Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

 • Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
 • Amnesia Haze Auto Huismerk - Close-up bloei
 • Amnesia Haze Auto Huismerk - Top bloei
 • Amnesia Haze Auto Huismerk - Wietplant in bloeiperiode
 • Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl verpakking
Huismerk

Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

Direct leverbaar | Merk: Huismerk

Amnesia Haze Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower zaden soort die zijn ontstaan door het kruisen van de Amnesia Haze x Ruderalis en hebben voornamelijk Sativa genetica. Deze wietsoort is een zeer bekende soort en is te koop in heel veel coffeeshops.

Huismerk Wietzaadjes.nl Amnesia Haze Auto wiet zaden zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. De wietplanten geven en goede opbrengst van mooie volle toppen die een hoog THC gehalte hebben. Deze wiet heeft een zeer hoog THC gehalte en is daarom niet geschikt voor de beginnende rokers.

Het effect van het roken van deze wiet is een euforisch high die langzaam overgaat in een weldadige ontspanning. Deze autoflower zaden uit ons Huismerk assortiment zijn een aanrader als je een goede kwaliteit wiet wil kweken.

Eigenschappen Northern Light Auto wietzaden:

 • Dit is een wiet met een hoog THC gehalte
 • Deze haze soort is een van de bekendste die er zijn
 • Geschikt voor een kweek binnen en een kweek buiten
 • Deze wiet bestaat voornamelijk uit sativa genetics
 • Merk: Huismerk Wietzaadjes.nl

Prijzen Amnesia Haze Autoflower van ons Huismerk:

 • Prijs 1 zaadje - € 6,95
 • Prijs 5 zaadjes - € 19,95
 • Prijs 10 zaadjes - € 34,95

Meer informatie | Vergelijkbare wietzaadjes

 • GEEN verzendkosten
 • GRATIS zaden vanaf 25 euro
 • DISCRETE verpakking
€ 6,95

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Kenmerken Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

Merk: Huismerk
Genetica: Voornamelijk sativa
Soort: Feminised Autoflower
Bloeitijd: Autoflower soort
Zaadje tot oogst autoflower: 10 - 11 weken
Oogstmaand buiten: Mei tot augustus (autoflower)
Opbrengst binnen: Hoog
Opbrengst buiten: Hoog
Binnen en buiten: Binnen en buiten
Hoogte plant binnen: 100 - 150 cm
Hoogte plant buiten: 100 - 150 cm
Medicinale Cannabis: Niet bekend
Moeilijkheidsgraad: Niet bekend
THC gehalte: Hoog THC
CBD gehalte: Niet bekend
Effect: High, Ontspannen, Vrolijk
Prijswinnaar: Nee

Helaas hebben wij niet meer informatie over de Amnesia Haze Auto autoflower wietzaden van ons Huismerk Wietzaadjes.nl. Mocht je je eigen ervaring willen delen of informatie willen aanvullen over deze zeer bekende haze wiet met een hoog THC gehalte, maak dan gebruik van de optie 'Beoordelen' en plaats een review.

Meer Amnesia Haze zaden

De kwaliteit van onze huismerk zaden is uitstekend. Ben je echter op zoek naar 'Amnesia Haze zaden van een ander merk' dan kun je deze vinden op onze speciale 'Amnesia Haze pagina'.

Beoordelen Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

Product beoordeling
Top
Top zaad van huismerk. Altijd goeie kwaliteit.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Nice
Goed zaad, alles ontkiemd en snelgroeiend. Pas op met voeding want deze strain is een beetje gevoelig. Namen wel iets langer om af te bloeien dan de aangegeven 10-11 weken.
Ook veel verschillende phenotypes; van de 10 die ik had gezet had ik in ieder geval 4 verschillende phenos. De haze-dominante pheno was het beste, daar had ik er 1 van maar die duurde tevens het langst, ongeveer 13 weken. Verder prima rokertje.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Zeer tevreden
Zeer tevreden, deze moet nog zo'n 3,5 weken dus dat is een goed vooruitzicht.
Dit is wel een van de kleinste maar zeer potent
Door:
Datum:
Product beoordeling
Gratis zaadje
Had er iets meer van verwacht. Kleine slanke topjes. Plant Niet groter dan 45cm. Maar wat er op zit ziet er wel goed uit. Beter iets dan niets.
Volgende staat al te groeien misschien dat die wat meer brengt.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Aanrader..top!
9 stuks in 11 liter potten, tentje van 80 op 80 met een 250w hps, gezien autoflower de cyclus op 18u belichting laten gaan... resultaat na 78 dagen was 270 gr (droge) topwiet, zeer potent en lekker van smaak. Ben heel tevreden van het resultaat, buiten mijn verwachtingen! Het 10de zaadje ging buiten in de vrije natuur, maar helaas maar 10 gr buiten geplukt door slecht weer en toprot. Echter vond ik de smaak op de buitenplant wel lekkerder en voller. Al bij al een zeer goede autoflower om binnen te zetten, voor buiten raad ik wel een resistentere soort aan want het zijn qua schimmels vrij gevoelige dames.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Prima wietje!
Heb ze voor de 2e keer binnen onder LED-licht staan, doen het daar prima. Groeien als onkruid. Bloeit uit tot redelijke toppen, iets fluffy maar dat kan ook aan mijn kwaliteiten als grower liggen, haha. Oogstrijp duurden bij mij bij beide keren langer dan 11 weken, zat gemiddeld aan 12,5e week tot ze fullgrown toppen hadden.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Zeker oke
leuke plant , ruikt zeer goed ... kiemkrachtig zaad ... alleen als de zomer te nat is moet je snel kijken voor toprot (al was dit wel zeer miniem ... denk zo'n 25 gram droog te hebben .... heeft er bij wel bijna 13 weken over gedaan ...
Door:
Datum:
Product beoordeling
Aanrader!
Bij mij deden ze iets langer als 11 over tot oogst, stonden buiten heb ze getopt en het resultaat was supper.volle smaak en mooie opbrengst.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Doen het prima buiten!
1 mei ontkiemt en direct in een 9 liter pot gezet. Nu 5 weken oud, staan buiten en zijn al zo'n 35 cm hoog. Bloei begint en ze ruiken al heerlijk. Goed zaadje en 5/5 ontkiemt. Denk met deze 5 2 grote wekpotten te kunnen vullen! Volgend jaar doe ik deze opnieuw! Aanrader!
Door:
Datum:
Product beoordeling
Highly recommended!
erg goed wietje,25 gram droog,na 9,5 week,11 liter pot,hesi voeding,400 watt lamp, gaan we nog een keer doen maar dan meer dan 1...

D.
Door:
Datum:

Schrijf een review

Vertel ons en onze klanten wat je van deze wietzaadjes vindt.

  1 2 3 4 5
Product beoordeling

Help ons

Vergelijkbare zaadjes

 • Amnesia Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer krachtige en stabiele autoflower versie van de Amnesia wietsoort. Deze zeer kiemkrachtige wietzaden leveren een zeer bekende en krachtige wiet op die niet geschikt is voor de beginnende roker.

  € 6,95
 • Amnesia Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Amnesia Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Auto Bulk van ons Huismerk is van zeer hoge kwaliteit. Deze wietzaden die je in grote hoeveelheden kunt kopen zijn bestemd voor mensen die wat wietzaden in reserve willen houden. Onze Huismerk Bulk zaden worden handmatig en beschermd verpakt.

  € 84,95
 • Amnesia Haze - Royal Queen Seeds
  € 10,00
  Amnesia Haze - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een zeer geliefde haze soort en voor verschillende kweekmethoden, binnen en buiten, te gebruiken. Deze wietsoort geeft bij het roken een zeer krachtig, bijna psychedelisch effect.

  € 10,00
 • Amnesia Haze Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 84,95
  Amnesia Haze Auto Bulk - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze Auto Bulk van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die afkomstig is van een van de meest bekende haze soorten. Deze wietplant heeft een hoog THC gehalte, ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het effect van deze wiet bij het roken is erg krachtig. Koop deze wietzaden in grote hoeveelheden.

  € 84,95
 • Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die een korte bloeitijd hebben en niet zo heel hoog groeien voor een amnesia soort. Het effect van het roken van deze wiet is euforische en heldere high en ze heeft een kruidig, zoete smaak.

  € 9,95
 • Amnesia Haze Auto - Vision Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Auto - Vision Seeds

  Amnesia Haze Auto van Vision Seeds is een heerlijke autoflower wietzaden soort die geschikt is voor zowel een kweek binnen als buiten. Buiten is een droge zomer het beste voor deze soort. Ze heeft medicinale eigenschappen en een hoog THC gehalte.

  € 9,95
 • Amnesia Haze Auto - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze Auto - Expert Seeds

  Amnesia Haze Auto van Expert Seeds is een autoflower wietzaden soort die geschikt is voor een binnen en buiten kweek. Ze geeft een zeer sterke high dus niet aan te raden voor de beginnende roker. Deze wietplant wordt ook geteeld om haar medicinale werking.

  € 9,50
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen