit en succes is dan ook gegarandeerd!

  € 9,95
 • Biodiesel Mass Automatik - Advanced Seeds Biodiesel Mass Automatik - Advanced Seeds
  € 7,95
  Biodiesel Mass Automatik - Advanced Seeds

  Biodiesel Mass Automatik van Advanced Seeds heeft een absolute herkenbare diesel smaak en geur. De autoflower Diesel soorten zijn vooral in Amerika erg populair, maar deze smaak wordt door meerdere mensen als zeer smaakvol beschouwd.

  € 7,95
 • Black Diesel - Advanced Seeds Black Diesel - Advanced Seeds
  € 11,95
  Black Diesel - Advanced Seeds

  Black Diesel van Advanced seeds is een erg populaire wietsoort. Deze feminised wietzaadjes zijn zowel geschikt voor een binnen- als een buitenkweek. Na het roken van de wiet van de Black Diesel wietplant zul je haar door een THC gehalte van 19% direct heftig voelen.

  € 11,95
 • Critical - Advanced Seeds Critical - Advanced Seeds
  € 6,95
  Critical - Advanced Seeds

  Critical is een topper van Advanced seeds met een zeer snelle groei. De plant levert buiten zeer grote toppen die je zeker moet ondersteunen om door knakken van de takken te voorkomen. De wietplant levert je heerlijke pure wiet.

  € 6,95
 • Critical Soma - Advanced Seeds Critical Soma - Advanced Seeds
  € 8,95
  Critical Soma - Advanced Seeds

  Critical Soma van Advanced seeds is een genetische mix met een volle smaak die zeer snel groeit. De wiet van de Critical Soma heeft bij het roken een overweldigende zoete mango smaak en een redelijk heftig snel inkomend effect.

  € 8,95
 • Early Widow - Advanced Seeds Early Widow - Advanced Seeds
  € 7,95
  Early Widow - Advanced Seeds

  Early Widow van Advanced Seeds is afkomstig uit een zeer stabiele White widow selectie. De smaakt van de wiet van de Early Widow wietplant is licht zoet zuur. Wiet kweken uit deze wietzaadjes is eenvoudig en levert je een overheerlijke krachtige wiet op!

  € 7,95
 • Haze Mist - Advanced Seeds Haze Mist - Advanced Seeds
  € 9,95
  Haze Mist - Advanced Seeds

  Haze Mist van Advanced seeds is een van de sterkere wietsoorten van Advanced seeds. De Haze mist is een korte bloeier ondanks dat het een sativa soort is en is zeer bestendig tegen schimmels. Bij het roken van de wiet is de smaak sterk en fruitig en zul je een heerlijke sativa high ervaren.

  € 9,95
 • Heavy Bud - Advanced Seeds Heavy Bud - Advanced Seeds
  € 9,95
  Heavy Bud - Advanced Seeds

  Heavy Bud van Advanced Seeds is een feminised wietsoort die afkomstig is uit het kruisen van voornamelijk indica soorten. De heavy bud is een zeer sterke wietplant met een en zeer hoge opbrengst die perfect tegen ongedierte kan. De plant is geschikt voor binnen en buitenkweek.

  € 9,95
 • Ice Kush - Advanced Seeds Ice Kush - Advanced Seeds
  € 5,95
  Ice Kush - Advanced Seeds

  Ice Kush van Advanced seeds heeft indica en sativa genen. Deze wiet plant heeft grote bladeren zoals een sativa plant dat heeft. Haar compacte toppen zitten vol met THC wat te zien is aan de witte aanslag op de toppen van de wietplant.

  € 5,95
 • Jack Plant - Advanced Seeds Jack Plant - Advanced Seeds
  € 11,95
  Jack Plant - Advanced Seeds

  Jack Plant van Advanced seeds zijn feminised wietzaden die zeer sterke en productieve wietplanten, die goede bestand zijn tegen meeldauw, opleveren. In de volle grond kan deze wietplant wel 5 meter hoog worden, de opbrengst is dan ook ongelofelijk.

  € 11,95
 • Kali 47 - Advanced seeds Kali 47 - Advanced seeds
  € 7,95
  Kali 47 - Advanced seeds

  De Kali 47 van Advanced seeds feminized wietzaadjes hebben Mexicaanse, Colombiaanse, Thaise en Afghaanse genetica die zeer stabiel zijn. De Kali 47 wietplant heeft een korte bloeitijd en heeft tijdens de bloei een zeer sterke geur.

  € 7,95
 • Kaya 47 - Advanced Seeds Kaya 47 - Advanced Seeds
  € 8,95
  Kaya 47 - Advanced Seeds

  Kaya 47 van Advanced seeds is uitermate geschikt voor een binnenkweek, maar zal het in een niet al te natte zomer buiten ook prima doen. Wiet kweken vanuit de feminised Kaya 47 wietzaadjes is gemakkelijk en wordt beloond met sterke, lekkere wiet.

  € 8,95
 • Shark Widow - Advanced Seeds Shark Widow - Advanced Seeds
  € 7,95
  Shark Widow - Advanced Seeds

  Shark Widow van Advanced seeds is een volledig indica soort die vanaf het begin van de bloei direct erg veel THC zal produceren, dat is ook te zien aan haar toppen, deze zijn wit uitgeslagen. De Shark Widow wietplant is vanwege haar lage vertakkingen zeer geschikt om binnen te kweken.

  € 7,95
 • Somango Widow - Advanced seeds Somango Widow - Advanced seeds
  € 7,95
  Somango Widow - Advanced seeds

  Somango Widow van Advanced seeds is een kruising tussen de Early widow en de Somango. Het resultaat is een krachtige plant met veel takken. Ze levert een hoog THC gehalte waar je dan ook zeer stoned van wordt.

  € 7,95
 • White Kush - Advanced Seeds White Kush - Advanced Seeds
  € 8,95
  White Kush - Advanced Seeds

  White Kush van Advanced seeds is een feminised zeer sterke witte wiet soort. De White Kush wietplant heeft in haar bloeiperiode een erg sterke wietgeur, een goed koolstoffilter is bij een binnenkweek dus aan te raden.

  € 8,95

Advanced Seeds bij Wietzaadjes.nl (29 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen