Veelgestelde vragen

Voordat je contact met ons opneemt om je vraag te stellen is het handig om even te kijken of hier het antwoord op je vraag hier al tussen staat.

Hoelang duurt de verzending van de zaden?

Het versturen van zaden duurt gemiddeld 1 dag, net zoals gewone brievenbuspost. Bestellingen naar België doen er 2 tot 3 dagen over om afgeleverd te worden. Echter zijn er ook gevallen bekend waarin het iets langer duurt.

Ik zoek contact maar krijg geen reactie terug, hoe kan dat?

Het komt voor dat de mails die je van ons ontvangt als spam aangezien worden. Kijk dus even in je spambox om te zien of ons bericht daar misschien in zit.

Hoe worden losse zaden (per stuk) verpakt?

Als het merk waarvoor je gekozen hebt een 1-stuks verpakking aanbiedt dan ontvang je dat zaadje in de officiële verpakking. Als de breeder geen losse zaden in zijn assortiment heeft verpakken wij deze zaden handmatig met duidelijke labels zodat je precies weet wat ieder zaadje is.

Verkopen jullie reguliere zaden?

Nee, ieder merk en iedere wietsoort in onze seedshop is feminised. Alle zaden die je op Wietzaadjes.nl koopt zijn feminised.

Wat is de levertijd van wietzaden?

Op het moment dat wij de betaling ontvangen hebben wordt je bestelling in behandeling genomen. Bestellingen die niet betaald worden blijven in de wacht en zijn hiermee ook automatisch geannuleerd. Als je een wietsoort wilt hebben die bij ons niet meer op voorraad is, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

iDealAchteraf betalenKBCBancontact Mister CashSofort BankingGiropayEPSBank transferPostNL