Serious Seeds cannabis zaden

Serious Seeds

Serious Seeds is één van de langst gevestigde zaadbedrijven in Nederland en concentreert zich op de productie van hoogwaardige, stabiele en consistente soorten cannabis zaden. De productie van topkwaliteit wietsoorten, voor medische en recreatieve doeleinden, hebben de hoogste prioriteit. Onafhankelijke en betrouwbare tests tonen aan dat diverse Serious Seeds wietsoorten, met THC gehaltes van rond de 20%, tot de meest sterke op de markt behoren.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Genetica
Terug naar filters Soort
Terug naar filters Bloeitijd
Terug naar filters Autoflower zaadje tot oogst
Terug naar filters Oogstmaand buiten
Terug naar filters Opbrengst binnen
Terug naar filters Opbrengst buiten
Terug naar filters Binnen en buiten
Terug naar filters Hoogte plant binnen
Terug naar filters Hoogte plant buiten
Terug naar filters Medicinale Cannabis
Terug naar filters Moeilijkheidsgraad
Terug naar filters THC gehalte
Terug naar filters Effect na gebruik
Keuzehulp

Wiet Zaden 10 zaadjes gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig leuke kortingen!
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen
Keuzehulp

Wiet Zaden 10 zaadjes gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GROOTSTE aanbod van Nederland!
  • GRATIS zaden naar keuze!
  • DISCRETE verpakking!
  • Oók WIETZAADJES per stuk!
  • UITSTEKENDE service!

Serious Seeds – Serieuze zaden!

De naam van deze zaadbank is onlosmakelijk verbonden met de mate waarmee de breeders met de productie omgaan. Uiterst serieus. Enkel de meest stabiele genetica haalt het tot het veredelingsproces en met decennia lange ervaring mag je wel stellen dat Serious Seeds weet waar ze mee bezig zijn. De filosofie achter deze zaadbank is eenvoudig te kweken, stabiele en homogene genetica te blijven ontwikkelen voor medicinale en recreatieve rokers.

Wist je dat: Serious Seeds al meer dan 100 Cannabis Cups in verschillende competities heeft gewonnen?

Warlock van Serious Seeds in week 7.
Warlock van Serious Seeds in week 7
Bubblegum wiet.
Bubblegum wiet

 

Stabiele genetica

Enkel de beste genetica haalt het dus, maar hoe komen ze tot die stabiele genetica? Het begint allemaal met raszuivere ouders om krachtige F1-hybriden te produceren. Hierdoor zullen wietplanten onderling weinig afwijken wat betreft zaken als opbrengst, uiterlijk, terpenen en opbrengst. Een goed voorbeeld is de AK47 van Serious Seeds, meervoudig Cannabis Cup winnares, die beginnende kwekers de mogelijkheid geeft om een zeer krachtige, Cup winnende wietsoort te kweken. De kwaliteit van medicinale wietsoorten blijkt uit wietsoorten als Warlock, welke ook een Cannabis Cup gewonnen heeft! Eigenlijk is het gehele assortiment van Serious Seeds het proberen waard, elke wietsoort is van hoge kwaliteit en heeft haar eigen unieke voordelen en eigenschappen.

Zaailing Serious Seeds cannabis zaadje
Ontkiemend cannabis zaadje
AK47 van Serious Seeds
AK47 van Serious Seeds
Wiet van de AK47
Wiet van de AK47
Verpakking Serious Seeds
Verpakking Serious Seeds

 

Kleinschalige productie

Door niet in het commerciële valluik te stappen en voor massaproductie te kiezen, zorgt Serious Seeds voor productie op kleinere schaal. Hierdoor is de kwaliteit eenvoudiger te waarborgen en kan ook echt van elk wietzaadje 100% kieming worden gegarandeerd. Aangezien je ook enigszins afhankelijk bent van de natuur kan er altijd wel iets misgaan, maar gelukkig heb je de garantie van Serious Seeds dat al je wietzaden onder de juiste omstandigheden zullen ontkiemen.

Door de kleinschalige productie zijn de testresultaten betrouwbaarder, aangezien er meer wietzaden getest zijn ten opzichte van het totaal aantal wietzaden dat geproduceerd wordt. Bovendien zijn alle geteste wietzaden afkomstig uit dezelfde batches als wietzaden die verkocht gaan worden.

 

Verpakking Serious Seeds

Het merk Serious Seeds is een goed merk en ze hebben een aantal mooie soorten in hun assortiment, ze verpakken hun zaden per 6 stuks, maar deze zaden kun je bij ons ook per stuk kopen, we verpakken deze zaden dan handmatig in vochtvrije 'microfuge tubes' met duidelijke labels.

Serious Seeds verpakking

De verpakking van Serious Seeds kan verschillen wanneer je kiest voor een ander aantal of andere soort dan dat op de afbeelding staat.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje