Aanbiedingen

Voordelig wietzaadjes kopen? Bekijk onze aanbiedingen! Maak nu gebruik van in prijs verlaagde wiet zaden soorten. Op deze pagina vind je alle voordelige wiet zaden die wij op dit moment in de aanbieding hebben. Deze korting geldt voor allerlei merken en soorten, feminised wietzaadjes en autoflower zaden.Onze aanbiedingen gelden tijdelijk en er worden regelmatig nieuwe wietzaden met korting te koop aangeboden op Wietzaadjes.nl.

Waarom zijn ze in de aanbieding?

Wietzaadjes in de aanbieding

Een prijsverlaging van wietzaadjes is niet zomaar. Soms kopen wij heel groot in waardoor we een bepaalt merk of wietsoort voor een bepaalde periode voor een lagere prijs aan kunnen bieden.

Aanbiedingen bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Haze Gom - Grass-o-Matic Haze Gom - Grass-o-Matic
  € 6,95
  Haze Gom - Grass-o-Matic

  Haze Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die ontstaan is door het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Tijdens de bloeiperiode ruikt deze plant erg sterk, ook is deze plant geschikt voor de kweker die al een beetje ervaring heeft.

  € 6,95
  Aanbieding
 • Sugar Gom - Grass-o-Matic Sugar Gom - Grass-o-Matic
  € 6,95
  Sugar Gom - Grass-o-Matic

  Sugar Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die genetica bevat van een wereldberoemde wietsoort. Dit is een wietplant die erg makkelijk te kweken is en groeit als een echte indica. Ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur.

  € 6,95
  Aanbieding
 • White Widow - Homegrown Fantaseeds White Widow - Homegrown Fantaseeds
  € 5,95
  White Widow - Homegrown Fantaseeds

  White Widow van Homegrown Fantaseeds is absoluut de meest bekende wietsoort ter wereld. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en geschikt voor de kweker zonder ervaring. Ze hebben een hoog THC gehalte en de werking is enorm sterk.

  € 5,95
  Aanbieding

Aanbiedingen bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen