Huismerk wietzaadjes

Huismerk bulk wietzaden

Huismerk bulk zaden wordt geleverd in een pakje van 25 zaadjes. Deze zeer goede kwaliteit feminised en autoflower wietzaadjes worden je in een pakje van 25 zaadjes aangeboden omdat je dan een aantal voordelen hebt:

Voordelen van Bulk 25 zaadjes

  • De prijs per zaadje is lager
  • Je kunt in een keer voor het hele jaar 25 zaadjes inkopen
  • Koop collectief, bestel ook voor vrienden of bekenden
  • Je hebt altijd wat zaadjes in reserve mocht er iets mis gaan

Bekijk het enorme aanbod bulk wietzaadjes van ons Huismerk hieronder. Alle Huismerk bulk soorten van Wietzaadjes.nl hebben dezelfde lage prijs. Onze zaden in bulk worden handmatig verpakt en gecontroleerd. Iets ruimere hoeveelheden feminised of autoflower bulk wietzaadjes kopen doe je op deze pagina!Kweken van wietplanten voor eigen gebruik

In Nederland geldt een gedoogbeleid voor softdrugs. Dit houdt in dat het kweken van wietplanten wel strafbaar is. Het Openbaar Ministerie (OM) zal kwekers van wietplanten echter niet vervolgen indien wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De wiet wordt alleen gekweekt voor eigen gebruik;
  • De kweek maximaal 5 hennepplanten omvat.

Hoewel een Bulk verpakking van 25 wietzaden gebruikt kan worden voor 5 oogsten van 5 wietplanten is bij ons momenteel niet duidelijk of de verkoop van deze bulk-verpakking strafbaar is. Om deze reden zijn wij gestopt met de verkoop van bulk wietzaden. Zolang er geen wettelijke duidelijkheid is over de legaliteit hiervan zullen wij ook geen bulk aanbieden. Uiteraard kun je bij ons wel huismerk zaden in een verpakking van 1, 5 of 10 zaden bestellen.

Bekijk hier al onze Huismerk wiet zaden!

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL

Toegevoegd aan je winkelmandje