Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl

 • Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl
 • Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl top wietplant bloei
 • Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl foto van wietzaden
 • Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl verpakking
Huismerk

Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl

Direct leverbaar | Merk: Huismerk

Blueberry van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een feminised wietzaadjes soort met voornamelijk Indica genetica. Door te kiezen voor een van onze Huismerk soorten kies je voor kwaliteit, stabiele planten en goede opbrengsten. Deze kwaliteit kunnen wij blijven aanbieden doordat de zaden met zeer grote regelmaat gecontroleerd en getest worden.

Huismerk Blueberry wiet zaden zijn te gebruiken voor een kweek binnen en een kweek buiten. In beide gevallen geven de wietplanten goede opbrengsten van stevige toppen die bedekt zijn met een mooie laag THC kristallen. Doordat deze wietplanten nogal kieskeurig zijn qua voeding is deze soort vooral geschikt voor de kweker met al wat ervaring.

Het effect van het roken van deze wiet is een weldadige ontspanning van het lichaam en laat je hoofd tot rust komen. Wiet kweken met deze feminised wietzaadjes zorgt voor goede opbrengsten van hoge kwaliteit.

Eigenschappen Blueberry wietzaden:

 • Deze wietplant heeft voornamelijk indica genetica
 • Niet geschikt voor de beginnende kweker
 • Geeft je een zeer ontspannen en relaxt gevoel
 • Merk: Huismerk Wietzaadjes.nl

Prijzen Blueberry van ons Huismerk:

 • Prijs 1 zaadje - € 6,95
 • Prijs 5 zaadjes - € 19,95
 • Prijs 10 zaadjes - € 34,95

Meer informatie | Vergelijkbare wietzaadjes

 • GEEN verzendkosten
 • GRATIS zaden vanaf 25 euro
 • DISCRETE verpakking
€ 6,95

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Kenmerken Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl

Merk: Huismerk
Genetica: Voornamelijk indica
Soort: Feminised
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Zaadje tot oogst autoflower: N.v.t. geen autoflower
Oogstmaand buiten: Half oktober
Opbrengst binnen: Hoog
Opbrengst buiten: Hoog
Binnen en buiten: Binnen en buiten
Hoogte plant binnen: Niet bekend
Hoogte plant buiten: Niet bekend
Medicinale Cannabis: Niet bekend
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
THC gehalte: Hoog THC
CBD gehalte: Niet bekend
Effect: Geestelijk, Lichamelijk, Ontspannen
Prijswinnaar: Nee

Helaas hebben wij niet meer informatie over de Blueberry wietzaden van ons Huismerk Wietzaadjes.nl. Mocht je je eigen ervaring willen delen of informatie willen aanvullen over deze voornamelijk indica plant die geschikt is voor binnen en buiten, maak dan gebruik van de optie 'Beoordelen' en plaats een review.

Beoordelen Blueberry - Huismerk Wietzaadjes.nl

Product beoordeling
Lekker
had er 3 gekregen bij mijn bestelling
2 gezet redelijk uniform
mooie toppen
smaakt prima
effect zeer goed
Door:
Datum:
Product beoordeling
Goed
Na 2 dagen ontkiemd. Groeit snel in het begin. 3 weken na omschakeling eerste bloeiverschijnselen, groeien niet veel meer dan. Fruitig soortje met een chille high maar mocht wat sterker zijn voor mij.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Mooi plantje
Erg tevreden over de groei en nu met hele mooie toppen top plant
Door:
Datum:
Product beoordeling
Sterke groeier
Binnen 3 dagen blaadjes boven de grond na ontkiemen en nu zeer mooie planten. Wachten is nu op de oogst.
Door:
Datum:

Schrijf een review

Vertel ons en onze klanten wat je van deze wietzaadjes vindt.

  1 2 3 4 5
Product beoordeling

Help ons

Vergelijkbare zaadjes

 • Crimea Blue - Barney's Farm
  € 7,95
  Crimea Blue - Barney's Farm

  Crimea Blue van Barney’s Farm zijn feminsed wietzaadjes met voornamelijk indica genen. De Crimea Blue soort met blauwe genen is zeer geschikt voor een SCROG kweek. Ze bloeit erg kort en heeft een goede opbrengst van krachtige wiet die je een langdurig geestelijke high geeft.

  € 7,95
 • Berry Bomb - Bomb Seeds
  € 8,95
  Berry Bomb - Bomb Seeds

  Berry Bomb van Bomb Seeds is ontstaan door het kruisen van de Blueberry en de Bomb#1. Hieruit is een mooie wietplant ontstaan die erg geschikt is voor een SCROG kweek en bekend staat om haar goede schimmelbestendigheid.

  € 8,95
 • Blue Hash - Dinafem
  € 10,95
  Blue Hash - Dinafem

  Blue hash van Dinafem zijn wietplanten die het meest geschikt zijn voor een buitenkweek. Ze heeft compacte toppen en het effect is typisch indica. Deze wietplant is ontstaan uit het kruisen van twee bekende en goede wietsoorten.

  € 10,95
 • Blue Thai - Dinafem
  € 9,95
  Blue Thai - Dinafem

  Blue Thai van Dinafem is een wiet die bij het roken een sterke en lekkere smaak heeft. Deze wietplanten zijn geschikt om binnen en buiten te kweken. Ze heeft een hoge bestendigheid tegen schimmel.

  € 9,95
 • Blue Velvet - Dutch Passion
  € 11,50
  Blue Velvet - Dutch Passion

  Blue Velvet van Dutch Passion is een wietsoort die zowel indica als sativa genen bevat. Deze wietplant is zeer geschikt voor een binnenkweek, kaskweek en SOG kweek. Het roken van deze wiet heeft een euforisch effect en laat je een vrolijk en opbeurend gevoel ervaren!

  € 11,50
 • Blueberry - Dutch Passion
  € 12,95
  Blueberry - Dutch Passion

  Blueberry van Dutch Passion zijn feminised wietzaden met voornamelijk indica genetica. Deze wietsoort heeft twee mooie prijzen op haar naam staan! De Blueberry is een krachtige wietsoort en geeft je lichaam een zeer ontspannen gevoel.

  € 12,95
 • Blue Grape Dream - Greenlabel
  € 5,95
  Blue Grape Dream - Greenlabel

  Blue Grape Dream van Greenlabel is een fruitige wietsoort met een unieke geur die het meest geschikt is voor de buitenkweek. Deze zeer smaakvolle wiet is makkelijk te kweken en daarom perfect voor de beginnende kweker! Het roken geeft je een heerlijk opwekkend stoned gevoel!

  € 5,95
 • Blueberry Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Blueberry Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Blueberry Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze wietplant is gevoelig met het toedienen van voeding en is dus niet geschikt voor de beginnende kweker. Deze fruitige soort, die je in grote aantallen kunt kopen, geeft je een zeer ontspannen gevoel in lichaam en geest.

  € 84,95
 • Sour Blueberry - Humboldt
  € 7,95
  Sour Blueberry - Humboldt

  Sour Blueberry van Humboldt is een feminised wietsoort die dikke toppen produceert en geschikt is voor een binnenkweek en een buitenkweek. Door de kou kunnen deze toppen mooi blauwig kleuren. Het effect van het roken van deze wiet is een fijne high met een lichamelijk ontspannen gevoel.

  € 7,95
 • Dready Berry - Dready Seeds
  € 9,95
  Dready Berry - Dready Seeds

  Dready Berry van Dready Seeds is een heerlijke smaakvolle wietsoort. Deze wietplant is afkomstig uit het kruisen van zeer mooie wietsoorten. Ze heeft een hoog THC gehalte en geeft je een heerlijke ontspannen effect met een heerlijk high gevoel.

  € 9,95
 • Double Berry - Feminised Seeds
  € 7,95
  Double Berry - Feminised Seeds

  Double Berry van Feminised Seeds is een heerlijke wietsoort met een zeer sterke fruitige smaak en geur. Deze voornamelijk sativa wietplant is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze is ontstaan door een kruising van zeer bekende wietsoorten.

  € 7,95
 • Blueberry Gum - G13 Labs
  € 10,50
  Blueberry Gum - G13 Labs

  Blueberry Gum van G13 Labs zijn feminised wietzaadjes die zeer schimmelbestendig zijn en geschikt voor de beginnende kweker. Deze wietplanten produceren wiet van een hoge kwaliteit en het roken van deze wietsoort heeft een aangenaam ontspannen effect.

  € 10,50
 • Romberry - Freedom of Seeds
  € 10,50
  Romberry - Freedom of Seeds

  Romberry van Freedom of Seeds is een feminised wietsoort dat krachtige wiet oplevert. Ze is geschikt voor een binnenkweek, buitenkweek en een SOG kweek. Deze soort is makkelijk te kweken en is ook zeer geschikt voor het gebruik van medicinale doeleinden.

  € 10,50
 • Blue Himalaya - Short Stuff
  € 9,50
  Blue Himalaya - Short Stuff

  Blue Himalaya van Short Stuff is een autoflower wietplant die je een sterk en herkenbaar indica stoned gevoel geven. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en is ontstaan uit een hele mooie kruising van smaakvolle wietsoorten.

  € 9,50
 • BC Early Blueberry - Next Generation
  € 10,95
  BC Early Blueberry - Next Generation

  BC Early Blueberry van Next Generation is een mooie wietplant waar helaas niet zoveel over bekend is. Deze wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en bestaat voornamelijk uit indica genetica. Het effect van deze wiet bij het roken is ons helaas niet bekend.

  € 10,95
 • Blue Mystic - Nirvana
  € 7,25
  Blue Mystic - Nirvana

  Blue Mystic van Nirvana is een wietplant die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het grote voordeel van deze wietplanten is dat ze niet zo sterk ruiken en vrij klein blijven.

  € 7,25
 • Blue Kripple - Dr Krippling
  € 17,95
  Blue Kripple - Dr Krippling

  Blue Kripple van Dr Krippling is een zeer mooie blauwe wietsoort die ontstaan is uit het kruisen van populaire en bekende wietsoorten. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte en het effect bij het roken van deze wiet voelt warm en zeer ontspannen.

  € 17,95
 • Blue Berry - Spliff Seeds
  € 8,95
  Blue Berry - Spliff Seeds

  Blue Berry van Spliff Seeds is een lekkere smaakvolle wietsoort die voornamelijk bestaat uit indica genetica. Deze mooie blauwe wietsoort is geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook zijn deze wietzaden zeer geschikt als medicinale cannabis vanwege haar ruime medicinale werking.

  € 8,95
 • Blueberry Bud - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  Blueberry Bud - Sagarmatha Seeds

  Blueberry Bud van Sagarmatha Seeds is een wietplant die in haar bloeiperiode zeer aangenaam ruikt. Deze wietplant is geschikt voor een kweek buiten en binnen. Deze soort is het meest geschikt voor de kweker met al wat kweekervaring.

  € 10,95
 • Blue Power - Sincity Seeds
  € 12,50
  Blue Power - Sincity Seeds

  Blue Power van Sincity Seeds zijn goede wietzaden die genetica bevat van een blauwe soort. Deze wietsoort bestaat voornamelijk uit indica genetica en is geschikt voor binnen en buiten. Ze is afkomstig van een zeer mooie kruising.

  € 12,50
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen