Aanbiedingen

Voordelig wietzaadjes kopen? Bekijk onze aanbiedingen! Maak nu gebruik van in prijs verlaagde wiet zaden soorten. Op deze pagina vind je alle voordelige wiet zaden die wij op dit moment in de aanbieding hebben. Deze korting geldt voor allerlei merken en soorten, feminised wietzaadjes en autoflower zaden.Onze aanbiedingen gelden tijdelijk en er worden regelmatig nieuwe wietzaden met korting te koop aangeboden op Wietzaadjes.nl.

Waarom zijn ze in de aanbieding?

Wietzaadjes in de aanbieding

Een prijsverlaging van wietzaadjes is niet zomaar. Soms kopen wij heel groot in waardoor we een bepaalt merk of wietsoort voor een bepaalde periode voor een lagere prijs aan kunnen bieden.

Aanbiedingen bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Haze Gom - Grass-o-Matic Haze Gom - Grass-o-Matic
  € 6,95
  Haze Gom - Grass-o-Matic

  Haze Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die ontstaan is door het kruisen van zeer bekende wietsoorten. Tijdens de bloeiperiode ruikt deze plant erg sterk, ook is deze plant geschikt voor de kweker die al een beetje ervaring heeft.

  € 6,95
  Aanbieding
 • Sugar Gom - Grass-o-Matic Sugar Gom - Grass-o-Matic
  € 6,95
  Sugar Gom - Grass-o-Matic

  Sugar Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietsoort die genetica bevat van een wereldberoemde wietsoort. Dit is een wietplant die erg makkelijk te kweken is en groeit als een echte indica. Ze heeft in de bloeiperiode een heerlijke geur.

  € 6,95
  Aanbieding
 • Maxi Gom - Grass-o-Matic Maxi Gom - Grass-o-Matic
  € 6,95
  Maxi Gom - Grass-o-Matic

  Maxi Gom van Grass-o-Matic is een autoflower wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van hele populaire wietsoorten. Deze wietzaden zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze heeft bij het roken een sterke aromatische smaak.

  € 6,95
  Aanbieding

Aanbiedingen bij Wietzaadjes.nl (3 zaadjes gevonden)

Van laag naar hoog sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen