Purple wietzaadjes soorten

Je wilt Purple wietzaadjes kopen? Op deze pagina vind je al de Purple soorten uit het enorme wiet zaden assortiment van Wietzaadjes.nl waaronder de Purple Haze overzichtelijk op één pagina. Verfijn eenvoudig je keuze door links onder het menu 'Wiet zaden typen' gebruik te maken van de filters. Je kunt zo snel de voor jou meest geschikte Purple wietzaden kiezen door te selecteren op: Bloeitijd, CBD gehalte, Genetica, Oogstmaand, Opbrengst, THC gehalte, Prijs etc..

Meer over de Purple zaden

Purple soorten voor Binnen- of Buitenkweek

Weet je al of je de Purple wietzaadjes binnen of buiten gaat kweken? Maak dan gebruik van de filter 'Binnen en buiten' om purple wietzaden te selecteren die speciaal geschikt zijn voor binnen- of buitenkweek. Hoewel alle soorten wiet zaden, onder het juiste kunstlicht binnen zijn te kweken, zijn de binnenkweek zaden namelijk in het bijzonder geschikt om binnenshuis te kweken.

Alle purple soorten bij Wietzaadjes.nl (49 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Auto Purple - Pyramid Seeds Auto Purple - Pyramid Seeds
  € 5,95
  Auto Purple - Pyramid Seeds

  Auto Purple van Pyramid Seeds is een autoflower wietzaden soort die zeer bekend is. Deze mooie paarse wietplanten geven in de bloeiperiode een heerlijk zoete geur en de kleur van te toppen worden langzaam paars van kleur. Dit is een plant die niet zo hoog wordt en wat meer in de breedte groeit.

  € 5,95
 • Auto Purple Amnesia - Short Stuff Auto Purple Amnesia - Short Stuff
  € 8,95
  Auto Purple Amnesia - Short Stuff

  Auto Purple Amnesia van Short Stuff is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit zeer populaire soorten. Deze mooie wietplant wordt iets groter dan gemiddeld maar heeft daardoor een hoge opbrengst.

  € 8,95
 • Auto Purpz - Lowlife Auto Purpz - Lowlife
  € 12,50
  Auto Purpz - Lowlife

  Auto Purpz van Lowlife is een autoflower wietsoort die mooie paarse toppen krijgt. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Heeft vooral een cerebraal high effect.

  € 12,50
 • Ayahuasca Purple - Barney’s Farm Ayahuasca Purple - Barney’s Farm
  € 8,95
  Ayahuasca Purple - Barney’s Farm

  Ayahuasca Purple wietzaden van Barney’s Farm bevatten pure indica genetica. Ze is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze wietplanten blijven klein, maar leveren in een korte periode een goede opbrengst wiet op!

  € 8,95
 • Grizzly Purple Auto - Blimburn Seeds Grizzly Purple Auto - Blimburn Seeds
  € 8,95
  Grizzly Purple Auto - Blimburn Seeds

  Grizzly Purple Auto van Blimburn Seeds is een zeer mooie paarse wietsoort die ontstaan is uit bekende en populaire soorten. Ze heeft een hoge opbrengst en goede medicinale eigenschappen. Geschikt voor binnen en buiten.

  € 8,95
 • Grizzly Purple Kush - Blimburn Seeds Grizzly Purple Kush - Blimburn Seeds
  € 8,95
  Grizzly Purple Kush - Blimburn Seeds

  Grizzly Purple Kush van Blimburn Seeds is een feminised kush soort die goede medicinale eigenschappen heeft. Je kunt haar gebruiken voor een SCROG kweek en ze heeft een zwaar aroma. Je kunt deze wietplant binnen en buiten kweken.

  € 8,95
 • Killer Purps - Bomb Seeds Killer Purps - Bomb Seeds
  € 9,50
  Killer Purps - Bomb Seeds

  Killer Purps van Bomb Seeds is een krachtige wietsoort die ook als medicinale cannabis gekweekt wordt en het effect van deze wiet is een opgewekt gevoel. Deze feminised wietzaadjes kunnen binnen en buiten gekweekt worden.

  € 9,50
 • Lady Purple - De Sjamaan Lady Purple - De Sjamaan
  € 7,95
  Lady Purple - De Sjamaan

  Lady Purple van De Sjamaan zijn wietplanten die prima geschikt zijn voor de beginnende kwekers. Deze soort is het beste geschikt voor binnen maar zal het buiten in de warme klimaten ook prima doen.

  € 7,95
 • Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen
  € 12,95
  Mangobiche X Peyote Purple - Cannabiogen

  Mangobiche X Peyote Purple van Cannabiogen zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben. Ze heeft een wat lange bloeitijd en goede verzorging nodig. Geeft een ontspannen mentaal gevoel na gebruik.

  € 12,95
 • Mendocino Purple Kush - Medical Seeds Mendocino Purple Kush - Medical Seeds
  € 10,50
  Mendocino Purple Kush - Medical Seeds

  Mendocino Purple Kush van Medical Seeds is een indica wietplant die mooie prijzen gewonnen heeft. In de bloeiperiode heeft deze wietplant een mooie kleur. Je kunt met deze wietplanten zowel binnen als buiten wiet kweken.

  € 10,50
 • Narco Purps Auto - Cream of the Crop Narco Purps Auto - Cream of the Crop
  € 10,95
  Narco Purps Auto - Cream of the Crop

  Narco Purps Auto van Cream of the Crop zijn autoflower wietzaden geschikt voor een kweek binnen en buiten. Deze paarse wietsoort wordt ook al medicinale cannabis gekweekt en heeft indica dominante genetica.

  € 10,95
 • NY Purple Diesel - Next Generation NY Purple Diesel - Next Generation
  € 10,50
  NY Purple Diesel - Next Generation

  NY Purple Diesel van Next Generation is een feminised wietzaden soort die bestaan uit mooie genetica. Deze wietplanten kunnen in de bloeiperiode erg sterk ruiken en zijn geschikt voor zowel een kweek binnen en buiten.

  € 10,50
 • Purple #1 - Dutch Passion Purple #1 - Dutch Passion
  € 8,50
  Purple #1 - Dutch Passion

  Purple #1 van Dutch Passion is een wietsoort met een mix van Sativa en Indica genetica. Met haar mooie paars gekleurde toppen is ze een aanrader voor kwekers die een vroegbloeiende en sterke buitenplant zoeken. Purple #1 levert je overheerlijke wiet met een snelwerkende frisse Up high.

  € 8,50
 • Purple - Ceres Seeds Purple - Ceres Seeds
  € 9,50
  Purple - Ceres Seeds

  Purple van Ceres Seeds is een van de bekendste wietsoorten in de USA en Canada. Deze wietplant is speciaal ontwikkeld om buiten gekweekt te worden en het effect van het roken is sociaal. Prima geschikt voor een feestje dus!

  € 9,50
 • Purple Afghan Kush - Dinafem Purple Afghan Kush - Dinafem
  € 9,95
  Purple Afghan Kush - Dinafem

  Purple Afghan Kush zijn feminised wietzaden van Dinafem Seeds. De wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en zijn in een korte periode oogstrijp. Dit is een soort die meerdere prijzen gewonnen heeft!

  € 9,95
 • Purple Bud - White Label Purple Bud - White Label
  € 6,95
  Purple Bud - White Label

  Purple Bud van White Label is een makkelijk te kweken feminised wietsoort die in de bloeiperiode een mooie paarse kleur krijgt. Ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur en is afkomstig uit zeer mooie ouders.

  € 6,95
 • Purple Chem - The Cali Connection Purple Chem - The Cali Connection
  € 14,50
  Purple Chem - The Cali Connection

  Purple Chem van The Cali Connection zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk indica genetica bevatten. De wietplanten geven tijdens de bloeitijd een sterke geur af en ze zullen een hoge opbrengst leveren.

  € 14,50
 • Purple Diesel - The Cali Connection Purple Diesel - The Cali Connection
  € 14,50
  Purple Diesel - The Cali Connection

  Purple Diesel van The Cali Connection zijn wietzaadjes die uitgroeien tot mooie paarse planten. Het effect van deze wiet is een euforische high en deze wietsoort heeft ook een medicinale werking bij pijn.

  € 14,50
 • Purple Haze #1 - Positronics Seeds Purple Haze #1 - Positronics Seeds
  € 14,95
  Purple Haze #1 - Positronics Seeds

  Purple Haze #1 van Positronics Seeds is een Sativa dominante wietsoort die bij zowel een binnenkweek als een buitenkweek een goed resultaat laat zien. Met een hoog THC gehalte zorgt deze soort voor een krachtig en creatief effect. Deze soort is zeer geschikt voor kwekers met wat ervaring!

  € 14,95
 • Purple Haze - G13 Labs Purple Haze - G13 Labs
  € 10,50
  Purple Haze - G13 Labs

  Purple Haze van G13 Labs is een feminised wietsoort die voornamelijk sativa genetica bevat. Ze krijgt tijdens de bloei mooi paarse compacte toppen. De wiet van deze plant heeft een kruidige haze geur en smaak.

  € 10,50
 • Purple Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl Purple Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Purple Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Purple Haze van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer bekende wietsoort die perfect is voor de wat koelere klimaten. Je kunt deze wietplant binnen en buiten kweken en is zeer makkelijk in onderhoud. Ze heeft een hoog THC gehalte en kan medicinaal gebruikt worden.

  € 6,95
 • Purple Haze - White Label Purple Haze - White Label
  € 12,95
  Purple Haze - White Label

  Purple Haze van White Label is een zeer mooie wietsoort die geschikt is voor een binnenkweek en buitenkweek. Deze wietplanten worden niet zo groot en hebben een kruidige haze smaak.

  € 12,95
 • Purple Haze X Malawi - Ace Seeds Purple Haze X Malawi - Ace Seeds
  € 14,95
  Purple Haze X Malawi - Ace Seeds

  Purple Haze X Malawi van Ace Seeds zijn feminised wietzaadjes die pure sativa genetica bevatten. Ze heeft een lange bloeitijd en het resultaat is een krachtige haze wiet die een stimulerend effect heeft.

  € 14,95
 • Purple Kush - Huismerk Wietzaadjes.nl bekende paarse kush wiet Purple Kush - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Purple Kush - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Purple Kush van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer populaire wietsoort bij de kush liefhebbers. Deze wietplanten zijn zo goed als puur indica en zijn zeer eenvoudig te kweken. Dit zijn wietplanten die wat meer in de breedte zullen groeien en wat minder in de hoogte.

  € 6,95
 • Purple Kush Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl Purple Kush Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Purple Kush Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Purple Kush Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die uitgroeit tot een plant met paarse kleuren, een hele mooie plant om te zien. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het grote voordeel van deze autoflower wietplanten is dat ze behoorlijk klein blijven.

  € 6,95
 • Purple Kush Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl foto van wietzaden Purple Kush Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Purple Kush Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Purple Kush Auto Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die uitgroeit tot een plant met paarse kleuren, een hele mooie plant om te zien. Deze wietzaadjes zijn geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Het grote voordeel van deze autoflower wietplanten is dat ze behoorlijk klein blijven. Bestel deze wietzaden in grote hoeveelheden.

  € 84,95
 • Purple Kush Automatic - Buddha Seeds Purple Kush Automatic - Buddha Seeds
  € 9,95
  Purple Kush Automatic - Buddha Seeds

  Purple Kush Automatic van Buddha Seeds is een makkelijk te kweken paarse kush soort. De geur van deze wietplanten in de bloeiperiode is erg sterk, een filter is absoluut noodzakelijk. Ze geeft je een ontspannen gevoel, ideaal om een avond op de bank te hangen.

  € 9,95
 • Purple Kush Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl foto van de wietzaden Purple Kush Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Purple Kush Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Purple Kush Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer populaire wietsoort bij de kush liefhebbers. Deze wietplanten zijn zo goed als puur indica en zijn zeer eenvoudig te kweken. Dit zijn wietplanten die wat meer in de breedte zullen groeien en wat minder in de hoogte. Bestel deze wietzaden in grote hoeveelheden.

  € 84,95
 • Purple Lightning - British Columbia Purple Lightning - British Columbia
  € 13,95
  Purple Lightning - British Columbia

  Purple Lightning van British Columbia is een wietsoort die voornamelijk Indica genetica bevat. Ze is geschikt voor een binnenkweek. Deze soort heeft een korte bloeiperiode en levert een goede opbrengst wiet op.

  € 13,95
 • Purple Maroc - Female Seeds Purple Maroc - Female Seeds
  € 6,95
  Purple Maroc - Female Seeds

  Purple Maroc van Female Seeds is een semi- autoflower soort die vooral geschikt is voor een buitenkweek en is snel klaar. Deze soort is zeker geschikt voor de beginnende kweker omdat ze vrij makkelijk te kweken is en levert je een smaakvolle wiet op.

  € 6,95
 • Purple Mazar - Flash Seeds Purple Mazar - Flash Seeds
  € 8,95
  Purple Mazar - Flash Seeds

  Purple Mazar van Flash Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor zowel een binnenkweek en een buitenkweek. Het effect van het roken van deze wiet is een geweldig en langdurig ontspannen gevoel. Deze wietplanten worden niet heel groot, maar zorgen wél voor overheerlijke wiet!

  € 8,95
 • Purple Mexican - Cannabiogen Purple Mexican - Cannabiogen
  € 9,95
  Purple Mexican - Cannabiogen

  Purple Mexican van Cannabiogen zijn feminised wietzaden die binnen en buiten te kweken zijn. Ze heeft een redelijk snelle groei. Het effect van deze wiet is opwekkend en ontspannen.

  € 9,95

Alle purple soorten bij Wietzaadjes.nl (49 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen