Humboldt Seeds wietzaadjes

Humboldt Seeds

Humboldt Seed Organisation is een zaadbank die bestaat uit een groep kwekers met ruim 25 jaar kweekervaring. Ze werken enkel met de beste genetica, hebben een zeer uitgebreid assortiment en beschikken over veel genetisch materiaal van verschillende wietsoorten. Humboldt brengt je de beste wietsoorten rechtstreeks uit Californië en sommige wietsoorten behoren tot de elite binnen de cannabis variëteiten.

Filter

Terug naar filters Merk
Terug naar filters Product

Producten 1 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig 25% korting op verschillende merken
GRATIS extra zaden
ACHTERAF betalen

Producten 1 producten gevonden

Toon als: Rooster Lijst
Z-A sorteren

Waarom Wietzaadjes.nl

  • GRATIS zaden naar keuze!
  • SNELLE verzending!
  • DISCRETE verpakking!
  • ALTIJD de SCHERPSTE prijs!
  • Oók WIETZAADJES per STUK!
  • UITSTEKENDE service!

Over Humboldt Seeds

Humboldt Seeds heeft in de loop der jaren haar collectie aan de beste cannabis genetica flink uitgebreid. In 2001 bracht Humboldt haar eerste wietzaden op de markt. Deze wietzaden zijn (nog steeds) afkomstig uit de cannabis hoofdstad van Californië, Humboldt County. Door strains te onderwerpen aan de beste wetenschappelijke tests, kan de kwaliteit keer op keer gegarandeerd worden. Alle zaden worden op geheel organische wijze geteeld en uitvoerig beoordeeld, waaruit weer de beste selecties worden gemaakt. Alleen op deze wijze is het mogelijk om de beste genetica te behouden en nog betere wietsoorten te creëren voor de toekomst. Door de stabiele genetica en de beste feminised, autoflower en CBD wietsoorten, begint Humboldt Seeds ook in Europa aan populariteit te winnen. Naast de organische productie en selectie werkt Humboldt ook zeer natuurvriendelijk en brengen ze geen schade aan, aan de natuur.

Verpakking van de Blue Dream cannabis zaadjes van Humboldt Seeds
Blue Dream verpakking
OG Kush top van Humboldt Seeds
OG Kush
Chemdawg top van Humboldt Seeds
Chemdawg
Wiet van de Blueberry Headband van Humboldt Seeds
Blueberry Headband wiet

Verpakking Humboldt Seeds

Wietzaden van hoge kwaliteit verpak je natuurlijk in het beste materiaal. De verpakking ziet er allereerst zeer fraai uit en de wietzaadjes zitten goed, luchtdicht verpakt. Humboldt Seeds verkoopt hun wietzaden standaard in verpakkingen van 3, 5 en 10. Je kunt deze wietzaden ook los kopen bij ons. Wij verpakken het losse zaadje, of de losse zaadjes, dan in vochtvrije microfuge tubes (kleine buisjes). Op deze buisjes plakken we duidelijke labels, zodat je weet welke soort in welke tube zit.

 

Uitgelichte soorten Humboldt Seeds

Hieronder lichten we graag nog wat zeer potente wietsoorten van Humboldt Seeds uit.

OG Kush

OG Kush is een mooie hybride die een prachtige ontwikkeling van toppen kent. De toppen worden tijdens de bloei bedekt met trichomen en produceren een hoog gehalte THC. Bovendien kent OG Kush een zeer brede, medicinale werking. Hierom is ze zowel bij recreatieve als medicinale gebruikers van wiet zeer geliefd.

Shop hier OG Kush van Humboldt Seeds

Chemdawg

Deze sativa dominante wietsoort is zeer bekend en zeer sprekend voor de Californische wietcultuur. Enkele bekende wietsoorten, zoals OG Kush, zijn voortgekomen uit kruisingen met Chemdawg.

Lees meer over Chemdawg

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje