Jack Herer

Jack Herer wiet kweken? Jack Herer is een van de beste en populairste cannabis soorten. Deze cannabis soort is ontstaan door zorgvuldig kruisen in de jaren negentig. Jack Herer heeft dan ook al meerdere cannabis prijzen gewonnen. Deze feminized wiet zaden groeien uit tot een fijne middelgrote cannabisplant met prachtige toppen en een cannabiscup waardige geur. De wiet van de Jack Herer plant is zeer smakelijk en kruidig.

Jack Herer wiet zaden

Bekijk hieronder de Jack Herer wiet zaden van verschillende zaadbanken die je bij Wietzaadjes.nl kunt bestellen. Wil wiet kweken met een langdurige sterke werking op lichaam en geest? Maak dan een keuze uit één van de onderstaande Jack Herer wietsoorten.

Meer informatie over Jack Herer

Een eerbetoon aan Jack Herer

Jack Herer is een specifieke soort cannabis die is vernoemd naar de Amerikaans politicus 'Jack Herer' als eerbetoon aan hem en zijn werk. Herer was voor legalisatie van cannabis sativa vanwege het feit dat de plant bruikbaar is als brandstof, voedsel en voor medische doeleinden. Bovendien kan de plant overal ter wereld groeien. Jack Herer was ervan overtuigd dat de Amerikaanse overheid deze voordelen expres verzweeg.

Jack Herer bij Wietzaadjes.nl (16 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
 • Auto Jack Herer Autoflower - Advanced Seeds Auto Jack Herer - Advanced Seeds
  € 6,50
  Auto Jack Herer - Advanced Seeds

  Auto Jack Herer wietzaadjes van Advanced Seeds genieten een enorme bekendheid en populariteit. Je vindt haar in heel veel coffeeshops. Een wietplant die al vanaf het begin van de bloei vol zit met witte THC kristallen.

  € 6,50
 • Critical Jack Herer - Delicious Seeds Critical Jack Herer - Delicious Seeds
  € 10,95
  Critical Jack Herer - Delicious Seeds

  Critical Jack Herer van Delicious Seeds is een wietsoort die twee mooie prijzen gewonnen heeft en is afkomstig uit het kruisen van twee zeer bekende en goede soorten. Deze wietplant heeft voornamelijk sativa genetica.

  € 10,95
 • Critical x Jack Herer Auto - Delicious Seeds Critical x Jack Herer Auto - Delicious Seeds
  € 11,95
  Critical x Jack Herer Auto - Delicious Seeds

  Critical x Jack Herer Auto van Delicious Seeds is ontstaan uit een zeer mooie kruising. Deze makkelijk te kweken wietplant groeit snel en heeft een struik achtige structuur. Ze heeft een lekkere zoet kruidige smaak.

  € 11,95
 • Jack Herer wietzaadjes - BC Bud Depot Jack Herer - BC Bud Depot
  € 15,50
  Jack Herer - BC Bud Depot

  Jack Herer van BC Bud Depot is vernoemd is naar de welbekende hennep activist Jack Herer en heeft al meerdere Cannabis Cups gewonnen. Het effect van de Jack Herer wietsoort is een sterke en opgewekte high die lang aanhoudt.

  € 15,50
 • Jack Herer - Bulldog Seeds Jack Herer - Bulldog Seeds
  € 7,95
  Jack Herer - Bulldog Seeds

  Jack Herer van Bulldog Seeds is een wietsoort die wereldwijd grote bekendheid heeft. Deze makkelijk te kweken wietplant heeft een zeer krachtig effect door haar hoge THC gehalte. Ze is geschikt voor zowel een kweek binnen als een kweek buiten.

  € 7,95
 • Jack Herer - Green House Seeds Jack Herer - Green House Seeds
  € 8,95
  Jack Herer - Green House Seeds

  Jack Herer van Green House Seeds hoort bij een van de beste soorten ter wereld. Inmiddels heeft deze zeer stabiele feminised wietsoort al veel prijzen op haar naam staan. Ze is ontstaan uit het kruisen van twee goede wietsoorten en geeft je een complex gevoel in lichaam en geest die erg lang aanhoudt.

  € 8,95
 • Jack Herer - Homegrown Fantaseeds Jack Herer - Homegrown Fantaseeds
  € 8,50
  Jack Herer - Homegrown Fantaseeds

  Jack Herer van Homegrown Fantaseeds is een zeer populaire wietsoort die wereldwijd gekweekt wordt. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect van deze wiet na het roken is zeer krachtig.

  € 8,50
 • Jack Herer - Huismerk Wietzaadjes.nl Jack Herer - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Jack Herer - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Jack Herer van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een wietsoort die enorm populair is en voornamelijk sativa genetica bevat. Deze mooie soort is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ook heeft deze soort een hoog THC gehalte.

  € 6,95
 • Jack Herer - Kera Seeds Jack Herer - Kera Seeds
  € 6,50
  Jack Herer - Kera Seeds

  Jack Herer van Kera Seeds is een gemakkelijk te kweken wietplant met een korte bloeitijd. Het effect is krachtig en voelbaar in het hoofd en de smaak is zuur en lichtkruidig.

  € 6,50
 • Jack Herer - Vision Seeds Jack Herer - Vision Seeds
  € 8,50
  Jack Herer - Vision Seeds

  Jack Herer van Vision Seeds is een wietzaden soort die enorm bekend en veel gekweekt. Deze wietplanten zijn voornamelijk geschikt voor een binnenkweek en hebben een hoog THC gehalte. Deze wiet wordt ook regelmatig gekweekt als medicinale cannabis.

  € 8,50
 • Jack Herer Auto - Bulldog Seeds Jack Herer Auto - Bulldog Seeds
  € 8,95
  Jack Herer Auto - Bulldog Seeds

  Jack Herer Auto van Bulldog Seeds zijn autoflower wietzaden die je binnen en buiten kunt kweken. Ze heeft een hoog THC gehalte en het effect van deze wiet is een typisch sativa high gevoel.

  € 8,95
 • Jack Herer Auto - Expert Seeds Jack Herer Auto - Expert Seeds
  € 8,50
  Jack Herer Auto - Expert Seeds

  Jack Herer Auto van Expert Seeds is een autoflower soort die geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Ze heeft een opbeurend en otspannend effect en heeft een medicinale werking bij bijvoorbeeld eetproblemen.

  € 8,50
 • Jack Herer Auto - Green House Seeds Jack Herer Auto - Green House Seeds
  € 8,95
  Jack Herer Auto - Green House Seeds

  Jack Herer Auto van Green House Seeds is een autoflower versie van de zeer bekende Jack Herer. Deze soort kan goed tegen wat lagere temperaturen. Met een klein beetje ervaring is deze wiet zonder al teveel moeite te kweken. Je kunt haar zowel binnen als buiten laten groeien en bloeien.

  € 8,95
 • Jack Herer Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl Jack Herer Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Jack Herer Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Jack Herer Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant afkomstig van een kruising van zeer bekende en populaire wietsoorten. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en leveren een overheerlijke Jack herer wiet op. Het effect bij het roken van deze wiet is prettig en niet overdreven krachtig.

  € 6,95
 • Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds
  € 6,50
  Jack the Ripper Auto - Zambeza Seeds

  Jack the Ripper Auto van Zambeza Seeds is een autoflower wietzaadjes soort afkomstig van de zeer bekende en goede Jack Herer. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn redelijk bestendig tegen schimmels en ziekten.

  € 6,50
 • Royal Jack Automatic - Royal Queen Seeds Royal Jack Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,50
  Royal Jack Automatic - Royal Queen Seeds

  Royal Jack Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die zeer geliefd zijn en makkelijk te kweken. Ze blijft vrij klein dus ideaal voor mensen met weinig ruimte. Het effect van deze wiet is creatief en opbeurend maar tegelijkertijd ook ontspannend.

  € 9,50

Jack Herer bij Wietzaadjes.nl (16 zaadjes gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen