AC Genetics wietzaadjes

AC Genetics

AC Genetics is een zaadbank die alleen de beste autoflower zaden in haar assortiment heeft. Toen de eerste autoflower wietzaadjes op de markt kwamen heeft AC Genetics zich geheel gericht op deze automatisch bloeiende wiet zaden. Inmiddels hebben ze een aantal mooie autoflower zaden soorten van zeer goede en stabiele kwaliteit ontwikkelt. Al deze soorten zijn feminised.

Soorten AC Genetics autoflower zaden

Veel van de wietsoorten van dit merk zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. AC Genetics is een afkorting van Autoflower Cannabis Genetics. Deze wietzaadjes worden handmatig geselecteerd, zijn altijd vers en hebben een enorm sterke kiemkracht. Bekijk hieronder het aanbod hoge kwaliteitszaden van AC Genetics.

AC Genetics bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Fast Haze autoflower - AC Genetics Fast Haze autoflower - AC Genetics
  € 9,95
  Fast Haze autoflower - AC Genetics

  De Fast Haze Autoflower van AC Genetics is een zeer mooie haze soort die zeer snel oogstrijp is. Deze feminised autoflower wiet zaden zijn ontstaan uit een zeer mooie en bekende kruising en is prima geschikt voor de beginnende kweker.

  € 9,95
 • Low Diesel autoflower - AC Genetics Low Diesel autoflower - AC Genetics
  € 10,95
  Low Diesel autoflower - AC Genetics

  Deze Low Diesel autoflower van AC Genetics is een zeer populaire soort, vooral in Amerika. Het gebruik van een filter is aan te raden omdat deze wietplant redelijk sterk ruikt. Deze wietsoort is zeer populair bij beginnende kwekers.

  € 10,95
 • Quick Bud autoflower - AC Genetics Quick Bud autoflower - AC Genetics
  € 10,95
  Quick Bud autoflower - AC Genetics

  Deze Quick Bud Autoflower van AC Genetics is onstaan uit een zeer mooie kruising. Ze heeft bij het oogsten nauwelijks werk en geeft je een ouderwetse old-school high effect. Ze is een snelle bloeier en dat maakt haar snel oogstrijp.

  € 10,95
 • Quick Fruit autoflower - AC Genetics Quick Fruit autoflower - AC Genetics
  € 9,95
  Quick Fruit autoflower - AC Genetics

  Quick Fruit autoflower feminised van AC Genetics is een zeer smaakvolle soort die zeer geschikt is voor een buitenkweek. Meer informatie over deze mooie en makkelijke soort van AC Genetics vind je hier.

  € 9,95
 • Rapid Afghan autoflower - AC Genetics Rapid Afghan autoflower - AC Genetics
  € 10,95
  Rapid Afghan autoflower - AC Genetics

  Deze Rapid Afghan van AC Genetics is een feminised autoflower soort met Afghaanse genetica. Deze soort is zeer stabiel en groeit wat groter dan de gemiddelde autoflower soorten. De smaak is krachtig en ze is prima geschikt voor de beginnende kwekers.

  € 10,95
 • Speed Ryder #2 autoflower - AC Genetics Speed Ryder #2 autoflower - AC Genetics
  € 8,95
  Speed Ryder #2 autoflower - AC Genetics

  Speed Ryder #2 van AC Genetics bevat Braziliaanse genetica en is een wietplant met een krachtig effect. Deze wietsoort is prima geschikt voor de beginnende kwekers en heeft een overheerlijke smaak.

  € 8,95
 • Turbo Jack autoflower - AC Genetics Turbo Jack autoflower - AC Genetics
  € 10,95
  Turbo Jack autoflower - AC Genetics

  Turbo Jack van AC Genetics is een feminised autoflower soort met voornamelijk sativa genetica. Ze heeft een iets langere bloeitijd en een intense en krachtige smaak. Ze is ontstaan door een mooie kruising van bekende wietsoorten.

  € 10,95
 • White Express autoflower - AC Genetics White Express autoflower - AC Genetics
  € 9,95
  White Express autoflower - AC Genetics

  Deze mooie White Express autoflower zaden van AC Genetics zijn zeer eenvoudig te kweken en heeft zelfs niet veel voeding nodig om volledig tot bloei te komen. Ze is ontstaan door het kruisen van twee krachtige soorten.

  € 9,95

AC Genetics bij Wietzaadjes.nl (8 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen