Ace Seeds wietzaadjes

Ace Seeds

Ace Seeds is een zeer bekende zaadbank uit Spanje, ze behoren dan ook tot een van de oudste zaadbanken. Ace seeds is de laatste jaren flink gegroeid en verkopen hun wiet zaden nu wereldwijd.

Wietsoorten van Ace Seeds

Ace Seeds heeft een serie mooie en exclusieve wietsoorten in hun assortiment zaden. Zij leveren de wiet zaden in de feminized vorm. De zaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en voor een buitenkweek. Ace Seeds levert feminized wietzaadjes van zeer goede kwaliteit! Wil je deze wiet zaden kopen? Bekijk hieronder ons aanbod van dit sterke Spaanse merk.

Meer informatie over Ace Marijuana Seeds

Verpakking Ace Cannabis Seeds

Het merk Ace Seeds is een zeer goed maar minder bekend merk. Ze verpakken hun feminised wietzaadjes in pakjes van 5 zaden. Deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig met duidelijke labels.

De verpakking ziet er als volgt uit:
De verpakking kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

Ace Zaden verpakking

Ace Seeds aanbod wietzaadjes

Ace Seeds Feminised soorten:
A.C.E. Seedsbank biedt de volgende feminised soorten: Bangi Haze, China Yunnan, Congo, Golden Tiger, Kali China, Malawi, Nepalese Jam, Orient Express, Pakistan Chitral Kush, Panama, Panama Haze, Purple Haze X Malawi, Tikal, Violenta, Zamal Hash en Zamaldelica.

Ace Seeds bij Wietzaadjes.nl (17 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Bangi Haze - Ace Seeds Bangi Haze - Ace Seeds
  € 10,50
  Bangi Haze - Ace Seeds

  Bangi Haze van Ace Seeds is een feminised wietsoort die makkelijk te kweken is en geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wiet geeft je een energievol high gevoel.

  € 10,50
 • China Yunnan Feminised van Ace Seeds China Yunnan - Ace Seeds
  € 10,50
  China Yunnan - Ace Seeds

  China Yunnan van Ace Seeds is een soort die officieel afkomstig is uit China. Deze wietsoort is geschikt voor beginners omdat ze eenvoudig te kweken is. Deze feminised wietzaadjes zijn geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

  € 10,50
 • Congo Feminised van Ace Seeds Congo - Ace Seeds
  € 8,95
  Congo - Ace Seeds

  Congo van Ace Seeds is een soort die Afrikaanse genetica bezit. Deze wietzaden zijn ontstaan uit een zeer zeldzame kruising en geeft je een opwekkend effect. Deze soort heeft wel wat verzorging nodig en is niet geschikt voor de pas beginnende kweker.

  € 8,95
 • Erdpurt - Ace Seeds Erdpurt - Ace Seeds
  € 11,95
  Erdpurt - Ace Seeds

  Erdpurt van Ace Seeds is een feminized wietsoort met pure indica genetica. Ze is schimmelbestendig en geeft een hoge opbrengst. Deze wiet is krachtig en heeft een ontspannen en creatief effect.

  € 11,95
 • Golden Tiger feminised - Ace Seeds Golden Tiger - Ace Seeds
  € 10,50
  Golden Tiger - Ace Seeds

  Golden Tiger van Ace Seeds is een echte pure sativa die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. Deze wietsoort is erg krachtig en geeft je een typisch sativa gevoel. Deze feminised wietzaden zijn geschikt voor binnen en buiten, maar bij een buitenkweek houdt ze van veel zon!

  € 10,50
 • Kali China feminised - Ace Seeds Kali China - Ace Seeds
  € 8,95
  Kali China - Ace Seeds

  Kali China van Ace Seeds is een wietplant met voornamelijk indica genetica. Deze wiet is door haar werking erg geschikt voor meditatie. Deze zaden zijn makkelijk te kweken en hierdoor dus prima geschikt voor de beginnende kweker.

  € 8,95
 • Malawi - Ace Seeds Malawi - Ace Seeds
  € 10,50
  Malawi - Ace Seeds

  Malawi van Ace Seeds is een wietsoort van zeer hoge kwaliteit. Dit is de meest krachtige sativa's die je tegen zult komen, deze soort is dan ook volledig sativa. Deze wietzaden vragen een beetje kweek ervaring en de wiet is niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 10,50
 • Nepalese Jam - Ace Seeds Nepalese Jam - Ace Seeds
  € 8,95
  Nepalese Jam - Ace Seeds

  Nepalese Jam van Ace Seeds is een zeer stabiele wietsoort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising. De kracht van deze wiet is haar bestendigheid tegen nat en koud weer. Deze voornamelijk sativa feminised wietzaden zijn een echte outdoor topper!

  € 8,95
 • Orient Express - Ace Seeds Orient Express - Ace Seeds
  € 8,95
  Orient Express - Ace Seeds

  Orient Express van Ace Seeds is een zeer populaire soort afkomstig uit een kruising van twee zeer mooie soorten. Deze soort is voornamelijk geschikt voor binnen maar ze zal het buiten, zelfs in de wat koelere klimaten, ook prima doen. Deze wietsoort geeft je een zacht en blij sativa gevoel.

  € 8,95
 • Pakistan Chitral Kush - Ace Seeds Pakistan Chitral Kush - Ace Seeds
  € 10,50
  Pakistan Chitral Kush - Ace Seeds

  Pakistan Chitral Kush van Ace Seeds is een wietsoort die volledig indica is. Deze wietplant kan buiten bij regenachtig weer prima afbloeien en is daarom zeer geschikt voor buiten. Deze wietplant kan in haar bloeiperiode een sterke zoete geur afgeven.

  € 10,50
 • Panama - Ace Seeds Panama - Ace Seeds
  € 10,50
  Panama - Ace Seeds

  Panama van Ace Seeds is een wietplant die volledige sativa genetica heeft. Deze wietzaden zijn ontstaan door de kruising van zeer goede sativa wietsoorten. Deze soort is een krachtige wiet met psychedelische eigenschappen

  € 10,50
 • Panama Haze - Ace Seeds Panama Haze - Ace Seeds
  € 14,95
  Panama Haze - Ace Seeds

  Panama Haze van Ace Seeds is een feminised wietsoort die een zeer krachtig effect heeft. Ze heeft pure sativa genetica en is geschikt voor een kweek binnen en buiten.

  € 14,95
 • Purple Haze X Malawi - Ace Seeds Purple Haze X Malawi - Ace Seeds
  € 14,95
  Purple Haze X Malawi - Ace Seeds

  Purple Haze X Malawi van Ace Seeds zijn feminised wietzaadjes die pure sativa genetica bevatten. Ze heeft een lange bloeitijd en het resultaat is een krachtige haze wiet die een stimulerend effect heeft.

  € 14,95
 • Tikal - Ace Seeds Tikal - Ace Seeds
  € 8,95
  Tikal - Ace Seeds

  Tikal van Ace Seeds is een wietzaadjes soort die geschikt is voor binnen en buiten. Ook is ze met goede resultaten getest in de wat koudere klimaten buiten. Deze mooie Tikal is voornamelijk sativa en redelijk eenvoudig te kweken.

  € 8,95
 • Violeta feminised - Ace Seeds Violeta - Ace Seeds
  € 8,95
  Violeta - Ace Seeds

  Violeta van Ace Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van twee paarse soorten. Hieruit is een makkelijk te kweken wietplant ontstaan met een zeer krachtige smaak. Door haar mooie diep paarse kleur is het een zeer mooie plant om te zien.

  € 8,95
 • Zamal Hash - Ace Seeds Zamal Hash - Ace Seeds
  € 8,95
  Zamal Hash - Ace Seeds

  Zamal Hash van Ace Seeds zijn wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten en ideaal voor beginnende kwekers. Deze wiet heeft een krachtig effect met een intens ontspannen gevoel.

  € 8,95
 • Zamaldelica feminised - Ace Seeds Zamaldelica - Ace Seeds
  € 10,50
  Zamaldelica - Ace Seeds

  Zamaldelica van Ace Seeds is een wietsoort die volledig sativa genetica bevat. Deze wietplant is prima geschikt voor een SOG kweek en ze kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. Het effect is krachtig trippy en psychedelisch. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 10,50

Ace Seeds bij Wietzaadjes.nl (17 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

De missie van A.C.E. Seeds

A.C.E. Seeds is een gezelschap van kwekers en kenners van cannabis die zich hebben toegewijd aan de bestudering en het behoud van deze plantensoort. Daarnaast helpen zij mee om de biodiversiteit onder cannabis planten in stand te houden. Zij zijn bovendien overtuigd van de medicinale waarde van cannabinoïde en zijn veelzijdige medicinale toepassing.

Biodiversiteit van cannabis

Een ander doel van A.C.E. Seeds is iets te doen aan de terugloop aan genetische diversiteit. Deze terugloop is o.a. veroorzaakt door het verlies van natuurlijke leefgebieden, genetische vervuiling en een verbod op onderzoek. Zij willen daarom hun verschillende pure en nieuwe genetica van over de hele wereld delen met andere kwekers op verschillende plekken op aarde. A.C.E. Seeds staat hierdoor garant voor verrassingen. Zij komen regelmatig met een bijzondere voorraad gelimiteerde ACE's uit hun privéverzameling.

x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen