Amnesia - Greenlabel

 • Amnesia - Greenlabel
 • Amnesia - Greenlabel verpakking
Greenlabel

Amnesia - Greenlabel

Direct leverbaar | Merk: Greenlabel

Amnesia van Greenlabel is een feminised wietzaden soort die ontstaan is uit het kruisen van een Haze X Northern lights X ‘Secret landraces’.

Greenlabel Amnesia is een wietplant die niet moelijk te kweken is en is dus prima voor de kwekers zonder kweekervaring. Ook kun je deze soort goed gebruiken in een SCROG kweek, op deze manier krijg je een zeer hoge opbrengst.

Het effect na het roken van deze wiet is een intens uplifting high gevoel, ideaal voor creatieve personen. De smaak bij het roken is citroen en dennenbomen. Bij het roken voelt ze zacht aan je keel. Wiet kweken uit deze wietzaden levert je een zeer bekende wietsoort op die overal gekweekt en gerookt wordt.

Eigenschappen Amnesia wietzaden:

 • Deze wietplant is geschikt voor beginnende kwekers
 • Ze is zeer geschikt voor een SCROG kweek
 • Na het roken geeft ze je een high en creatief gevoel

Prijzen Amnesia van Greenlabel:

 • Prijs 1 zaadje - € 10,95
 • Prijs 3 zaadjes - € 23,50
 • Prijs 5 zaadjes - € 37,50

Meer informatie | Vergelijkbare wietzaadjes

 • GEEN verzendkosten
 • GRATIS zaden vanaf 25 euro
 • DISCRETE verpakking
€ 10,95

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Kenmerken Amnesia - Greenlabel

Merk: Greenlabel
Genetica: Niet bekend
Soort: Feminised
Bloeitijd: 9 - 10 weken
Zaadje tot oogst autoflower: N.v.t. geen autoflower
Oogstmaand buiten: Half oktober
Opbrengst binnen: Niet bekend
Opbrengst buiten: Niet bekend
Binnen en buiten: Binnen en buiten
Hoogte plant binnen: Niet bekend
Hoogte plant buiten: Niet bekend
Medicinale Cannabis: Niet bekend
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
THC gehalte: Niet bekend
CBD gehalte: Niet bekend
Effect: Creatief, High, Krachtig
Prijswinnaar: Nee

Helaas hebben wij niet meer informatie over de Amnesia wietzaadjes van het merk Greenlabel. Mocht je je eigen ervaring willen delen of informatie willen aanvullen over deze makkelijk te kweken amnesia wiet die zeer populair is en geschikt is voor een wiet kweek binnen en buiten, maak dan gebruik van de optie 'Beoordelen' en plaats een review.

Schrijf een review

Vertel ons en onze klanten wat je van deze wietzaadjes vindt.

  1 2 3 4 5
Product beoordeling

Help ons

Vergelijkbare zaadjes

 • Amnesia Lemon - Barney's Farm
  € 8,95
  Amnesia Lemon - Barney's Farm

  De Amnesia Lemon van Barney’s Farm is een zeer bekende en populaire soort, het is een van de toppers van dit merk. Amnesia Lemon is een wietplant met een gemiddelde hoogte en een, voor een haze soort, zeer korte bloeitijd . De Amnesia Lemon heeft de prijs voor de 'Beste Sativa' gewonnen op de High times Cannabis cup 2007.

  € 8,95
 • Original Amnesia - Dinafem
  € 9,95
  Original Amnesia - Dinafem

  Original Amnesia van Dinafem is een zeer krachtige wietsoort die ontstaan is uit een kruising van zeer bekende soorten. Deze wiet bevat bijna pure sativa genetica en bloeit daarom wat langer dan de gemiddelde wietplant.

  € 9,95
 • Amnesia Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer krachtige en stabiele autoflower versie van de Amnesia wietsoort. Deze zeer kiemkrachtige wietzaden leveren een zeer bekende en krachtige wiet op die niet geschikt is voor de beginnende roker.

  € 6,95
 • Amnesia Lemonator - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Lemonator - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Lemonator van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer mooie wietsoort die ontstaan is uit een mooie mix van indica en sativa genetica. Ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en produceert lange en compacte toppen. Ze heeft een heerlijke frisse smaak en een heerlijke lemongeur die je niet snel zult vergeten.

  € 6,95
 • Amnesia - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een zeer krachtige wietsoort die afgeraden wordt voor beginnende rokers. Deze wietplant heeft voornamelijk sativa genetica waardoor ze een wat langere bloeitijd heeft dan de gemiddelde soorten. Deze wiet kun je in bijna iedere coffeeshop kopen.

  € 6,95
 • Amnesia XXL Auto - Dinafem
  € 9,95
  Amnesia XXL Auto - Dinafem

  Amnesia XXL Auto van Dinafem is een autoflower wietplant die ontstaan is van de originele Amnesia. Deze wietplanten zijn makkelijk te kweken en zijn hierdoor geschikt voor de beginnende kwekers. Deze wiet heeft bij het roken een sterke en fruitige smaak.

  € 9,95
 • Blue Amnesia XXL Auto - Dinafem
  € 7,95
  Blue Amnesia XXL Auto - Dinafem

  Blue Amnesia XXL Auto van Dinafem is een autoflower wietplant die geschikt zijn voor een binnenkweek en buitenkweek. Ze zijn erg makkelijk te kweken en leveren wiet met een hoog THC gehalte. Ze is ontstaan uit een kruising van twee zeer bekende wietsoorten.

  € 7,95
 • Amnesia Haze - Royal Queen Seeds
  € 10,00
  Amnesia Haze - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is een zeer geliefde haze soort en voor verschillende kweekmethoden, binnen en buiten, te gebruiken. Deze wietsoort geeft bij het roken een zeer krachtig, bijna psychedelisch effect.

  € 10,00
 • Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Haze Auto - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze Auto van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een autoflower wietplant die afkomstig is van een van de meest bekende haze soorten. Deze wietplant heeft een hoog THC gehalte, ze is geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek. Het effect van deze wiet bij het roken is erg krachtig.

  € 6,95
 • Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  Amnesia Haze - Huismerk Wietzaadjes.nl

  Amnesia Haze van ons Huismerk Wietzaadjes.nl is een wietsoort die zeer populair is en die je in een groot aantal coffeeshops kunt kopen. Deze wietplanten hebben een heerlijke kruidige smaak, typisch herkenbaar haze. De werking is krachtig en ze heeft een hoog THC gehalte.

  € 6,95
 • Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds
  € 9,95
  Amnesia Haze Automatic - Royal Queen Seeds

  Amnesia Haze Automatic van Royal Queen Seeds zijn autoflower wietzaden die een korte bloeitijd hebben en niet zo heel hoog groeien voor een amnesia soort. Het effect van het roken van deze wiet is euforische en heldere high en ze heeft een kruidig, zoete smaak.

  € 9,95
 • Amnesia - World of Seeds
  € 8,50
  Amnesia - World of Seeds

  Amnesia van World of Seeds is een zeer bekende wietsoort die tot de populairste ter wereld behoord. Deze wietzaadjes zijn ontstaan door een kruising van veel gekweekte soorten met goede eigenschappen.

  € 8,50
 • Amnesia Auto - World of Seeds
  € 9,95
  Amnesia Auto - World of Seeds

  Amnesia Auto van World of Seeds is een autoflower wietplant die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende wietsoorten. Deze autoflower soort is geschikt voor een kweek binnen en buiten en produceren een wiet met een hoog THC gehalte. Het effect van deze wiet na het roken begint actief en eindigt ontspannen.

  € 9,95
 • Amnesia - Vision Seeds
  € 11,50
  Amnesia - Vision Seeds

  Amnesia van Vision Seeds is een feminised wietzaadjes soort waarvan de wietplanten het meest geschikt zijn voor een binnenkweek. Deze wietsoort ruikt in de bloeiperiode iets minder sterk dan gemiddeld en heeft compacte, dichte toppen. Deze wiet heeft een goede medicinale werking.

  € 11,50
 • Amnesia - Super Strains
  € 9,95
  Amnesia - Super Strains

  Amnesia van Super Strains is een mooie amnesia wietsoort die ontstaan is uit een mooie kruising van bekende soorten. Deze wietplanten zijn bestendig tegen schimmels en ziekten, de smaak bij het roken van deze wiet is rijk en bevat allerlei smaken waaronder een kruidige smaak.

  € 9,95
 • Amnesia Haze - Expert Seeds
  € 9,50
  Amnesia Haze - Expert Seeds

  Amnesia Haze van Expert Seeds is een feminised wietsoort die een hoge opbrengst opleveren. Deze wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en geeft een erg intense high. Deze wietsoort heeft ook een medicinale werking.

  € 9,50
 • Amnesia Auto - Lowlife
  € 12,50
  Amnesia Auto - Lowlife

  Amnesia Auto van Lowlife is een krachtige wietsoort met een hoog THC- gehalte. Geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en levert een hoge opbrengst. Niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • Amnesia - Royal Dutch Genetics
  € 7,95
  Amnesia - Royal Dutch Genetics

  Amnesia van Royal Dutch Genetics zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Het effect van het roken van deze wiet is een prettige milde high.

  € 7,95
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen