Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl bloeiperiode wietplant
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl cannabis wiet top
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl dikke top wiet
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl wietplant
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl afbeelding van wietzaden
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl verpakking
Huismerk

Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

Direct leverbaar | Merk: Huismerk

Amnesia Haze van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een wietzaadjes soort met zeer goede sativa dominante genetica. Deze wiet zaden worden regelmatig getest en laten hierbij een goede en hoge kiemkracht zien. De planten hebben zoals de meeste haze soorten een wat langere bloeitijd nodig.

Huismerk Wietzaadjes.nl Amnesia Haze wietzaden kunnen het best binnen gekweekt worden. Ze is makkelijk te kweken en is geschikt voor de beginnende kweker. Buiten kweken is mogelijk als er voldoende warmte is en een niet te vochtige zomer. Kweek je deze planten buiten dan hebben ze wat extra zorg nodig, ze zijn nogal gevoelig voor slechte weersomstandigheden. Kijk dus dagelijks bij deze wietplanten en houd ze goed in de gaten. Deze wiet heeft een hoog THC gehalte, ze is niet aan te raden voor mensen die nog nooit een jointje gerookt hebben.

Het effect van het roken van deze wiet is snel merkbaar en langdurend, een geweldige ontspanning die je een totale rust laat beleven. Kies je voor deze feminised Amnesia Haze wietzaadjes om wiet mee te kweken, dan kies je voor top kwaliteit.

Eigenschappen Amnesia Haze wietzaden:

 • Een zeer bekende en populaire haze wiet soort
 • Deze wietplant bestaat voornamelijk uit sativa genetica
 • Het meeste geschikt voor een binnenkweek
 • Wiet met een behoorlijk hoog THC gehalte en een krachtige werking
 • Merk: Huismerk Wietzaadjes.nl

Prijzen Amnesia Haze van ons Huismerk:

 • Prijs 1 zaadje - € 6,95
 • Prijs 5 zaadjes - € 19,95
 • Prijs 10 zaadjes - € 34,95

Meer informatie | Vergelijkbare wietzaadjes

 • GEEN verzendkosten
 • GRATIS zaden vanaf 25 euro
 • DISCRETE verpakking
€ 6,95

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Kenmerken Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

Merk: Huismerk
Genetica: Voornamelijk sativa
Soort: Feminised
Bloeitijd: 12 weken of langer
Zaadje tot oogst autoflower: N.v.t. geen autoflower
Oogstmaand buiten: Half oktober
Opbrengst binnen: Hoog
Opbrengst buiten: Hoog
Binnen en buiten: Binnen en buiten
Hoogte plant binnen: 100 - 150 cm
Hoogte plant buiten: 200 cm en hoger
Medicinale Cannabis: Niet bekend
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
THC gehalte: Hoog THC
CBD gehalte: Niet bekend
Effect: Ontspannen
Prijswinnaar: Nee

Amnesia Haze zaden van andere breeders

Wil je ondanks de uitmuntende kwaliteit van ons huismerk Amnesia Haze toch liever een Amnesia haze van een andere merk? Bekijk dan onze speciale 'Amnesia Haze' pagina waarop het totaal aanbod van deze zeer populaire soort overzichtelijk bij elkaar staat.

Mocht je je eigen ervaring willen delen of informatie willen aanvullen over deze bekende amnesia haze wiet met een hoog THC gehalte, maak dan gebruik van de optie 'Beoordelen' en plaats een review.

Beoordelen Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

Product beoordeling
Amnesia haze huismerk
dit jaar voor het eerst zelf gekweekt alle 5 de planten omhoog gekomen zeer sterke wied zoals gewend van amnesia doordat ik eigelijk te laat begonnen ben geen hoge opbrengst maar toch ruim 150 gram droog eraf gehaald ga zeker ermee door en volgend jaar vroeger beginnen :-)
Door:
Datum:
Product beoordeling
Amnesia
Zet deze plant alleen buiten is voor binnen minder geschikt haal per plant 50 en 60 gram droog zou hem alleen willen aanraden voor buiten zet de amnesia al een aantal jaar tip geef lang genoeg stikstof dus ook nog in de bloei
Door:
Datum:
Product beoordeling
Amnesia haze huismerk
Goede resultaten qua ontkiemen, bijna tegen de 100%. Groeien zo 12 á 12,5 weken binnen een geconditioneerde omgeving. Ik krijg droog zo tussen de 25 - 35 gr. Per plant dat ongeveer 120 - 140 cm lang wordt. Aanrader!
Door:
Datum:
Product beoordeling
Amnesia Haze huismerk
15 stuks besteld + 3 gratis... alle 18 stuks mooi 100% ontkiemt! .. zeer sterke en mooie planten. houd er wel rekening mee dat deze plant erg lang doorgroeit! je kunt ze natuurlijk fimmen en bijknippen maar hij blijft doorschieten! ondanks alles hele sterke en mooie planten. ik zou hem aanraden! MVG, Rick
Door:
Datum:

Schrijf een review

Vertel ons en onze klanten wat je van deze wietzaadjes vindt.

  1 2 3 4 5
Product beoordeling

Help ons

Vergelijkbare zaadjes

 • Amnesia Haze - Royal Queen Seeds
  € 10,00
  Amnesia Haze - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een zeer geliefde haze soort en voor verschillende kweekmethoden, binnen en buiten, te gebruiken. Deze wietsoort geeft bij het roken een zeer krachtig, bijna psychedelisch effect.

  € 10,00
 • Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die afkomstig is van een van de meest bekende haze soorten. Deze wietplant heeft een hoog THC gehalte, ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het effect van deze wiet bij het roken is erg krachtig.

  € 6,95
 • Amnesia Haze Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Amnesia Haze Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze Auto Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die afkomstig is van een van de meest bekende haze soorten. Deze wietplant heeft een hoog THC gehalte, ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het effect van deze wiet bij het roken is erg krachtig. Koop deze wietzaden in grote hoeveelheden.

  € 84,95
 • Amnesia Haze Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Amnesia Haze Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een wietsoort die zeer populair is en die je in een groot aantal coffeeshops kunt kopen. Deze wietplanten hebben een heerlijke kruidige smaak, typisch herkenbaar haze. De werking is krachtig en ze heeft een hoog THC gehalte. Bestel deze wietzaden in grote hoeveelheden.

  € 84,95
 • Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die een korte bloeitijd hebben en niet zo heel hoog groeien voor een amnesia soort. Het effect van het roken van deze wiet is euforische en heldere high en ze heeft een kruidig, zoete smaak.

  € 9,95
 • Amnesia Haze Auto - Vision Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Auto - Vision Seeds

  Amnesia Haze Auto van Vision Seeds is een heerlijke autoflower wietzaden soort die geschikt is voor zowel een kweek binnen als buiten. Buiten is een droge zomer het beste voor deze soort. Ze heeft medicinale eigenschappen en een hoog THC gehalte.

  € 9,95
 • Amnesia Haze - Soma Seeds
  € 15,95
  Amnesia Haze - Soma Seeds

  Amnesia Haze van Soma Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk sativa genetica hebben en heel geschikt zijn voor een binnenkweek. Na een vrij lange bloeitijd word je beloond met een wiet die een prettig high effect heeft.

  € 15,95
 • Amnesia Haze - Amaranta Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze - Amaranta Seeds

  Amnesia Haze van Amaranta Seeds is een wietplant die enorm populair is en wordt overal ter wereld gekweekt. Deze wietplanten hebben een hoog THC gehalte en een zeer krachtige werking. De smaak bij het roken is typisch haze.

  € 9,95
 • Amnesia Haze - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze - Expert Seeds

  Amnesia Haze van Expert Seeds is een feminised wietsoort die een hoge opbrengst opleveren. Deze wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en geeft een erg intense high. Deze wietsoort heeft ook een medicinale werking.

  € 9,50
 • Amnesia Haze Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze Auto - Expert Seeds

  Amnesia Haze Auto van Expert Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buiten kweek. Ze geeft een zeer sterke high dus niet aan te raden voor de beginnende roker. Deze wietplant wordt ook geteeld om haar medicinale werking.

  € 9,50
 • Amnesia Haze - Finest Medicinal Seeds
  € 12,95
  Amnesia Haze - Finest Medicinal Seeds

  Amnesia Haze van Finest Medicinal Seeds is een feminised wietsoort die geschikt is voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Ook is ze geschikt als medicinale cannabis tegen eetproblemen en depressie. Met deze wietzaadjes kweek je een mooie opbrengst van goede wiet!

  € 12,95
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen