AkGun - Huismerk

 • AkGun - Huismerk
 • Ak4Gun - Huismerk wietplant in bloei
 • AkGun - Huismerk close up top wietplant bloei
 • AkGun - Huismerk foto wietzaden
 • AkGun - Huismerk verpakking
Huismerk

AkGun - Huismerk Wietzaadjes.nl

Direct leverbaar | Merk: Huismerk

AkGun van ons Huismerk Wietzaadjes.nl zijn feminised wietzaadjes van hoge kwaliteit die steekproefsgewijs steeds door ons getest worden, met goede resultaten. Door een aantal zeer bekende en ook geliefde soorten, Colombian x Mexican x Thai x Afghani, te kruisen is deze mooie wietsoort ontstaan. De genetica van de wietplanten is voornamelijk Sativa, maar de Indica invloeden zijn duidelijk merkbaar in zowel het uiterlijk van de plant als bij het effect van het roken.

Huismerk AkGun zijn wietplanten met een aantal zeer goede eigenschappen, zo is deze soort niet schimmel of ziekte gevoelig, geven ze zeer goede opbrengsten, laten de planten zich makkelijk kweken, de zaden zijn geschikt voor een kweek in een SOG set-up, een binnenkweek en doordat ze niet gevoelig zijn voor temperatuurwisselingen zijn ze ook te gebruiken voor een buitenkweek. Wij raden aan om te zorgen voor goede filters, dit is een zeer sterk ruikend soort die de nieuwsgierigheid van sommigen aan zal wakkeren.

De geur is kruidig, licht zoet met hout accenten, de smaak is mild zoet en kruidig. Van de High wordt gezegd dat het een van de meest krachtige is dankzij het hoge percentage THC. Kortom dit is een zeer aan te bevelen soort.

Eigenschappen AkGun wietzaden:

 • Heeft een hoog THC gehalte, niet geschikt voor beginnende rokers
 • Kan goed tegen schimmel en wisselende temperaturen
 • Ze ruikt in de bloeiperiode erg sterk, houd hier rekening mee
 • Merk: Huismerk Wietzaadjes.nl

Prijzen AkGun van ons Huismerk:

 • Prijs 1 zaadje - € 6,95
 • Prijs 5 zaadjes - € 19,95
 • Prijs 10 zaadjes - € 34,95

Meer informatie | Vergelijkbare wietzaadjes

 • GEEN verzendkosten
 • GRATIS zaden vanaf 25 euro
 • DISCRETE verpakking
€ 6,95

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Kenmerken AkGun - Huismerk Wietzaadjes.nl

Merk: Huismerk
Genetica: Voornamelijk sativa
Soort: Feminised
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Zaadje tot oogst autoflower: N.v.t. geen autoflower
Oogstmaand buiten: Eind september
Opbrengst binnen: Gemiddeld
Opbrengst buiten: Gemiddeld
Binnen en buiten: Binnen en buiten
Hoogte plant binnen: 50 - 100 cm
Hoogte plant buiten: Niet bekend
Medicinale Cannabis: Niet bekend
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
THC gehalte: Hoog THC
CBD gehalte: Niet bekend
Effect: High, Krachtig
Prijswinnaar: Nee

Helaas hebben wij niet meer informatie over de AkGun wietzaadjes van ons Huismerk. Mocht je je eigen ervaring willen delen of informatie willen aanvullen over deze zeer krachtige wiet met een hoog THC gehalte en een sterk effect, maak dan gebruik van de optie 'Beoordelen' en plaats een review.

Beoordelen AkGun - Huismerk Wietzaadjes.nl

Product beoordeling
1 van de beste
Deze AK is 1 van de beste die ik al heb gehad.
Zalige geur, prachtige toppen en een vergevingsgezinde plant. De smaak en geur zijn
Ook gewoon top! Zeker na een paar weekjes curen. En het effect is zoals al gezegt gewoonweg: Knetterstoned. Gekweekt onder 190w led en een opbrengst van 35g/plant. Zeker een aanrader!
Door:
Datum:
Product beoordeling
Een schot in de roos
De AkGun van het huismerk is een echte knaller. Ik heb deze plantbuiten in pot en in de vollegrond gekweekt en er goede resultaten mee behaald. Deze sterke geur van de wiet (je buren kunnen mee genieten) doet niet onder aan de smaak en het effect. Als je deze wiet op goede wijze groeit, bloeit, spoelt, droogt ben je gegarandeerd van een wietje waar je goed high van wordt.

Voor het beste effect, geur en smaak raad ik je aan de wiet te curen
Door:
Datum:
Product beoordeling
Knetterstoned
Van april tot en met september deze plant gekoesterd en in week 6 van de groeifase deze 140 cm hoge plant gesnoeid voor een opbrengst van 248 gram gedroogde ganja. Ik paf nu sinds een kleine week erop los en ik ben knetterstoned.
Door:
Datum:
Product beoordeling
Buitenkweek
Snelle levering van wietzaadjes.nl trouwens
Door:
Datum:
Product beoordeling
Top kwalitiet
Deze AKGun is van topkwaliteit, wietzaadjes.nl heeft mij hun eigen merk aangeboden omdat de AKGun van Serious Seeds niet voorradig was. Deze strain rookt heel erg smooth en geeft een plezierige, energieke, sociale high. Totaal geen couchlock. Opbrengst was 53 gram droog gegroeid onder 55watt t-neon verlichting (dat is veel onder het wattage waaronder ze bloeide). Ook is de smaak en geur erg lekker, typisch AKGun!

Kortom, een goede opbrengst, relaxte high en een lekkere geur en smaak. Ik geef hem een 4/5.
Door:
Datum:

Schrijf een review

Vertel ons en onze klanten wat je van deze wietzaadjes vindt.

  1 2 3 4 5
Product beoordeling

Help ons

Vergelijkbare zaadjes

 • Pure AK - Female Seeds
  € 5,95
  Pure AK - Female Seeds

  Pure AK van Female Seeds is een snelboeiende wietsoort die erg populair is. Deze wietplant is vooral geschikt voor een binnenkweek. De smaak en het effect bij het roken van deze wiet is erg krachtig, ook de geur tijdens de bloeiperiode is sterk dus houdt hier rekening mee bij het kweken.

  € 5,95
 • AK Widow 47 - Greenlabel
  € 8,95
  AK Widow 47 - Greenlabel

  AK Widow 47 van Greenlabel is een overheerlijke krachtige wietsoort van goede kwaliteit. De wiet is ontstaan uit het kruisen van twee bekende coffeeshop klassiekers en geeft je opwekkende high. Ook wordt deze soort gekweekt als medicinale cannabis vanwege haar goede medicinale werking bij chronische pijn.

  € 8,95
 • Sour AK - G13 Labs
  € 10,50
  Sour AK - G13 Labs

  Sour AK van G13 Labs zijn zeer makkelijk te kweken wietzaadjes die wel tegen een stootje kunnen en daarom heel geschikt voor de beginnende kweker. Deze wietsoort wordt ook wel als medicinale cannabis gebruikt.

  € 10,50
 • Kritikal Bilbo X AK47 - Genehtik Seeds
  € 9,95
  Kritikal Bilbo X AK47 - Genehtik Seeds

  Kritikal Bilbo X AK47 van Genehtik Seeds zijn feminised wietzaadjes die voornamelijk bestaan uit indica genetica. Deze wietplanten zijn in een korte tijd oogstrijp en worden gemiddeld groot. Ze zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek

  € 9,95
 • AK49 - Vision Seeds
  € 8,50
  AK49 - Vision Seeds

  AK49 van Vision Seeds is een wietzaadjes soort die ontstaan is uit een zeer mooie kruising van bekende en goede wietsoorten. Deze wietplanten zijn geschikt voor een binnenkweek en buitenkweek en hebben goede medicinale eigenschappen.

  € 8,50
 • AK48 - Nirvana
  € 7,25
  AK48 - Nirvana

  AK48 van Nirvana is een mooie en vooral bekende wietsoort. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten. Het effect is voornamelijk voelbaar in het hoofd.

  € 7,25
 • Ak47 Auto - Amaranta Seeds
  € 8,95
  Ak47 Auto - Amaranta Seeds

  Ak47 Auto van Amaranta Seeds is een autoflower versie van de wereldberoemde Ak47. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten en blijven redelijk klein. Dit is een wietsoort met voornamelijk indica genetica.

  € 8,95
 • Easy AK XL - Big Head Seeds
  € 10,95
  Easy AK XL - Big Head Seeds

  Easy AK XL van Big Head Seeds is een wietplant die ontstaan is uit een zeer bekende wietsoort. Dit is een wietplant die geschikt is voor een kweek binnen en een kweek buiten. Ze is zeer makkelijk te kweken en heeft een snelle groei.

  € 10,95
 • Ak - Spliff Seeds
  € 8,95
  Ak - Spliff Seeds

  Ak van Spliff Seeds is een zeer bekende wietzaadjes soort die ontstaan is uit een kruising van mooie en goede genetica. Deze wietplanten zijn geschikt voor een kweek binnen en buiten, ook zijn ze makkelijk te kweken wat haar geschikt maakt voor de kweker zonder ervaring.

  € 8,95
 • AK48 Automatic - Sagarmatha Seeds
  € 10,95
  AK48 Automatic - Sagarmatha Seeds

  AK48 Automatic van Sagarmatha Seeds is een wietsoort die ontstaan is uit het samenvoegen van zeer bekende wietplanten. Deze soort is geschikt voor zowel een kweek binnen als buiten en ze produceert een wiet met een hoog THC gehalte.

  € 10,95
 • Doble Ak-47 - Professional Seeds
  € 9,95
  Doble Ak-47 - Professional Seeds

  Doble Ak-47 van Professional Seeds zijn feminised wietzaadjes die binnen en buiten geteelt kunnen worden en gemakkelijk te kweken zijn. Het effect is voelbaar in het hoofd met een fijne lichamelijke ontspanning.

  € 9,95
 • Auto AK Original - Lowlife
  € 10,50
  Auto AK Original - Lowlife

  Auto AK Original van Lowlife is een autoflower wietsoort die vrij klein blijft en een sterke geur afgeeft. Deze zoet smakende wiet komt van een plant die binnen en buiten gekweekt kan worden. Makkelijk te kweken.

  € 10,50
 • Ak47 x Blueberry Auto - Lowlife
  € 10,50
  Ak47 x Blueberry Auto - Lowlife

  Ak47 x Blueberry Auto van Lowlife zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn en geschikt voor een teelt binnen en buiten. Deze wiet heeft een bessenaroma en het effect is erg krachtig.

  € 10,50
 • Ak47 x Hindu Kush Auto - Lowlife
  € 10,50
  Ak47 x Hindu Kush Auto - Lowlife

  Ak47 x Hindu Kush Auto van Lowlife blijven vrij kleine wietplanten en zijn makkelijk te kweken. Deze wiet bevat veel THC en het effect is erg krachtig in lichaam en geest.

  € 10,50
 • Auto AK #2 - Lowlife
  € 12,50
  Auto AK #2 - Lowlife

  Auto AK #2 van Lowlife zijn wietzaden die makkelijk te kweken zijn. Ze blijft vrij klein dus ideaal voor beperkte kweekruimten. Deze wietplant bevat voornamelijk sativa genetica en geeft een sterke geur af.

  € 12,50
 • Auto AK Diesel - Lowlife
  € 12,50
  Auto AK Diesel - Lowlife

  Auto AK Diesel van Lowlife is een autoflower wietsoort die voornamelijk sativa genetica heeft. Het effect van deze wiet is zeer krachtig en dan ook niet geschikt voor de beginnende roker.

  € 12,50
 • AK47 - Serious Seeds
  € 14,95
  AK47 - Serious Seeds

  AK47 van Serious Seeds zijn feminised wietzaadjes die geschikt zijn voor een kweek binnen en buiten. Deze prijswinnende wietsoort heeft voornamelijk sativa genetica en is makkelijk te kweken.

  € 14,95
 • AK-107 - 710 Genetics
  € 9,50
  AK-107 - 710 Genetics

  AK-107 van 710 Genetics zijn autoflower wietzaden die voornamelijk voor een buitenteelt geschikt zijn. Het kweken vraagt wel enige ervaring van de kweker. Het effect is voornamelijk voelbaar in het hoofd.

  € 9,50
 • AkGun CBD - Huismerk Wietzaadjes.nl
  € 6,95
  AkGun CBD - Huismerk Wietzaadjes.nl

  AkGun CBD van ons Huismerk is een feminised wietsoort met een hoog CBD gehalte. Ze is makkelijk te kweken en wordt gebruikt als medicinale cannabis bij klachten als bijvoorbeeld pijn en stress.

  € 6,95
 • Royal AK - Royal Queen Seeds
  € 8,50
  Royal AK - Royal Queen Seeds

  Royal AK van Royal Queen Seeds is een heerlijke voornamelijk sativa wietsoort die makkelijk te kweken is en niet zo heel groot worden. Deze wietsoort is niet geschikt voor de beginnende roker vanwege haar hoge THC gehalte.

  € 8,50
x

Product succesvol toegevoegd aan jou winkelmand.

Afrekenen