Super Skunk

Super SkunkSuper Skunk wiet kweken? Deze indica dominante skunk wietsoort dankt haar bestaan aan het kruisen van de legendarische Skunk #1 met een rasechte klassieke en harsrijke Afghaanse hasjplant. Super Skunk was toen de soort in 1990 op de markt werd gebracht meteen een groot succes en won gelijk de Cannabis Cup in de categorie ‘grotendeels Indica’. Super Skunk wiet is een extreem sterke wietsoort die zeer geliefd is bij ervaren rokers. De feminised Super Skunk wietzaadjes zijn dan ook razend populair en worden wereldwijd veel verkocht. Bekijk hieronder de Super Skunk soorten van verschillende breeders die je bij Wietzaadjes.nl kunt bestellen. Wil je lichamelijk als zowel geestelijk sterke wiet kweken? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande Super Skunk zaden.

Meer informatie over Super Skunk

Super Skunk bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Super Skunk - G13 Labs Super Skunk - G13 Labs
  € 10,50
  Super Skunk - G13 Labs

  Super Skunk van G13 Labs zijn feminised wietzaadjes die makkelijk te kweken zijn. Deze populaire wiet heeft een zeer korte bloeitijd en zal je een heerlijk krachtige skunksoort opleveren.

  € 10,50
 • Super Skunk - Huismerk Wietzaadjes.nl Super Skunk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Super Skunk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Super Skunk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl hoort tot de meeste bekende soorten ter wereld, deze wiet zul je dan ook in iedere coffeeshop kunnen kopen. Deze makkelijk te kweken Skunk soort is geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten. In haar bloeiperiode kan deze wietplant erg sterk ruiken.

  € 6,95
 • Super Skunk - Nirvana Super Skunk - Nirvana
  € 7,25
  Super Skunk - Nirvana

  Super Skunk van Nirvana is een wietplant die zeer bekend en populair is. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en is zeer makkelijk te kweken. Het effect na het roken van deze wiet is erg krachtig.

  € 7,25
 • Super Skunk - Sensi Seeds Super Skunk - Sensi Seeds
  € 7,50
  Super Skunk - Sensi Seeds

  Super Skunk van Sensi Seeds is een van de meest bekende soorten die er zijn. Deze wietplant is geschikt voor binnen en buiten en is geschikt voor de kwekers zonder ervaring. Deze wietplant heeft in de bloeiperiode een sterke geur.

  € 7,50
 • Super Skunk - Spliff Seeds Super Skunk - Spliff Seeds
  € 8,50
  Super Skunk - Spliff Seeds

  Super Skunk van Spliff Seeds is een zeer populaire skunk soort die overal ter wereld bekend is. Deze wietzaden zijn geschikt voor een wiet kweek binnen en buiten, ook zijn ze zeer makkelijk te kweken en zijn ideaal voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,50
 • Super Skunk - Vision Seeds Super Skunk - Vision Seeds
  € 8,50
  Super Skunk - Vision Seeds

  Super Skunk van Vision Seeds is een wietplant die erg makkelijk te kweken is en prima geschikt is voor de beginnende kweker. Deze wiet heeft een heerlijke en vooral sterke geur en een lekkere typische skunksmaak.

  € 8,50
 • Super Skunk - White Label Super Skunk - White Label
  € 8,50
  Super Skunk - White Label

  Super Skunk van White Label is een wietplant met de zeer bekende skunk genetica. Deze populaire wietsoorten zijn makkelijk te kweken en hebben een zeer sterke werking, ze zijn daarom niet geschikt voor de beginnende rokers.

  € 8,50
 • Super Skunk Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl Super Skunk Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Super Skunk Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Super Skunk Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die zeer makkelijk te kweken is. Deze wiet is wereldbekend en is in bijna iedere coffeeshop te koop. Ze geeft je na het roken een heerlijk en ontspannen effect, en de wiet is van zeer goede kwaliteit.

  € 6,95
 • Super Skunk Auto - Sagarmatha Seeds Super Skunk Auto - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Super Skunk Auto - Sagarmatha Seeds

  Sagarmatha Seeds Super Skunk Auto zijn wietplanten van goede kwaliteit, kunnen worden gebruikt voor commercieel gebruik, zijn potent en sterk. Je kunt deze wietzaden zowel binnen als buiten kweken.

  € 10,95
 • Super Skunk Auto - Sensi Seeds Super Skunk Auto - Sensi Seeds
  € 7,95
  Super Skunk Auto - Sensi Seeds

  Super Skunk Auto van Sensi Seeds is een autoflower wietzaden soort die bij de meest populaire soorten ter wereld hoort. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft een zeer krachtige skunk smaak die bij zeer veel mensen in de smaak valt.

  € 7,95
 • Super Skunk Auto - Vision Seeds autoflower Super Skunk Auto - Vision Seeds
  € 8,50
  Super Skunk Auto - Vision Seeds

  Super Skunk Auto van Vision Seeds is een mooie autoflower wietzaden soort ontstaan uit een zeer goede kruising van stabiele soorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ze zijn makkelijk te kweken en dus geschikt voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,50
 • Super Skunk Automatic - White Label Super Skunk Automatic - White Label
  € 7,95
  Super Skunk Automatic - White Label

  Super Skunk Automatic van White Label is een autoflower wietplant die bij de meest bekende skunk soorten ter wereld hoort. Deze wietplant is makkelijk te kweken en heeft een hoog THC gehalte.

  € 7,95

Super Skunk bij Wietzaadjes.nl (12 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Super Skunk kweken

Super Skunk is een uniek ras met karakteristieke eigenschappen en behoort tot een van de beste marihuana rassen voor commerciële kwekers of kenners. Met een beetje aandacht bij het kweken vanuit deze gefeminiseerde cannabis zaden kun je rekenen op een wietplant voorzien van met kristallen overdekte toppen. De soort is zowel geschikt voor een binnenteelt, in een kas als buiten in een warm en zonnig klimaat..

Super Skunk zaden van het Wietzaadjes huismerkMet kristallen overdekte toppen van de Super Skunk wietplant.

 

Super Skunk effect

Het effect van Super Skunk wiet is zoals de naam al doet vermoeden superkrachtig. Het effect van het roken van deze krachtige wiet is een combinatie van een zware lichamelijk stoned met een high die voelbaar is in het hoofd. Deze wietsoort staat daarom bekend als één van de zeer weinige cannabis rassen die meer ervaring vereisen voor het roken dan voor het kweken ervan! De geweldig geurige wiet wordt door haar super ontspannende werking veel gebruikt als medicinale cannabis tegen verhoogde stress en heeft een sterk verzachtende werking bij pijnklachten. Daarnaast wordt deze skunk soort ook veel gerookt of verdampt om haar medicinale werking tegen depressie, slaapproblemen en misselijkheid.

Super Skunk is een buitengewoon sterke marijuana.Super Skunk cannabis plant

x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen